Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αν δε μιλούσε θα βγαίναν άλλοι και θα λέγανε οτι δε μιλάει! Και τώρα που μίλησε τι είπε? Απλά φίλοι μου που είστε τυφλά υπέρ του κου νικολαϊδη, είπε οτι μας κοροιδεύει! Το είπε! Τον ακούσατε όλοι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Είναι άλλο να μην σου δίνει πέναλτυ στο 25΄ με το σκορ 0-2 (οπότε είσαι 1-2 με 65' για να ισοφαρίσεις) και άλλο να μη δίνει πέναλτυ στο 1-3. Και στο κάτω-κάτω εγώ δε δέχομαι τη λογική του λάθους που διορθώνει το άλλο (αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι λάθος).

Όταν βλέπω στο παιχνίδι του γαύρου να μην τρώει κοκκινη ο Κοβάσεβιτς για την αγκωνιά και μετά να έχει τέτοια διαιτησία ο Πανιώνιος, που μακάρι να δώ μικρή ομάδα να μην της σφυρίζουν οριακά οφσάιντ στο Καραϊσκάκη ή στη Λεωφόρο, τι να πω..

Αγωνιστικά υπάρχουν σοβαρά λάθη. Και επιθετικά και αμυντικά.

Από εκεί και πέρα, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια του Πανιωνίου, ο διαιτητής σήμερα αλλίωσε το αποτέλεσμα, μην δίνοντας 2 πέναλτυ στην ΑΕΚ και ένα στον Πανιώνιο.

Όπως το αλλίωσε και με τα πέναλτυ του Καραγκούνη και του Κοβάτσεβιτς.Εξού και η βαθμολογική διαφορά που αναφέρεται ο Ντέμης.

Εντάξει καλά τα λέμε εμείς τώρα, αλλά ...χρόνια πολλά..

Ναι αν δε μιλούσε θα βγαίναν άλλοι και θα λέγανε οτι δε μιλάει! Και τώρα που μίλησε τι είπε? Απλά φίλοι μου που είστε τυφλά υπέρ του κου νικολαϊδη, είπε οτι μας κοροιδεύει! Το είπε! Τον ακούσατε όλοι!

καλυτερα να εβγαινε να μας ελεγε τι γινετε με το γηπεδο το προπονητηριο(που δεν γινετε κατι βεβαια).φετος εχει εξαφανιστει και βγηκε σημερα να μας πει τι;οτι εριξε λευκη πετσετα οτι δεν μπορει.εκτος απο το οτι ειπε ψεματα οτι δηλαδη εχουμε χαλασει πολλα λεφτα:fear: νομιζω οτι δικαιως του ανηκει ενα αγαλματιδιο απο τα φετινα βραβεια οσκαρ.τυφλα να χει η Μαρθα Βουρτση τετοιο υποκριτικο ταλεντο δεν πρεπει να παει χαμενο.καθε φορα που χανει η αεκ κατι αλλο φταιει εκτος απο αυτον.τη μια φταιει η βια την αλλη φταει η διαιτησια την αλλη ο χατζηπετρης.αφου λοιπον παραδεχεται δημοσια οτι δεν μπορει να κανει τιποτα με το πρασινοκοκκινο κατεστημενο γιατι δεν σηκωνετε να φυγει;οταν εκανε καλαμπουρακι στα επισημα με τον κοκκα-λη τοτε δεν ηταν βρωμικο το συστημα;τωρα επειδη δεν εδωσε ενα πεναλντι στον ριβαλντο εγινε ξαφνικα στημενο το πρωταθλημα;απλα ψαχνει σανιδα σωτηριας επειδη βλεπει και αυτος οτι το καραβι μπαζει...και αποποιειται τις ευθυνες του.δυστυχως το πλανο ντεμη οδευει προς παταγωδη αποτυχια

γιατι τα λες αυτα;δεν εχει δικαιωμα και ο πανιωνιος να μας κερδισει;παραγματικα εγω χειροκροτησα το τριτο γκολ του πανιωνιου ....ειπαμε παραδιδουμε μαθηματα ποδοσφαιρικης αμυλας!ξαναλεω

δεν μας ενδιαφερει η νικη η ηττα.σκοπος ειναι η ικανοποιηση της συμμετοχης

το πρωταθλημα ειναι μια εφημερη χαρα.αρα και το κυπελλο εφημεροτερη

στηριζουμε με χιλιααααδες διαρκειας -μπλουζακια,καπελακια,diners,aek empire

δεν απαιτουμε μεταγραφες και ενισχυση γιατι δεν ξεχναμε που ειμασταν πριν 7 χρονια

