Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kandinsky αυτό ακριβώς τους έλεγα πως όλες οι ομάδες το έχουν βέβαιο ότι θα τους βοηθήσει το δημόσιο!!Και του λέω ότι στον Πάο μπορεί να μην χρειάζεται να παραγράφεται κανένα χρέος γιατί σε πολλές περιπτώσεις χορηγός του είναι το δημόσιο. Για το γήπεδο ισχυεί και για εσένα και για την Αεκ κοίτα τι έχω γράψει ρε antreaslam. Εν τω μεταξύ 10εκ. ευρώ η ΝΕΤ δεν χάλασε, ούτε ο Ντέμης προσπάθησε να σπάσει συμβόλαιο, αλλά και η Αεκ να πήγαινε θα φώναζα! Και άντε να δούμε πως θα βγάλει η Νετ 12εκ. ευρώ !!!!

Και ναι να βοηθηθεί ο Ηρακλής στο γήπεδο η Αεκ και ο Πάο γιατί να ευννοηθούν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μπράβο ρε Σκύμνος μου αρέσει που κρατάς επίπεδο. Καλά σας έχει τσούξει πάρα πολύ....

Αποφάσισε με ποιον τα έχεις βάλει. Σε κάθε edit, αλλάζεις και το πρόσωπο. Μέχρι χθες βράδυ ήμουν εγώ. Σήμερα ο Σκύμνος.

Καλά κάνεις και θυμώνεις γιατί αν θεωρείς ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εσένα καμένα χαρτιά δεν ζεις με πεισματάρικη ρομαντική αντίληψη αλλά με πεισματάρικη μονόχνωτη και πράσινη σκέψη.

Δεν είναι ότι έχεις διαφορετική άποψη από μένα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις άποψη. Έχεις απλά μια απαίδευτη εμμονή.

Είτε γιατί είσαι αμόρφωτος σε στοιχειώδεις έννοιες της αγοράς και το πως λειτουργεί ο κόσμος, είτε γιατί δεν έχεις την απαραίτητη ικανότητα αντίληψης.

Καμμένο χαρτί είσαι, γιατί ένας σωρός κόσμος σου εξηγεί πράγματα όπως θα τα εξηγούσε σε ένα παιδί 5 χρόνων. Και ΔΕΝ μπορείς να τα καταλάβεις.

Είσαι τόσο κολλημένος που νομίζεις ότι είμαι βάζελος, επειδή σου λέω ότι είσαι λάθος. Πότε δήλωσα εγώ βάζελος;

ΟΤΕ και COSMOTE, ΔΕΝ ειναι δημοσιοι οργανισμοι! κατα τ αλλα συμφωνω.

Συμφωνώ με τη διαφωνία σου ρε συ. Για αυτό και τα " ".

Επειδή τους θεωρρεί δημόσιους ο melegos.

cmelegos ,να σου επαναλαβω απλα,οτι:

ο οτε και η κοσμοτε, δεν επιλεγουν συμφωνα με κριτηρια δημοσιου(=αρα πολιτικα),αλλα οπως επιλεγει κ η τελεστετ,ο γερμανος κλπ.

εκτος αυτου,αν δεν ηταν ο οτε,ξερεις πολυ καλα οτι θα ηταν αλλη εταιρεια.

ειχε ανοιχθει τοπικ καποτε (δε βρισκω το λινκ),για το σκανδαλο νετ,κ εγω ημουν απο αυτους που εκραζαν,αλλα μη μου λες οτι η νετ δε χαλασε 10 εκατ ευρω για παιδικα προγραμματα,γιατι χαλασε,κ γιατι τα στοιχεια αυτα τα παρουσιασε ο καραλης στην ραδιοφωνικη εκπομπη του,αλλα κανεις εισαγγελεας δεν ενδιαφερθηκε. επισης,στην ιδια εκπομπη,σε αεκτσηδες που διαμαρτυρονταν,τους ειπε οτι ο ντεμης προσπαθησε να σπασει το συμβολαιο του με το φιλνετ(σημειωση: ο καραλης,ειναι αεκ,κ εργαζεται στο φιλμνετ),αλλα δεν τα καταφερε.

