cmelegos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν στο σύστημα βλέπω λάθη. 1)Μακριά από Ουντέζεεεεεεεεεεεεεεεεεε. 2) Μαντούκα είναι ακόμα ανέτοιμος. Εγώ θα δοκίμαζα τον Σέζαρ επίθεση 3)Δεξιά ο Λάκης εμένα δεν με γεμίζει καλύτερα ο Χετεμάι και σε συγκεκριμένα παιχνίδια ο Βασιλάκης 4)Ο Τόζερ είναι το κλασσικό δεκάρι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταποκριθί αριστερά. Μην ξεχνάς ότι τα χαφ είναι θέση με ιδαιτερότητες. Ελπίζω να μην μας συμβουλευτεί ο Φερέρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 α εγω ετσι οπως τα ειπα, πηρα champions league Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchoriano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά έλεος ο Ουντέζε ούτε για να πουλάει cd στη Φωκίονος δεν κάνει. Με την Άντερλεχτ δεν μπορούσε να κάνει κεφαλιά χώρίς αντίπαλο.Πήδαγε και η μπάλα ήταν αλλόυ. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchoriano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 μα (IMHO παντα) ο Κατσου δεν ειναι καθαρος αμ. μεσος... ειναι ΜΕΣΟΣ-μεσος (μλκια ορος αλλα 'νταξ') δλδ δεν μπορεις να τον κλεινεις πισω...και αν το κανεις θα ανεβει μονος του να βαλει κανα γκολ (οπως με Σαντος) και σε αυτη την περιπτωση εχει αφησει την αμυνα της μεσαιας γραμμης ακαλυπτη...θυμαστε κατι κιτρινες που επαιρνε μονο και μονο για να κοψει απο το κεντρο την αντιπαλη αντεπιθεση (γιατι ειχε προωθηθει και ειχε χασει τη θεση του)... αν θυμαμαι καλα, 1 στους 3 αγωνες επαιρνε και μια κιτρινη απο τετοιο φαουλ... στο 3-5-2 του Φερερ, θα μπορουσε να παρει τη θεση του Τοζερ ας πουμε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλα...ενω ο Ακης κανει για εκει που επαιζε ο Κυριακιδης ενιγουει... μαλλον υπερεβαλα εαυτόν και ειπα μερικες πιπες (σοζ μοντζ!) παραπανω χωρις να το εχω πολυσκευτει και κυριως χωρις να το εχω συζητησει με φιλους οπως κανω συνηθως... εσεις τι λετε? Έχεις φίλε ένα δίκιο σε αυτά που λες.Απλά εμένα μου φαίνεται ο Κατσουράνης πιο ολοκληρωμένος από τον Άκη, αν και ο Ζήκος είναι καλύτεροςνασταλτικά. Σημασία β έβαια έχει ότι ο ένας είναι 26 και ο άλλος 33.Ο Κατσουράνης ασ πούμε θα μπορούσε πλέον ναπροσφέρει πολλά περσσότερα πέρα από την βελτίωση που θα χε με τα χρόνια.Πάντως και για μένα ο Άκης είναι μεγάλη παιχτάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά έλεος ο Ουντέζε ούτε για να πουλάει cd στη Φωκίονος δεν κάνει. αν μη τι αλλο,θα μπορουσες να μην μιλας τοσο ρατσιστικα για ενα ανθρωπο... (προσωπικη αποψη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Forensick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 ο Ζηκος ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερος απο Κατσουρανη. το βλεπεις απο το ποσο απλο ειναι το ποδοσφαιρο που παιζει. ισως το οτι βγηκε εξω να τον ανεβασει. ως τοτε Ζηκος και παλι Ζηκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 αν μη τι αλλο,θα μπορουσες να μην μιλας τοσο ρατσιστικα για ενα ανθρωπο...(προσωπικη αποψη) έλεος ο Ουντέζε ούτε για να πουλάει cd στη Φωκίονος δεν κάνει. Με την Άντερλεχτ δεν μπορούσε να κάνει κεφαλιά χώρίς αντίπαλο.Πήδαγε και η μπάλα ήταν αλλόυ. . . Συμφωνω μαζι σου antreaslam, και διαφωνω με τον kchoriano, Ο Ουντεζε ειναι καλος παιχτης, δωστου πρωτα χρονο, να παρει τα πατηματα του μεσα στην ομαδα. Ασε που ειναι ο μοναδικος παιχτης της ομαδας που παιζει αριστερο μπακ, ενω ειναι κανονικα κεντρικος αμυντικος...που επισης ειναι ο μοναδικος που εχει την ευχερεια να παιζει σε 2 διαφορετικες θεσεις... Εμενα ο Βλανταν Ιβιτς δεν μου αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Κάτσε νομίζω ότι έκανες ένα λαθάκι. Ο antreaslam αναφέρεται στο ρατσιστικό μήνυμα και όχι στην αξία του Ουντέζε. Συγνώμη εάν κάνω λάθος. Τώρα για το πόσο καλός παίχτης είναι μάλλον εγώ και ο kchoriano είμασταν στο γήπεδο με την Αντερλεχτ. Και άλλοι παίζουν σε πολλές θέσεις το θέμα είναι πως παίζουν! Ο Ίβιτς δεν μου αρέσει καθόλου ούτε εμένα. Αν παίξει ο Τόζερ θα κάνει πολύ καιρό να δει ενδεκάδα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Γιατι...