θα φτιαξουμε στο τσαμπα ομαδα,θα φτιαξουμε γηπεδαρα στον οδδυ με 60χιλ θεσεις γιατι τα ονειρα μας δεν φυλακιζονται στην παλιονεα φιλαδελφια με 35 θεσουλες,με ενα παρκιν θεορατο να χωραει ολη η εκαλη και η πολιτεια και με απειρα εμπορικα και φαστ φουντ

πραγματικα καταπληκτικο παιχνιδι.ειναι απο αυτα που φερνουν τον κοσμο στα γηπεδα

:P

Για το παιχνίδι και την ομάδα δε θα πω τίποτα γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος και δε μου αρέσει να μιλάω εν θερμώ. Επίσης δε θα πω τίποτα για τις δηλώσεις του "κοντού" για τον ίδιο λόγο. Επειδή τα παραπάνω με αφορούν προσωπικά δε μπορώ παρά να απαντήσω. Kirdou λοιπόν είσαι τόσο πολύ ΑΕΚάρα που ενώ είχες να ποστάρεις καμιά εβδομάδα (βλέπεις η ομάδα πριν κερδιζε!) μόλις έκανε τη στραβή έκανες 4 ποστ σε 2-3 ώρες...

Τι να πω αυτοί που μας διαβάζουν καταλαβαίνουν. Άσε εμάς τα "ντεμάκια" να στεναχωριόμαστε στις λύπες και να χαιρόμαστε στις χαρές και εσείς που τα ξέρετε όλα μπορείτε ωραιότατα να κάνετε το αντίθετο. Ξέρω και ένα καλό ζαχαροπλαστείο με μπαγιάτικους κορνέδες αν θέλεις μπορώ να στο πω γιατί από καταλαβαίνω θα το χρειαστείς.

Από εκεί και πέρα το μόνο που θέλω να σε συμβουλεύσω είναι να κοιτάς και καμιά ημερομηνία στα ποστ. Εγώ όταν έγραφα αυτά που έγραφα δεν υπήρχε κανένας Πανιώνιος και καμιά ήττα αλλά δυστηχώς το μήνυμα μου βγήκε προφητικό πολύ γρήγορα και εσύ μάλλον ήσουν πολύ ενθουσιασμένος για να το προσέξεις...

δεν μας ενδιαφερει η νικη η ηττα.σκοπος ειναι η ικανοποιηση της συμμετοχης το πρωταθλημα ειναι μια εφημερη χαρα.αρα και το κυπελλο εφημεροτερη

στηριζουμε με χιλιααααδες διαρκειας -μπλουζακια,καπελακια,diners,aek empire

δεν απαιτουμε μεταγραφες και ενισχυση γιατι δεν ξεχναμε που ειμασταν πριν 7 χρονια

θα φτιαξουμε στο τσαμπα ομαδα,θα φτιαξουμε γηπεδαρα στον οδδυ με 60χιλ θεσεις γιατι τα ονειρα μας δεν φυλακιζονται στην παλιονεα φιλαδελφια με 35 θεσουλες,με ενα παρκιν θεορατο να χωραει ολη η εκαλη και η πολιτεια και με απειρα εμπορικα και φαστ φουντ

πραγματικα καταπληκτικο παιχνιδι.ειναι απο αυτα που φερνουν τον κοσμο στα γηπεδα

:P

οτι πείτε κε Χατζηχρήστο. :fear:

έχουμε κι εμεις τιβι, τα ακούσαμε στο 'μονοπάτι'. αχρεiαστο το replay

Λιγη υπομονή και όλα θα φτιάξουν: ο "κοντός" παραιτείται χτές,

αντε μεχρι Τετάρτη,

αναλαμβανει κανας πιο τσαμπουκας, λεφτας, καπάτσος, μπαλαδόφατσας, ονομα δεν ξερω, Νοτιάς, Κανελλοπουλος ή Γενεράκης, φημολογείται,

παντως σίγουρα θα ειναι πιό ΨΗΛΟΣ, και δεν θα φοράει αυτα τα τελείως emo σκουφάκια...

