Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Στις 16.10.2003 η πολιτεία ανακοίνωσε επίσημα την εκχώριση 2.300.000 ευρώ (800 εκ. δρχ. περίπου) σαν δωρεά στον Παναθηναϊκό, για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Λ.Αλεξάνδρας!!!"

Όντως αυτό το κονδύλι είχε δωθεί σε όλες τις ΠΑΕ με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν για βελτιωτικά έργα στα γήπεδά τους. Έτσι, η ΠΑΕ Παναθηναικός έβαλε τα σκέπαστρα που υπάρχουν στο γήπεδο της Λεωφόρου ενώ πραγματοποιήσε και κάποιες άλλες μικροεπεμβάσεις.

Παρόμοια κονδύλια δόθηκαν σε όλες τις ΠΑΕ πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες έτσι ώστε να τοποθετήσουν πλαστικά καθίσματα στις κερκίδες, να τοποθετήσουν νέο χλοοτάπητα, να εγκαταστήσουν πυλώνες φωτισμού και ηλεκτροδότησης κλπ κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρε μεγάλε αφού δεν είσαι μαζόχα τι κάθεσαι σε αυτό το thread και ασχολείσαι με του αλλουνού την ομάδα.Πήγαινε στο thread της δικής σου ομάδας και εσύ και όλοι οι άλλοι που υποστηρίζουν τα καλά και συμφέροντα της ομάδας τους. Αυτή είναι η άποψη του cmelegos και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Ε όχι ναμιλάτε και εσείς για βοήθεια από το Δημόσιο. . . . ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για αυτό σου λέω φεύγα και συ αφού βλέπετε πως δεν βγάζετε άκρη. . . Ο cmelegos βλέπετε ξέρει να σας απαντήσει αναλόγως και αυτό μάλλον σας εκνευρίζει. . . . . . . . . . .

1. Το thread αυτό όπως και οποιοδήποτε άλλο thread ανήκει σε όλους του χρήστες. Αν όντως ανήεκι σε κάποιον, προφανώς σε αυτόν που πληρώνει.

2. Οι κανόνες ορίζουν τη συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο. Πιστεύεις ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;

3. Πόσα χρέη είχε η ΑΕΚ προς το δημόσιο και πόσα ήταν αυτά που της χαρίστηκαν με φωτογραφική διάταξη, ώστε να χάσουν τα λεφτά τους και οι υπόλοιποι πιστωτές της; Γιατί παίζετε στην πρώτη κατηγορία;

Κάτι μου λέει KWSN_Men πως θα βρεις, αν δεν έχεις βρει ήδη, αρκετό υλικό για να ανανεώσεις και την υπογραφή σου.

Υλικό υπάρχει, συνυπάρχει με τη βαρεμάρα όμως και τις ενοχές για το ότι χάνω το χρόνο μου εδώ μέσα αντί να κάνω καμιά δουλειά. Γιατί το μικρό 5λεπτο break για Insomnia γίνεται 30λεπτο+ συνήθως.

O cmelegos απέκτησε και ομοϊδέατη, τον kchoriano...

Τελικά ο Αϊνστάιν είχε δίκιο όταν έλεγε: "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο"...:mrgreen:

lol lol και ξανα lol.

σε αυτο το θρεντ οι mods πρεπει να φερθουν κατα την γνωμη μου με εναν απο τους εξης 2 τροπους:

1)κλειδωμα του και update των κανονισμων του φορουμ ως εξης:"απαγορευονται οι πολιτικες συζητησεις ΚΑΙ οι συζητησεις για την ΑΕΚ"

2)δημιουργια subforum στα ανεκδοτα με μονο αυτο εδω το θρεντ.

και ξανα lol.

Ρε υπάρχει τέτοιο topic κ δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό!!! Αεκαρααααααααααααααααααααααα μέχρι το ψυχιατρείο (αν δεν αρχίσουμε να πετάμε μαζεμένα μπαλάκια σε όλους κάπου εκεί θα καταλήξουμε!)…..

Mπράβο ρε Hapaga αυτό λέω να μην δωθούν ούτε στην Αεκ ούτε σε κανέναν. Οι ΠΑΕ χρειάζονται τόσο πολύ βοήθεια; Και εννοείται από αυτό δεν βγαίνει ούτε η Αεκ.

btw, η ΑΕΚ, μπορει να μη χρειαζοταν τα λεφτα με την αποψη οτι "τετοιο προεδρο ειχατε, καλα να παθετε! κατεβειτε μια να "εξυγειανθειτε" και μετα στηστε την ομαδα απο την αρχη"

αλλα με τοσο προμο που εχουν φαει οι αλλοι 2 μεγαλοι δεν επαιζε κατι τετοιο...

btw_no_2, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εχεις διαβασει 1 ποστ μου οσο αναφορα τις ομαδες και να μην εχεις καταλαβει οτι ειμαι ΑΕΚτζης ρε χωριανε!!!!

ξεκολα απο τη ζωη σου που θα με διωξεις απο το thread, ειναι δεν ειναι ομαδα μου η ΑΕΚ...

1. Το thread αυτό όπως και οποιοδήποτε άλλο thread ανήκει σε όλους του χρήστες. Αν όντως ανήεκι σε κάποιον, προφανώς σε αυτόν που πληρώνει.