σε ποιον αρεσει??? μονο στον κουρεα - μπαρμπερη (sic.) μου που "ειναι χωμενος" στο στοιχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κάτσε νομίζω ότι έκανες ένα λαθάκι. Ο antreaslam αναφέρεται στο ρατσιστικό μήνυμα και όχι στην αξία του Ουντέζε. Συγνώμη εάν κάνω λάθος. Τώρα για το πόσο καλός παίχτης είναι μάλλον εγώ και ο kchoriano είμασταν στο γήπεδο με την Αντερλεχτ. Και άλλοι παίζουν σε πολλές θέσεις το θέμα είναι πως παίζουν! Ο Ίβιτς δεν μου αρέσει καθόλου ούτε εμένα. Αν παίξει ο Τόζερ θα κάνει πολύ καιρό να δει ενδεκάδα...... οχι δεν εκανα λαθος, απλα ειπα οτι συμφωνω με τον ενα για οτι ειπε, και διαφωνω με τον αλλο για αυτο που ειπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Πάντος και ο ζεζαρ είναι για εξω αριστερα στον παγκο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ok σορυ nightwolf. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον Ισπανό. Πρέπει να του ανέβει η ψυχολογία και η θέληση για να παίξει. Με τέτοιες πάσες και με το παίχνιδι της ΑΕΚ να στηρίζεται σε αυτόν δεν έχουμε ελίδα για καλό ποδόσφαιρο. Ισως όμως να τον δοκίμαζε επίθεση. Θυμάστε το ματς που είχε κάνει στη Λεωφόρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 ok σορυ nightwolf. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον Ισπανό. Πρέπει να του ανέβει η ψυχολογία και η θέληση για να παίξει. Με τέτοιες πάσες και με το παίχνιδι της ΑΕΚ να στηρίζεται σε αυτόν δεν έχουμε ελίδα για καλό ποδόσφαιρο. Ισως όμως να τον δοκίμαζε επίθεση. Θυμάστε το ματς που είχε κάνει στη Λεωφόρο; αδερφε μου, διαφωτισε με, προσπαθω να σε καταλαβω, αλλα δεν μπορω... Ισπανο παικτη δεν εχουμε, μονο προπονητη! Ποιον εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchoriano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 αν μη τι αλλο,θα μπορουσες να μην μιλας τοσο ρατσιστικα για ενα ανθρωπο...(προσωπικη αποψη) Χαλάρωσε ρε φίλε τρόπος του λέγειν ήτανε δεν είπα να τον πάμε στην Φωκίονος Υ.Γ Άλλωστε να ξέρετε ότι ο Ουντέζε κατάγεται από βασιλική οικογένεια και μόνος του έχει παραπάνω λεφτά από όσα έχουμε μόνοι μας όλοι οι εγγεγραμμένοι στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchoriano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω μαζι σου antreaslam, και διαφωνω με τον kchoriano,Ο Ουντεζε ειναι καλος παιχτης, δωστου πρωτα χρονο, να παρει τα πατηματα του μεσα στην ομαδα. Ασε που ειναι ο μοναδικος παιχτης της ομαδας που παιζει αριστερο μπακ, ενω ειναι κανονικα κεντρικος αμυντικος...που επισης ειναι ο μοναδικος που εχει την ευχερεια να παιζει σε 2 διαφορετικες θεσεις... Εμενα ο Βλανταν Ιβιτς δεν μου αρεσει Απλά να σου θυμίσω ότι και ο Γεωργέας είναι δεξί μπακ και παίζει το ίδιο καλά και αριστερά. Μάλλον τον είχες ξεχάσει τον Νικόλα.Όπως φίλε μου να σου θυμίσω ότι και ο Λαγός είναι αριστερό χαφ, αλλά ο Φερέρ τον βάζει και παίζει δεξιά.Μάλλον δεν την παρατηρείς καλά την ομάδα. Όσο για τον Ουντέζε δεν μπορεί να κάνει για την ΑΕΚ και μόνο αν σκεφτείτε ότι τον έδιωξε ο Πάοκ από την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ τον έδιωξε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους και όχι για τις διαμάχες με τους φιλάθλους που είχε.Για μένα προσωπικά που πάω γήπεδο από 4 χρονων (Ειλικρινά το λέω αυτό), τουλάχιστον 6 παίχτες που παίζουν στην ΑΕΚ δεν κάνουν για την ομάδα και ειδικά αν έπαιζαν μπάλα πριν καμιά δεκαριά χρόνια στην ομάδα όχι απλά εκτός 18ας θα ταν, ούτε στο γήπεδο δεν θα τους άφηναν να μπαίνουν. Βλέπε Παουτάσο,Καπετάνο Λάκη, Ιβιτς, Κόντη, Μάλμπασα,Τσάνκο,Βιεγλίνσκι και όλα τα άλλα κελεπούρια που μας είχαν έρθει πέρυσι (Ότι πληρώνεις βέβαια παίρνεις). Ακόμα και ο Σέζαρ που φαίνεται πώς ξέρει λίγο μπαλίτσα, στο γήπεδο φαίνεται ότι είναι λίγος. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Κάθε γνώμη βέβαια είναι αποδεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.