Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Την ξέρεις την υπόθεση φίλε μου? Μπορείς να μας πεις πώς την έβγαλε "μέλι γάλα" όπως λες ο Ολυμπιακός και τί σχέση έχει με το άρθρο 44?

Ο Ολυμπιακός την έβγαλε μέλι-γάλα με το σκεπτικό ότι ενώ είχε τόσα χρέη κατάφερε και έμεινε στην πρώτη εθνική αλλά και του παραγράφηκε ένα πολύς μεγάλος αριθμός χρεών.Βέβαια ο Κοσκωτάς αναγκάσρηκε να μπει στην φυλακή.Μακάρι όμως φίλε μου να βάζαν και τον Ψωμιάδη μέσα. Το ξέρω πως δεν υπήρχε το άρθρο 44 τότε αλλά σημασία είχε το αποτέλεσμα.Βέβαια γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε έναν μεγάλο αριθμό χρεών που μάλλον θα΄είναι παραπάνω από αυτά που θα πληρώσει η ΑΕΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Oλυμπιακός δεν πλήρωσε τελικά τους τόκους υπερημερίας. Μπορούμε να συζητήσουμε πιό διεξοδικα κάποια στιγμή για το τί και πώς μια και υπάρχουν αρκετές πηγές για το θέμα. Πληρώσαμε κάπου 9-10 δις. Θα μπορούσαμε σύμφωνα με κάποιους να πληρώσουμε και παραπάνω, σύμφωνα με κάποιους ίσως και λιγότερα μια και το ποιός χρώσταγε σε ποιόν είναι μεγάλο θέμα...

Το ξέρω πως δεν υπήρχε το άρθρο 44 τότε αλλά σημασία είχε το αποτέλεσμα.

Το αρθρο 44 υπαρχει απο το 1987...και δεν δημιουργηθηκε για την ΑΕΚ οπως πολλοι πιστευουν, απλα υπηρξαν καποια τσακαλια δικηγοροι που το ψαξανε το θεμα και βρηκανε κατι που βολευει την εταιρια...

Και ο Ολυμπιακος τοτε, με τον Κοσκωτα θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει...αλλα δεν το εκανε, μαλλον δεν το ψαξανε τοτε καλα το θεμα...

1. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος τα βούτηξε; Διαρρήκτης ήταν; Τα χρέη μιας εταιρείας βαρύνουν την εταιρεία και μόνο αυτήν. Κάν΄ τε του μήνυση να τα πάρετε πίσω

Απο περιεργεια, ο Ολυμπιακος εκανε μυνηση στον Κοσκωτα?

Ο Ολυμπιακος δεν ξερω κατα ποσο την εβγαλε μελι γαλα, αλλα εχει βοηθηθει πολυ απο τις εκαστοτε κυβερνησεις...

Το αρθρο 44 υπαρχει απο το 1987...και δεν δημιουργηθηκε για την ΑΕΚ οπως πολλοι πιστευουν, απλα υπηρξαν καποια τσακαλια δικηγοροι που το ψαξανε το θεμα και βρηκανε κατι που βολευει την εταιρια...

Και ο Ολυμπιακος τοτε, με τον Κοσκωτα θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει...αλλα δεν το εκανε, μαλλον δεν το ψαξανε τοτε καλα το θεμα...

Ο Ολυμπιακος δεν ξερω κατα ποσο την εβγαλε μελι γαλα, αλλα εχει βοηθηθει πολυ απο τις εκαστοτε κυβερνησεις...

Μα δεν μιλάω για τον Ολυμπιακό, για την ΑΕΚ μιλάω εδώ και κάποια posts και όλο άσχετα μου λέτε. Και δεν έχω κανένα λόγω να υπερασπίζομαι τον Ολυμπιακό.

Ναι ακριβή αριθμό δεν ξέρω αλλά πίστεψε με πολλά!Αφού παραγράφεται ένα πάρα πολύ σημαντικό μέρος και ακόμα πληρώνουμε. Πληρώνουμε το ότι έιμαστε ΠΑΕ!

Επίσης μην ξεχνάμε τα λεφτά που δωρίστηκαν ήταν τα δικά μας όπως έγινε με Άρη και (Όφη;).

Μα δεν μιλάω για τον Ολυμπιακό, για την ΑΕΚ μιλάω εδώ και κάποια posts και όλο άσχετα μου λέτε. Και δεν έχω κανένα λόγω να υπερασπίζομαι τον Ολυμπιακό.

Και εγω για την ΑΕΚ μιλαω...

Απλα ρωτησα για τον Ολυμπιακο γιατι δεν γνωριζα...

Όπου τσακάλι συνεπάγεται Κούλης .Στην ουσία αυτός το ξέθαψε και μας έσωσε. Κρίμα που έφυγε από την ομάδα. Θα βοήθαγε πολύ νομικά με τις γνώσεις που είχε ο άνθρωπος. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει το άρθρο 44. Απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να μπορείς να υπαχθείς σε αυτό. Για παράδειγμα ο Πάοκ δεν μπορούσε να εποφελήθει και ας πνιγόταν στα χρέη.

Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει το άρθρο 44. Απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να μπορείς να υπαχθείς σε αυτό.

Ελα τωρα...ολοι ξερουμε πως θα μπορουσε! ;)

Ελα τωρα...ολοι ξερουμε πως θα μπορουσε! ;)

Σωστός ο μεγάλος. . . . . . . . . :-D

Ελα μωρή Ελλαδάρα. . . . Α ρε Κωστάκη μας λείπεις γιατί είσαι μεγάλη παιχτάρα. . . .

Σωστός ο μεγάλος. . . . . . . . . :-D

Ελα μωρή Ελλαδάρα. . . . Α ρε Κωστάκη μας λείπεις γιατί είσαι μεγάλη παιχτάρα. . . .

Πιστεύω ότι με Ακη ήμαστε καλύτερα.

Πιστεύω ότι με Ακη ήμαστε καλύτερα.

Κοίτα ο Άκης είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Κατσουράνη. Ο Ζήκος είναι να του πεις πάρε έναν παίχτη και σβήστον,είμαι σίγουρος πως δεν θα ακουμπήσει μπάλα ο αντίπαλος.Από την άλλη βλέπω ότι έχει βελτιώσει πάρα πολύ την μακρινή μεταβίβαση του. Ο Κατσουράνης όμως εκτός από ανασταλτικά βοήθαγε πάρα πολύ την ομάδα και δημιουργηκά συν ότι έβαζε και ένα κάρο γκολ γιατί έβγαινε συχνά πίσω από τους δύο επιθετικούς.Σε αυτό ο Ζήκος μειωνεκτεί πολύ, αφού σπάνια εώς καθόλου σκοράρει. Και το σημαντικότερο είναι ότι ο ένας είναι 26 και ο άλλος 32. Βέβαια ο Ζήκος κάνει πολύ καλύτερη ζωή γιατί δεν καπνίζει. Ο Κωστάκης 2 πακέτα Malboro light την μέτρα έκανε. Τον έβλεπα συνέχεια στα μουντιαλίτο του (χαζο)Λάκη στο Μαρούσι. Πάντως και ο Άκης είναι παιχράρα και ψυχάρα.

Ναι και εγώ θεωρώ ότι ο Κατσουράνης ήταν καλύτερος. Πιο πολλά γκολ και πιο καίρια τακλιν. Μεγάλος παίχτης και μακάρι να περάσουν και άλλοι τέτοιοι απο την ΑΕΚ.

μα (IMHO παντα) ο Κατσου δεν ειναι καθαρος αμ. μεσος... ειναι ΜΕΣΟΣ-μεσος (μλκια ορος αλλα 'νταξ')

δλδ δεν μπορεις να τον κλεινεις πισω...και αν το κανεις θα ανεβει μονος του να βαλει κανα γκολ (οπως με Σαντος) και σε αυτη την περιπτωση εχει αφησει την αμυνα της μεσαιας γραμμης ακαλυπτη...θυμαστε κατι κιτρινες που επαιρνε μονο και μονο για να κοψει απο το κεντρο την αντιπαλη αντεπιθεση (γιατι ειχε προωθηθει και ειχε χασει τη θεση του)... αν θυμαμαι καλα, 1 στους 3 αγωνες επαιρνε και μια κιτρινη απο τετοιο φαουλ...

στο 3-5-2 του Φερερ, θα μπορουσε να παρει τη θεση του Τοζερ ας πουμε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλα...ενω ο Ακης κανει για εκει που επαιζε ο Κυριακιδης

ενιγουει... μαλλον υπερεβαλα εαυτόν και ειπα μερικες πιπες (σοζ μοντζ!) παραπανω χωρις να το εχω πολυσκευτει και κυριως χωρις να το εχω συζητησει με φιλους οπως κανω συνηθως...

εσεις τι λετε?

Χμμμ......ενδιαφερον!

Εγω θα διαλεγα, ενα συστημα 4-4-2, με ρομβο, ειναι απο τα αγαπημενα που στο μανατζερ και στο φιφα :mrgreen:

Τερματοφυσκουλας ο Σορρεντινο

Δεξι μπακ, Γεωργεας

Αριστερο μπακ, Ουντεζε

Κεντρικοι μπακ, Τσιριλο και Μορας

Αμυντικο χαφ, Ζηκος

Δεξι χαφ, Λακης

Αριστερο χαφ, Λαγος/Τοζερ

Επιτελικος χαφ, Λυμπεροπουλος

Επιθετικοι, Ντελιμπασιτς και Μαντουκα

Αρκετα φιλοσοφησα τις προπονητικες μου ικανοτητες, ας γυρισω καλυτερα παλι στο Μανατζερ, γιατι τουλαχιστον εκει, οι επιτυχιες ερχονται η μια μετα την αλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...