2. Οι κανόνες ορίζουν τη συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο. Πιστεύεις ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;

3. Πόσα χρέη είχε η ΑΕΚ προς το δημόσιο και πόσα ήταν αυτά που της χαρίστηκαν με φωτογραφική διάταξη, ώστε να χάσουν τα λεφτά τους και οι υπόλοιποι πιστωτές της; Γιατί παίζετε στην πρώτη κατηγορία;

Καταρχήν δεν ευθύνεται η ΑΕΚ που μπήκαν κάτι λαμόγια και την ξαφρίσαν. Τα ξέχασες που είχε δηλώσει ο Ψωμιάδης 3.000.000 Ευρώ σε καφέδες;;;;;;

Τα λεφτά αυτά δεν μπήκαν στην τσέπη της ομάδας ούτε τα εποφελήθηκε. Ίσα ίσα που άλλοι της τα κλέψαν κιόλας. . .

Δεύτερον.Αν θυμάσαι καλά τα ίδια και χειρότερα είχαν γίνει με τον Ολυμιακό την εποχή του Κοσκωτά. Ο Ολυμπιακός όμως την είχε βγάλει μέλι γάλα.

Τρίτον εσείς δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνετε κάτι τέτοιο γιατί ήταν εποχές που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν ένα κράτος μόνος του και συνεπώς έκανε ότι ήθελε.Θυμήσου πιστόλια, στημένες κληρώσεις με κρύα και ζεστά μπαλάκια, ανθοδέσμες στους διαιτητές με λεφτά στον πάτο κτλ. Δεν ξέρω βέβαια αν τα ξέρεις αυτά ή αν τα θυμάσαι, γιατί εσύ μόνο για το τώρα βλέπω να μιλάς.

btw, η ΑΕΚ, μπορει να μη χρειαζοταν τα λεφτα με την αποψη οτι "τετοιο προεδρο ειχατε, καλα να παθετε! κατεβειτε μια να "εξυγειανθειτε" και μετα στηστε την ομαδα απο την αρχη"

αλλα με τοσο προμο που εχουν φαει οι αλλοι 2 μεγαλοι δεν επαιζε κατι τετοιο...

btw_no_2, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εχεις διαβασει 1 ποστ μου οσο αναφορα τις ομαδες και να μην εχεις καταλαβει οτι ειμαι ΑΕΚτζης ρε χωριανε!!!!

ξεκολα απο τη ζωη σου που θα με διωξεις απο το thread, ειναι δεν ειναι ομαδα μου η ΑΕΚ...

Συγνώμη ρε φίλε λάθος μου εκ παραδρομής.Έχω χάσει την μπάλα με αυτά που βλέπω...Η αλήθεια είναι όμως ότι μίλησες λίγο περίεργα για Αεκτζής ειδικά αν είχες διαβάσει την όλη συζήτηση.ANYWAY. Συγνώμη. . .

Δεύτερον.Αν θυμάσαι καλά τα ίδια και χειρότερα είχαν γίνει με τον Ολυμιακό την εποχή του Κοσκωτά. Ο Ολυμπιακός όμως την είχε βγάλει μέλι γάλα.

Την ξέρεις την υπόθεση φίλε μου? Μπορείς να μας πεις πώς την έβγαλε "μέλι γάλα" όπως λες ο Ολυμπιακός και τί σχέση έχει με το άρθρο 44?

Ναι ρε παιδιά ωραία πληρώνουμε εμείς τις ... των άλλων. Γιατί σε εμάς (και μιλάω επειδή ξερω πράγματα από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε ο Μάκαρος είχε δηλώσει 2δισ. ένα οικόπεδο στους Θρακομακεδόνες, ο πρόερος της πολυεθνικής είχε πάρει δάνειο 100εκ. από την ομάδα που ήταν πρόερος!!!)

Καταρχήν δεν ευθύνεται η ΑΕΚ που μπήκαν κάτι λαμόγια και την ξαφρίσαν. Τα ξέχασες που είχε δηλώσει ο Ψωμιάδης 3.000.000 Ευρώ σε καφέδες;;;;;;

Τα λεφτά αυτά δεν μπήκαν στην τσέπη της ομάδας ούτε τα εποφελήθηκε. Ίσα ίσα που άλλοι της τα κλέψαν κιόλας. . .

Τρίτον εσείς δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνετε κάτι τέτοιο γιατί ήταν εποχές που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν ένα κράτος μόνος του και συνεπώς έκανε ότι ήθελε.Θυμήσου πιστόλια, στημένες κληρώσεις με κρύα και ζεστά μπαλάκια, ανθοδέσμες στους διαιτητές με λεφτά στον πάτο κτλ. Δεν ξέρω βέβαια αν τα ξέρεις αυτά ή αν τα θυμάσαι, γιατί εσύ μόνο για το τώρα βλέπω να μιλάς.

1. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος τα βούτηξε; Διαρρήκτης ήταν; Τα χρέη μιας εταιρείας βαρύνουν την εταιρεία και μόνο αυτήν. Κάν΄ τε του μήνυση να τα πάρετε πίσω.

2. Για την ΑΕΚ μιλάμε συγκεκριμένα. Αν το επιχείρημά σου είναι ΄σκότωσα, αλλά πριν από εμένα κοίτα να δεις πόσοι έχουν σκοτώσει΄ δε σε αθωώνει.

3. Ακόμα και αν ισχύουν όλα αυτά που λες, δεν βλέπω σε ποιο ακριβώς σημείο αναφέρεις ότι μας χάρισε το κράτος λεφτά.

Με άλλα λόγια, όλο το post σου είναι άκυρο, πάμε γι΄ άλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...