ο ηρακλης να μη βοηθηθει στο γηπεδο,γιατι

1)εχει 5.000 κοσμος (αν καλεσει πανλαικο συλλαλητηριο με συμμετοχη του παρασκευαιδη κ των λαβαρων του)

2)δεν εχει προσφερει τιποτα στο ελληνικο ποδοσφαιρο (Εκτος απο τον παν-μεγιστο χατζηπαναγη,που δεν τον πουλησε ποτε ομως ωστε να παρει τους τιτλους που του αρμοζαν)

3)δεν προσφερει τιποτα στην ευρωπη,ελαχιστα πραγματα στην εθνικη, εχει σχεδον παντα αδειο γηπεδο,κ το μονο που προσφερει,ειναι καποιους καλους παιχτες,που παιρνουν μεταγραφες .

4)αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να βοηθηθει η αεκ κ ο παο.με τη διαφορα,οτι σου εξηγησα στην προηγουμενη απαντηση μου,οτι στο θεμα του γηπεδου,ο παο δεν ευνοειται.

ρε φίλε να σε πιστέψω ότι προσπάθησε και η ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φωνάζουμε.

Για τον Ηρακλή αν και συφωνώ με αυτά που λες πιστεύω ότι βοήθησαν τους άλλους (δήμοι, πολιτεία, κ.τ.λ.) και πρέπει να βοηθήσουν και αυτόν. Τώρα για τον ΟΤΕ punky(και sorry για το edit) διάβασε στα προηγούμενα τόπικ και θα καταλάβεις. Όταν χορηγός είναι ο ΟΤΕ είναι δύσκολο να χρωστάς στο δημόσιο. Παρτο χαμπάρι. Εγώ αυτό πιστεύω. Αν δεν σου αρέσει τι να σου κάνω εγώ. Για το γήπεδο να σου θυμίσω που βοηθούσες βοήθεια από τον Δήμο Αθηναίων ή ξέχασες τις συζητήσεις της δημάρχου με τον ιδιοκτήτη σας. Όσο για το καμμένο χαρτί μου αποδεικνϋεις συνεχώς την προηγούμενη άποψη μου.

ειπα εγω οτι ΔΕΝ πρεπει να φωναζουμε?

εγω ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ γιατι φωναζουμε!

κ σου ξαναλεω,οτι κ εγω θεωρω σκανδαλο τις συμφωνιες της νετ,αλλα θα επρεπε να φωναζεις κ για το δικο σου προεδρο,αλλα κ για την αγορα πανακριβων παιδικων προγραμματων επισης...

Όταν χορηγός είναι ο ΟΤΕ είναι δύσκολο να χρωστάς στο δημόσιο.

ενω αν χορηγος του ηταν η τελεστετ,θα ηταν ευκολοτερο?η φανελα απο ολες τις εταιρειες το ιδιο κοστολογειται πανω κατω...

Για το γήπεδο να σου θυμίσω που βοηθούσες βοήθεια από τον Δήμο Αθηναίων ή ξέχασες τις συζητήσεις της δημάρχου με τον ιδιοκτήτη σας.

παμε παλι απο την αρχη...

το υπεχωδε,ΔΕΝ μας εδινε συντελεστη δομησης για τη λεωφορο,οποτε επρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να μπουμε σε διαπραγματευσεις ωστε να γινει ανταλλαγη οικοπεδων! αφου εγινε αυτο,ο δημος αθηναιων,κρινοντας οτι δεν τον συμφερει η ανταλλαγη (συζητησιμη αποψη αυτη),αφου θα αναλαμβανε κ μικρο μερος του χτισιματος του γηπεδου, ζητησε να αναλαβει το χτισιμο ολοκληρωτικα,κ ο ΠΑΟ για 30 χρονια(νομιζω)να πληρωνει νοικι στο δημο καθε μηνα, ενω κ το μεγαλυτερο ποσοστο των εμπορικων χρησεων θα ανηκει στο δημο για τα ιδια χρονια.

απο ολα αυτα,μπορεις να καταλαβεις οτι για 30 χρονια το γηπεδο δε θα ανηκει στον Παναθηναικο?

ξερεις τι ακριβως ζηταει η ομαδα σου απο το κρατος,κ τι σημαινει εγγυητικη επιστολη?εχεις αντιληφθει τι εχει χαριστει σε ολες τις ομαδες που σου ανεφερα? πως μπορεις να το συγκρινεις αυτο,με οποιαδηποτε χορηγια (χορηγος ο οτε εντωμεταξυ,ειναι τα τελευταια 5-6 χρονια)?