βαζει μπρος τη μηχανή και όποιον πάρει ο... Αβούρης :lol:

3 καυτές ανακοινώσεις καθε βδομάδα θα βγάζουμε, το χόρτο στους Θρακομακεδόνες θα κουρευτεί επιτέλους, γιατι ειναι το αιώνιο πρόβλημα του Λαγού, και φυσικά θα σουτάρει τον απίθανο ισπανό ταβερνιάρη.

Ακούω οτι ο "Άλε" ειναι εύκαιρος (at least, μέχρι το Μάη που ειναι η σειρά του sir Takis).

και αφού εισπράξει τα προβλεπόμενα και στα επόμενα "ευκολα" ματσάκια, θα κάνει και τα μούτρα κρέας στις διεφθαρμένες επο, σουπερ λιγκ.

πάει κι αυτός.

και πάνω στο σωστό timing, θα έχουμε πλέον την οριστική ΛΥΣΗ..

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό χτισες το σπίτι μου: τα χτυπήματα "σοκ και δέος" θα είναι ανελέητα...

1. γήπεδο-κλουβί-ναός 13.333 θέσεων στη Ν.Φ. , τα πρωτα μπετά Ιούνη, το Σεπτέμβρη εγκαίνια. (μπονους, η απομάκρυνση κάθε φαγάδικου και πάρκιν, σε απόσταση τουλαχιστον 13 χλμ απο τη σέντρα)

2. προπονητής-αντιπρόεδρος-μασέρ, όλα σε ένα. Μυστικά κλεισμένος απο Φλεβάρη, και κατερχόμενος εν πάλευκο ιππο.

3. Μοριέντες, Τόττι, Ρονάλντο: ειναι μόνο 3 απο τους πολλους άτυχους που θα περάσουν απο τα οικογενειακά διπλα μας, αλλα δεν θα "ακουμπήσουν". Διοτι αυτοί που θα έρθουν τελικά θα είναι απείρως καλύτεροι.

4. και φυσικά πλήρες σάρωμα κάθε "χεσμένου" και "παράγκας".

τετραόροφη με κλειστή πιλωτή θα έχουμε για πάρτι μας. Το Μήτσο ποτέ κανείς δεν τον "έσφαξε", κι ουτε πρόκειται να το σκεφτεί :cry: :fear:

5. τέρμα τα διαρκείας και οι φλωριές. οποιος θέλει να δειξει την αγάπη του.. στο εκδοτήριο. κι οσα μεινουν απούλητα, τα δίνουμε σε κανέναν Φορέα, να χουμε με καποιον να πλακωθούμε αν ειναι σουπα το ματς.

Εκτός έδρας, φυσικα και θα παιρνουμε εισητήρια, αν ειναι δυνατόν και όλα. Οι γνήσιοι φυσικά θα εχουν δικαίωμα option, ως "ιδρυτικά", αλλα αμα θελει και κανεις αλλος να βάλει πλάτη δεν έχουμε πρόβλημα. Ειναι μεγάλη η Εθνική, τους χωράει όλους.

6. ρε π.. πότε άλλαξε η ώρα πάλι; πάλι μια ώρα νωρίτερα χτύπησε!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

6. ρε π.. πότε άλλαξε η ώρα πάλι; πάλι μια ώρα νωρίτερα χτύπησε!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ευτυχώς που χτύπησε και σε ξύπνησε....

Άσε μας ρε φίλε! Σιγά μη κλάψουμε κιόλας γιατι ο κος νικολαϊδης δεν άφησε να συμβούν όλα αυτά τα κακά στην αεκ....

13000 θέσεων.... Τόσο ήταν και το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια....

Εγώ τον Ντέμη δεν θα τον κατηγορήσω για αυτά που λεεί γιατί είναι αλήθειες.Αλήθειες όμως που της ξέρουν και οι πέτρες εδώ και χρόνια.Και για να αντιμετωπίσεις αυτές τις αλήθειες τι κάνεις ? Κάνεις την ομάδα δυνατή και λές ότι και να κάνετε κουφάλες εμείς θα σας πηδήξουμε.Τα χώνεις και στον προπονητή τα χώνεις και στους παίχτες ωστε να καταλάβουν που παίζουν. Και φροντίζεις να ενισχύσεις την ομάδα εκεί που πονά. Οταν δεν έχεις αμυντικό χαφ, αριστερό μπακ αλλαγή δεξί μπακ καθαρό και κεντρικό αμυντικό αλλαγή όταν ξέρεις πως ο Δέλλας δεν θα τα βγάλει όλα τα παιχνίδια και πας και πέρνεις 2 επιθετικούς γιατί εχει φανεί οτι ο Προφεσορας δεν εκτιμαέι τον Blanco τι θες μετα να πεις ? Οτι φταίει το κατεστημένο ? Ναι ρε φταει αλλα εγώ γουστάρω να το πολεμήσεις σωστά και να πηδήξεις αλλίως αστο να παει να γ....

