chill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δεν γνωρίζω ammon πολλά ακούγονται. Το χειρότερο απ' όλα ότι η αξία του παίχτη θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα λεπτά συμμετοχής του σε κάθε αγώνα....Όπως και να έχει ράδιο αρβύλα ή όχι αν χάσουμε αυτόν τον παίχτη θα είμαστε μαλάκες με περικεφαλαία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 όχι. σε λάθος μέρος ψάχνεις, (ή σε λάθος συμβόλαιο) σε κάποια έχει προβλεφτεί οτι θα παίρνουν 100 χιλιάρικα για κάθε παιχνίδι στο οποίο δεν ξεκινάνε: Αποζημιώση ψυχικής οδύνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torch21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τι γελοίες είναι τελικά οι εφημερίδες της αεκ!!! Δεν εχουν τι να γράψουν και αρχίζουν για τα γηπεδικά και για 5 εκ. για το προπονητικο και άλλες τέτοιες @@ριες! Βαρέθηκα! Σιγά μη δούμε γήπεδο και προπονητικό! Γελοίοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 αν στραβωσει το ματσακι με την ξανθη μπαινουν οι μπουλντοζες στη Μαλακασα λεει η ενωση....εεετσι να ειναι κοντα στο πολιτεια club και στην Αεκοεκαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Exούν καταντήσει γραφικοί με το προπονητικό (κυρίως) και το γηπέδο στη συνέχεια. Πάντως το ματσακί πολύ δύσκολα θα γίνει σήμερα. Εδώ στο Ηράκλειο ρίχνει παπαδες από χιόνι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Το ματσάκι θα γίνει πιστεύω αλλά δεν βλέπω κανέναν να πηγαίνει.... Άντε 1η Μάρτη με το βάζελο γήπεδο ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 το ματσάκι αναβλήθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torch21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά το basketaki το δείχνει πουθενά? Ξεκίνησα να πάω και τα τρένα λέει πάνε μέχρι Ηράκλειο! Θα το δείξει κανα κανάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 77-62 το μπασκετάκι, υπέρ της ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torch21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ετσι μωρή ομαδάρα! Τέλος το ποδόσφαιρό του χρόνου! Όλοι διαρκείας στο μπάσκετ! Και άσε κοντο-ψηλούς και ποδηλάτες να ψάχνονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ας μπω κι εγώ να γράψω τη μούφα μου!!!! Ελπίζω να γίνει 1 Μάρτη το ματσάκι με τη βαζέλα γιατί 2 μαρτίου έχουμε και θέματα....χεχεχε Πάντως με Χετάφε που το έπαιξα στο προ κερδίσαμε 1-3 με Καλόν (2)κ Μπλάνκο!!!Θα γίνει λέτε έτσι!!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα. Ο Καλόν θα το ρίξει από την κερκίδα και ο Μπλάνκο από τον πάγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί να μη γίνει έτσι???Δεν είναι αξιόπιστο δείγμα το προ???Έπαιξα και με τον Βάζελο και κέρδισα 6-1,θέλετε να μου πείτε ότι δε θα έρθει τόσο???Τσάμπα χαιρόμουνα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα τελευταια το έχω ρίξει και εγώ στο Pro έχω χαρεί παάρα πολύ με την πορεία της ομάδας ! Ασε που παίζω πάντα σε γηπεδάρες και ποτέ δεν παραπονιέται κανένας για το προπονητικό μας .... Αμα η εταιρεία δε έβαζε και κανένα γήπεδο Ν.Φιλαδέλφεια θα ξεσκιζότουσαν να πουλάνε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.