καταλαβαινεις,οτι χωρις την κρατικη παρεμβαση ο οσφπ,ο παοκ,ο αρης,ο πανιωνιος,κ η αεκ, θα επρεπε να εχουν πεσει σε ερασιτεχνικη κατηγορια?

Όσο για το καμμένο χαρτί μου αποδεικνϋεις συνεχώς την προηγούμενη άποψη μου.

δε σε πιανω,λιγο πιο...λιανα?

Συγνώμη αλλά όταν λες ανταλλαγή τι εννοείς??? Έχω την εντύπωση ότι το οικόπεδο της Λεωφόρου ανήκει στην Εκκλησία...

Επίσης πιστεύω οτι ολα αυτά ειναι λόγια του αέρα... τιποτα επίσημο αρα...

ps. Μακάρι ΟΛΕΣ οι ομάδες να αποκτήσουν γήπεδο, μονο έτσι θα πούμε οτι κάτι πραγματικά αλλάζει...

Δε νομίζω φίλε μου. Αυτό που θέλουν όλες οι προεδράρες είναι τσάμπα γήπεδο (τσάμπα γι' αυτούς δλδ διότι το πληρώνω εγώ κι εσύ) και να παντελονιάζουν επιχορηγήσεις, τηλεοπτικά, εισιτήρια, μπουτίκ κλπ.

Καλό ποδόσφαιρο θα δούμε όταν αποφασίσουν να ρίξουν χρήμα όπως έκαναν οι Ουκρανοί και όπως κάνουν κι άλλοι (πχ Ρουμάνοι) και είδαμε τα αποτελέσματα. Παίζει ρόλο και το γήπεδο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σάμπως ο Ολυμπιακός με το νέο γήπεδο θαμπώνει με τη μπάλα που παίζει? Σαφώς και όχι.

το θεμα δεν ειναι μονο να δουμε και μπαλα, αλλα να αλλαξη η νοοτροπια μας. Με το γήπεδο θα εχεις εξασφαλισμένα κάποια έσοδα, επίσης αλλάζει η ψυχική σου διάθεση οταν πας σε ενα ομορφο γήπεδο. Το ίδιο ειναι το Καραϊσκακη και το ΟΑΚΑ με το κοτέτσι του Πανιωνίου? ή τη Νικαια ή την Καλλιθεα ???

Συγνώμη αλλά όταν λες ανταλλαγή τι εννοείς??? Έχω την εντύπωση ότι το οικόπεδο της Λεωφόρου ανήκει στην Εκκλησία...

σε παρακαλω διαβασε στην προηγουμενη σελιδα,οπου εξηγω τι εννοω ανταλλαγη (δεν ανηκει στην εκκλησια,οχι,εχει δωθει επισημα στον ερασιτεχνη παναθηναικο απο το 1929).

Επίσης πιστεύω οτι ολα αυτά ειναι λόγια του αέρα... τιποτα επίσημο αρα...

ποια εννοεις οτι ειναι λογια του αερα?

ps. Μακάρι ΟΛΕΣ οι ομάδες να αποκτήσουν γήπεδο, μονο έτσι θα πούμε οτι κάτι πραγματικά αλλάζει...

διαφωνω...χαριστηκαν τοσα γηπεδα ηδη (καραισκακη,θερμη κλπ).

αν θελει το κρατος να διευκολυνει τις ομαδες,δεχομαι μεχρι να τους βρει οικοπεδα,κ απο κει κ περα,τιποτε αλλο. να επενδυσουν επιτελους(κ οσοι δε μπορουν να επενδυσουν,εξω απο το πρωταθλημα)(με ορους του στυλ γηπεδο 18.000 το μικροτερο,κ μ.ο. εισητηριων 10.000 κλπ)...

Καλό ποδόσφαιρο θα δούμε όταν αποφασίσουν να ρίξουν χρήμα όπως έκαναν οι Ουκρανοί και όπως κάνουν κι άλλοι (πχ Ρουμάνοι) και είδαμε τα αποτελέσματα. Παίζει ρόλο και το γήπεδο αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σάμπως ο Ολυμπιακός με το νέο γήπεδο θαμπώνει με τη μπάλα που παίζει? Σαφώς και όχι.