Υ.Γ. Ο Μανού (η παιχτάρα) είναι πολύ καλύτερός φαίνετε από τον Χετεμάι που μπήκε και επαιξε 1 παιχνίδι με το γαυρο και τους είχε πάρει παραμάζωμα....

Υ.Γ2. Φταιμε και εμεις ομώς πολύ.Αφού τους βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι πως παίζουνε παμε και εμεις και φωνάζουμε νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές. Ε καλά να πάθουμε!!!! Ας πάρουμε τώρα όλοι μας από ενα αρ....

Για ν' αντιμετωπίσεις το πρόβλημα της διαιτησίας, μιλάς όταν πρέπει και αυτό είναι όταν ευνοείται η ομάδα σου ή όταν αδικείται μια άλλη.

Δε μιλάς μόνο όταν καίγεται ο κώλος σου. Τώρα, καλά κρασά.

Για το παιχνίδι και την ομάδα δε θα πω τίποτα γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος και δε μου αρέσει να μιλάω εν θερμώ. Επίσης δε θα πω τίποτα για τις δηλώσεις του "κοντού" για τον ίδιο λόγο. Επειδή τα παραπάνω με αφορούν προσωπικά δε μπορώ παρά να απαντήσω. Kirdou λοιπόν είσαι τόσο πολύ ΑΕΚάρα που ενώ είχες να ποστάρεις καμιά εβδομάδα (βλέπεις η ομάδα πριν κερδιζε!) μόλις έκανε τη στραβή έκανες 4 ποστ σε 2-3 ώρες...

Τι να πω αυτοί που μας διαβάζουν καταλαβαίνουν. Άσε εμάς τα "ντεμάκια" να στεναχωριόμαστε στις λύπες και να χαιρόμαστε στις χαρές και εσείς που τα ξέρετε όλα μπορείτε ωραιότατα να κάνετε το αντίθετο. Ξέρω και ένα καλό ζαχαροπλαστείο με μπαγιάτικους κορνέδες αν θέλεις μπορώ να στο πω γιατί από καταλαβαίνω θα το χρειαστείς.

Από εκεί και πέρα το μόνο που θέλω να σε συμβουλεύσω είναι να κοιτάς και καμιά ημερομηνία στα ποστ. Εγώ όταν έγραφα αυτά που έγραφα δεν υπήρχε κανένας Πανιώνιος και καμιά ήττα αλλά δυστηχώς το μήνυμα μου βγήκε προφητικό πολύ γρήγορα και εσύ μάλλον ήσουν πολύ ενθουσιασμένος για να το προσέξεις...

μαλλον δεν εχεις καλη παρατηρητικοτητα.καλυτερα ξανακανε μια βολτα μερικες σελιδες πισω για να διαπιστωσεις οτι αυτα που λεω τα λεω και οταν ειμασταν στο +1 και οταν κερδιζαμε.μαλιστα μου ειχε πει ενας ...αφου ειμαστε πρωτοι τι γκρινιαζεις....οποτε ακυρα αυτα που λες.:-)το ποστ σου πραγματικα βγηκε πολυ προφητικο ειδικα οταν εγραψες για τα διαρκειας και την μεγαλη στηριξη απο τον κοσμο και σχεδον....καπακι βγηκε ο προεδρος και μας ειπε οτι ειναι δυσαρεστημενος επειδη εχει 15-20χιλ στο γηπεδο....και επειδη βλεπω εχεις μια αγωνια σχετικα με τους κορνεδες και τα ζαχαροπλαστεια να σου πω ενημερωτικα αν δεν ησουν χτες γηπεδο οτι τα μπινελικια και τα παραπονα ο μπροστινος τα ακουσε απο τα επισημα απο τους κυριλεδες και τους καθως πρεπει φιλαθλους η αλλιως τους VIP και οχι απο το πεταλο απο τους περιθωριακους απο αυτους που γκρινιαζουν για το χαρτζιλικι που τους εκοψε ο ντεμης και τωρα βαρανε διαλυση....αυτα:-)

Καλημέρα,

Για να μήν ξεχνάμε και δίνουμε το δικαίωμα σε μερικούς να λένε ότι θέλουν.

