liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 και ξανά, ROFL :lol: (ε, αφού είναι και επίσημα πλέον τα πράγματα, αποσύρομαι οριστικά κι εγώ από το μέτωπο)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά πως το βλέπετε?Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει κάτι και να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κατηγορηματικά όχι. αλλά έχω μια ελπίδα ότι μπορεί να κάνω λάθος. Έχω ξανακάνει λάθος, μια φορά, πριν από χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κατηγορηματικά όχι. αλλά έχω μια ελπίδα ότι μπορεί να κάνω λάθος. Έχω ξανακάνει λάθος, μια φορά, πριν από χρόνια... Και άλλος ήταν κατηγορηματικός λίγο πριν το ντέρμπι με εμάς και τώρα ασκεί την θεολογική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωσον κυριε το λαο σου και ευλογισον την κληρονομια σου... Αν βγουμε πρωταθλητες θα γινω πατριαρχης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωσον κυριε το λαο σου και ευλογισον την κληρονομια σου... Αν βγουμε πρωταθλητες θα γινω πατριαρχης! ΟΚ... πήρα το screenshot μου. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaddyCool Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σωσον κυριε το λαο σου και ευλογισον την κληρονομια σου... Αν βγουμε πρωταθλητες θα γινω πατριαρχης! Μετά απο αυτήν την δήλωση, εγώ το έχω σίγουρο πάντως! Άντε και την κυριακή φιέστα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αν γίνεις εσύ πατριάρχης, εγώ θα γίνω παπαδοπαίδι, να κουβαλάω εξαπτέρυγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αν γίνεις εσύ πατριάρχης, εγώ θα γίνω παπαδοπαίδι, να κουβαλάω εξαπτέρυγο. Άλλο ένα screenshot. Όλους θα σας αποκαταστήσω επαγγελματικά... όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ε, εγώ δεν είπα "αν πάρε η αεκ πρωτάθλημα". Είπα "αν γίνει ο νυχτόλυκος πατριάρχης". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ε, εγώ δεν είπα "αν πάρε η αεκ πρωτάθλημα". Είπα "αν γίνει ο νυχτόλυκος πατριάρχης". To ένα θα είναι αποτέλεσμα του άλλου. (βλέπω να κάνουμε Πάσχα στο ξωκλήσι του insomnia... με δικούς μας παπάδες!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Εχω γαμηθει στα γελια, ποναει η κοιλια μου... Καποιος να σουβλιζει μονο γιατι ηδη με κοπτει πεινα για κατσικακι σουβλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Άμα το πάρουμε, δεσμεύομαι να γίνω εγώ το κατσικάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μια ερωτηση, εισαι τραγανος? Κοινως κιλα εχεις μπολικα ή εισαι πετσι και κοκκαλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Bασικά αδύνατος είμαι, αλλά δεσμεύομαι αν το πάρουμε να γίνω και θρεφτάρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.