συμφωνω με τον καντισκυ... οι ουκρανοι κ οι ρουμανοι,εχουν ριξει ΠΟΛΥ χρημα,κ αυτο φαινεται απο τις ομαδες τους...

Είσαι τόσο κολλημένος που νομίζεις ότι είμαι βάζελος, επειδή σου λέω ότι είσαι λάθος. Πότε δήλωσα εγώ βάζελος;

Για το γήπεδο να σου θυμίσω που βοηθούσες βοήθεια από τον Δήμο Αθηναίων ή ξέχασες τις συζητήσεις της δημάρχου με τον ιδιοκτήτη σας.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πόσο στόκος μπορεί να είσαι; Έχω βαρεθεί να σου λέω ότι δεν είμαι βάζελος. Ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς;

Τώρα για τον ΟΤΕ punky(και sorry για το edit) διάβασε στα προηγούμενα τόπικ και θα καταλάβεις. Όταν χορηγός είναι ο ΟΤΕ είναι δύσκολο να χρωστάς στο δημόσιο. Παρτο χαμπάρι. Εγώ αυτό πιστεύω. Αν δεν σου αρέσει τι να σου κάνω εγώ.

Δεν είναι θέμα τι μου αρέσει. Το θέμα είναι η επιχειρηματική πραγματικότητα. Που κάποιοι κάτσαμε με υπομονή λες και μιλάμε σε παιδί, να σου εξηγήσουμε.

Όταν επιμένεις σε αστοιχείωτες ηλιθιότητες, αντί να ξυπνήσεις και να καταλάβεις τον κόσμο γύρω σου, τότε είσαι καμένο χαρτί. Τόσο απλά.

omg! ξεκολατε με τον cmelego....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!! οταν καποιος ειναι ανιωθητος ποσο μαζοχας ειμαι εγω για να εξακολουθω να προσπαθω να συνενοηθω μαζι του...???? ΚΟΥΒΕΝΤΑ γινεται οταν επικοινωνουν οι 2 πλευρες... ΚΑΙ ΟΙ 2!!!! thread για την ΑΕΚ ειναι... οχι για να εξηγουμε στον cmelego ποσο κανει 1+1

(btw...καλα καταλαβατε, ο μελεγκος θα μου την πει και εγο ΔΕΝ θα του απαντησω)

omg! ξεκολατε με τον cmelego....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!! οταν καποιος ειναι ανιωθητος ποσο μαζοχας ειμαι εγω για να εξακολουθω να προσπαθω να συνενοηθω μαζι του...???? ΚΟΥΒΕΝΤΑ γινεται οταν επικοινωνουν οι 2 πλευρες... ΚΑΙ ΟΙ 2!!!! thread για την ΑΕΚ ειναι... οχι για να εξηγουμε στον cmelego ποσο κανει 1+1

:!: :wink: :!: μεταξυ μας...σωστος!!!

"Στις 16.10.2003 η πολιτεία ανακοίνωσε επίσημα την εκχώριση 2.300.000 ευρώ (800 εκ. δρχ. περίπου) σαν δωρεά στον Παναθηναϊκό, για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Λ.Αλεξάνδρας!!!"

απο που το εχεις αντλησει αυτο το δημοσιευμα?γιατι αυτο ειναι απο το κονδυλι που ειχε βγαλει το υπουργειο,ωστε να μπορεσουν ολες οι ομαδες να βαλουν καρεκλες,προβολεις,κ ηλεκτ. πινακες...

μη λεμε ανακριβειες για μεμονωμενες δωρεες λοιπον...

Ρε μεγάλε αφού δεν είσαι μαζόχα τι κάθεσαι σε αυτό το thread και ασχολείσαι με του αλλουνού την ομάδα.Πήγαινε στο thread της δικής σου ομάδας και εσύ και όλοι οι άλλοι που υποστηρίζουν τα καλά και συμφέροντα της ομάδας τους. Αυτή είναι η άποψη του cmelegos και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Ε όχι ναμιλάτε και εσείς για βοήθεια από το Δημόσιο. . . . ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:!: :wink: :!: μεταξυ μας...σωστος!!!

Για αυτό σου λέω φεύγα και συ αφού βλέπετε πως δεν βγάζετε άκρη. . . Ο cmelegos βλέπετε ξέρει να σας απαντήσει αναλόγως και αυτό μάλλον σας εκνευρίζει. . . . . . . . . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...