Ακολουθούν παραδείγματα που δείχνουν εάν ο Ντέμης είχε προχωρήσει σε κλωνοποίηση των καλύτερων παικτών παγκοσμίως και τούς είχε φέρει στην ΑΕΚ τα πράγματα θα ήταν τώρα καλύτερα.

Ορίστε λοιπόν οι μεγάλες ομάδες τύπου ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.

7η: ΑΕΚ-Ηρακλής 1-2

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό. Στο 29' ο Λυμπερόπουλος θα ισοφαρίσει και στο 33' ο Δέλλας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Κύρκος, ανάμεσα σε πολλά σώματα παικτών, είδε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ. Το βίντεο, όμως, δεν τον δικαιώνει. Οπως δεν τον δικαιώνει και για την απόφαση του να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Μπλάνκο, λίγα μετά το 1-2 στο 83'...

8η: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-1

Η ΑΕΚ είναι πίσω στο σκορ στη Λεωφόρο, με 2-1, αλλά παίζει με παίκτη περισσότερο από το 72', μετά τη σωστή αποβολή του Σέριτς. Στο 77', ενώ η Ενωση έχει κλείσει στην περιοχή του το τριφύλλι, θα μείνει κι αυτή με 10 παίκτες. Αιτία, η αποβολή του Δέλλα από τον διαιτητή Καλόπουλο, για χτύπημα στον Εντόι εκτός φάσης. Αυτό είδε ο διαιτητής, ή ο βοηθός, αυτό υπέδειξε. Μόνο που από όποιο replay κι αν δει κανείς τη φάση, δε φαίνεται ποτέ ο Δέλλας να χτυπάει τον αντίπαλο του...

12η: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0

Στο συγκεκριμένο ντέρμπι, στο Καραϊσκάκη, δεν υπήρξε κάποια φάση που να έκρινε την εξέλιξη του αγώνα. Τα όποια παράπονα της ΑΕΚ, είχαν να κάνουν με τη διαφορετική αντιμετώπιση του διαιτητή Κάκου σε θέματα πειθαρχικής φύσης. Ο Ριβάλντο εκτελούσε στημένη φάση χωρίς να σφυρίξει ο Κάκος, έβλεπε κίτρινη κάρτα. Ο Τζόρτζεβιτς έκανε το ίδιο, αλλά δεν έβλεπε ποτέ κίτρινη κάρτα. Συν την αποβολή του Μορέτο στις καθυστερήσεις, με τον ίδιο τον Πάντο να παραδέχεται ότι ο Βραζιλιάνος πορτιέρο δεν τον χτύπησε...

13η: Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-4

Ο Εργοτέλης καταφέρνει να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ και να προηγηθεί στο 18ο λεπτό, μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση. Μόνο που αυτή η αντεπίθεση, ξεκινάει από φάση για πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, σε τράβηγμα στον Παπασταθόπουλο. Ο διαιτητής Παμπορίδης, όμως, δεν υπέδειξε τίποτα και δευτερόλεπτα μετά έδειχνε τη σέντρα, ενώ οι Κρητικοί πανηγύριζαν...

14η: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0

Το σκορ είναι 1-0 υπέρ της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο διαιτητής Παπασταμάτης καταφέρνει να εκνευρίσει τους πάντες στο ΟΑΚΑ. Αρχικά με τον μη καταλογισμό πεντακάθαρου πέναλτι υπέρ της Ενωσης, όταν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ ανατρέπουν τον Αρουαμπαρένα και εν συνεχεία με τη μη αποβολή του Μπαλάφα -που έχει κίτρινη κάρτα- για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω. Μέχρι που αναγκάστηκε ο Φερνάντο Σάντος να τον αντικαταστήσει λίγα λεπτά μετά. Το γιατί παραμένει άγνωστο, καθώς ο Παπασταμάτης δεν έδειχνε να συγκινείται από τα μαρκαρίσματα του...

15η: Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ 2-1

Στο φινάλε του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ βρίσκει και πάλι μπροστά της τον Κύρο Βασσάρα. Κι ως συνήθως, έχει δικαιολογημένα παράπονα μετά το τέλος του αγώνα. Με το σκορ στο 2-1, ο Θεσσαλονικιός διαιτητής δε δίνει δύο πέναλτι υπέρ της Ενωσης. Το πρώτο για χέρι του Φυτανίδη, ο οποίος το έχει απλωμένο όσο δεν πάει και το δεύτερο για κεφαλοκλείδωμα (!) -που θα ήταν και κόκκινη κάρτα- στον Καφέ...

17η: Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο, τόσο στο 0-0 όσο και μετά το 0-1, ο ένας εκ των δύο βοηθών σταματάει αρκετές φορές τους παίκτες της ΑΕΚ που έβγαιναν τετ α τετ, για οφ σάιντ. Το βίντεο, όμως, δείχνει ότι καμία από αυτές τις αποφάσεις δεν ήταν σωστή. Οσο για τη φάση με τον Λουτσιάνο, που ζήτησε πέναλτι ο Ατρόμητος, ο Βραζιλιάνος άσος σε τηλεοπτική εκπομπή την επομένη του ματς, ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι δεν υπήρξε παράβαση. Παρά το γεγονός αυτό, ορισμένοι επιμένουν να αναφέρουν αυτή τη φάση ως εύνοια της ΑΕΚ...

19η: ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-3

Φτάνουμε, έτσι, στη 19η αγωνιστική, όπου ο διαιτητής Φωτιάδης δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Ριβάλντο στο 17', το οποίο θα έδινε και ο Μάκος, αν είχε εκείνη τη στιγμή αυτός την σφυρίχτρα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης δε δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Λυμπερόπουλου, δεν αποβάλλει τον Τζιμπούρ στη συνέχεια και τελικά δε δίνει πέναλτι ούτε στον Πανιώνιο, στο 1-3...

Η εύνοια των άλλων δύο

Στα παράπονα της ΑΕΚ, έχει παίξει τεράστιο ρόλο η αντιμετώπιση που έχουν οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου τη φετινή σεζόν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η 15η αγωνιστική, όταν η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα λόγω και των αποφάσεων του Βασσάρα, ενώ οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός νίκησαν Καλαμαριά και Ηρακλή αντίστοιχα, όπως τους νίκησαν... Κι από πρώτη, η ΑΕΚ τότε βρέθηκε τρίτη... Παραδείγματα υπάρχουν κι άλλα, όπως το πέναλτι του Κοβάσεβιτς στο Ολυμπιακός-Αρης, η μη αποβολή του Ζούλιο Σέζαρ στα πρώτα λεπτά του ίδιου αγώνα, το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής υπέρ του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κι ενώ παραμένει το 0-0 (θα μπορούσαν να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς), το οφ σάιντ γκολ του Τζιόλη στο Λάρισα-Παναθηναϊκός, τα δύο ανύπαρκτα οφ σάιντ στο Ηρακλής-Παναθηναϊκός σε ισάριθμα τετ α τετ του Χλωρού, η ενέργεια του Γκούμα στο Παναθηναϊκός-Αστέρα Τρίπολης, η ενέργεια του κοβάσεβιτς στον αγώνα με την καλαμαριά και άλλα, για αμφότερους τους αντιπάλους της ΑΕΚ.

Η τιμωρία του Ζήκου

Στα παράπονα της ΑΕΚ, φυσικά, συνυπολογίζεται και η απόφαση για τιμωρία του Ακη Ζήκου, λόγω των δηλώσεων του για τους διαιτητές. Μια απόφαση για τιμωρία που πάρθηκε με απίστευτη καθυστέρηση και αφού πρώτα ο Ζήκος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στη δράση... Για να λείψει, έτσι, από τρία σερί ματς της ΑΕΚ.

Όποιος θέλει να είναι σοβαρός, γράφει και τ' άλλα, όταν ευνοείται. Αλλιώς, συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τίποτα.

Όποιος θέλει να είναι σοβαρός, γράφει και τ' άλλα, όταν ευνοείται. Αλλιώς, συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τίποτα.

Eυνοηθήκαμε στο παιχνίδι με την Λάρισα, καθώς δεν της δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ που έκανε ο Αρουαμπαρένα δεν θυμάμαι σε ποιον... :P

Manuel είσαι μαζί μας τώρα? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...