Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το να λέμε "Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια ή πουθενά" μικραίνουμε την ομάδα μας. Η ΑΕΚ δεν είναι συνοικιακή ομάδα με 100 φιλάθλους που αν απομακρυνθεί από την έδρα της θα χαθεί....Και εγώ στην Φιλαδέλφεια είδα το πρώτο μου ματς αλλά με τον χώρο που στεγαζόταν το γήπεδο δεν απέκτησα την παραμικρή επαφή. Δεν λάτρεψα ούτε τα τσιμέντα, ούτε την Σκεπαστή, ούτε την Φιλαδέλφεια ως πόλη την ΑΕΚάρα μας λάτρεψα και εξακολουθώ να λατρεύω, τελευταία ίσως περισσότερο από ποτέ. Γήπεδο όπου γουστάρουν ας κάνουν αρκεί να είναι αντάξιο της ομάδος μας. Δεν με ενδιαφέρει ο τόπος με ενδιαφέρει η ομάδα μας να αποκτήσει σπίτι (ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΟΑΚΑ)!!!!

ε αντε λοιπον γηπεδο στον οδδυ

οι δρομοι ειναι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα....

ολο λογια... λογια... υποσχεσεις...μνημονια....και απο εργα ΤΙΠΟΤΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μανία με αυτήν την dinners ρε παιδιά, έλεος. Εδώ και χρόνια τα άπειρα τηλέφωνα για να βγάλω κάρτα (δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές). Με τα πολλά με πείθουν, λέω δεν μαμιέται θα την βγάλω να ησυχάσω από δ' αύτους. Κανονίζουμε να μου φέρουν τα χαρτιά, στα οποία ΑΠΑΙΤΟΥΝ να υπογράψω χωρίς να διαβάσω τους όρους. Εννοείται με δεν δέχομαι κάτι τέτοιο και σε μια συνομιλία τους λέω να σταματήσουν να με ενοχλούν για το ζήτημα της κάρτας. Σήμερα πάλι τηλέφωνο.... Έλεος. Φανέλα Ρίμπο πήρα, boxer με το δικέφαλο πήρα, πυτζάμες ΑΕΚ πήρα ακόμα και στον πατέρα μου που την έχει δει ένοικος στο Καραΐσκάκη, τα ανιψιά μου τα έχω κάνει πιο κίτρινα από τον tweety (μέχρι και στην "Ένωση" τα έβγαλα :D) ε dinners ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΝΤΕΜΗ ΓΑΜΩΤΟ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!

και εκτος αυτου στον οδδυ δεν γινεται γηπεδο

υπαρχουν εκθεσεις περιβαλοντικες επιστημονων που λενε οτι το υπεδαφος της περιοχης ειναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.επισης ειναι σχεδον αδυνατο να φυγει η χωματερη απο εκει τουλαχιστον τα επομενα χρονια....νομιζω κανεις δεν γουσταρει να εχει γηπεδο μεσα στη βρωμα στη μολυνση και στην μποχα που εχει αυτη η περιοχη...

αλλο ενα ειναι οταν πας να κανεις γηπεδο στο ΤΣΑΜΠΑ το ποιο πιθανο ειναι να κανεις μια τρυπα στο νερο....:P

Εγώ όταν με πήραν πρώτη φορά για αεκ dinners, με ρωτάει η κοπελιά "θέλετε την αεκ dinners;" και της λέω "εσάς ποιός σας είπε ότι είμαι αεκ;". Το βούλωσε, έλεγε κάτι χαζά "ε, δεν το ήξερα, το υπέθεσα, μήπως είστε αεκ;", όχι της λέω, παοκ είμαι, και δεν με ξαναενόχλησαν. Ήμαρτον με τις πιστωτικές κάρτες, σε λίγο θα μας τις χώνουν μες το αυτί, να τις πάρουμε με το ζόρι...

εντάξει, σαφώς και υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι που η αεκάρα έχει να χαρεί 13 χρόνια.Δεν μπορεί να αρνηθεί όμως κανένας ότι η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας για μια ομάδα, κι εμείς είμαστε άνευ έδρας εδώ και χρόνια...

Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας όταν στηρίζει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, όχι όταν αποδοκιμάζει προπονητή και παίχτες όταν κάνει μια κοιλιά (η οποία ήταν και αναμενόμενη) 2 αγωνιστικών ενώ είναι στο -1 απο την κορυφή. Αν συμπεριφέρεται έτσι ο κόσμος, τότε καλύτερα να παίζει η ομάδα μεταξύ συγγενών και φίλων.

Εγώ όταν με πήραν πρώτη φορά για αεκ dinners, με ρωτάει η κοπελιά "θέλετε την αεκ dinners;" και της λέω "εσάς ποιός σας είπε ότι είμαι αεκ;". Το βούλωσε, έλεγε κάτι χαζά "ε, δεν το ήξερα, το υπέθεσα, μήπως είστε αεκ;", όχι της λέω, παοκ είμαι, και δεν με ξαναενόχλησαν. Ήμαρτον με τις πιστωτικές κάρτες, σε λίγο θα μας τις χώνουν μες το αυτί, να τις πάρουμε με το ζόρι...

Χαχαχα!!!! Θεός. Δεν μου έκοψε τόσο καιρό να πω το ίδιο να γλιτώσω. Την επόμενη φορά, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει επόμενη φορά, θα ακολουθήσω την ιδέα σου :D!!!!

Ρε παιδιά τι λέτε τώρα; Από τα διαρκείας τα παίρνουν τα ονόματα... Στην τύχη λέτε να παίρνουν κόσμο και να τους ρωτάνε πάρτε ΑΕΚ diners?

Έλεος ε;

1. εγώ δεν έχω διαρκείας (είμαι θεσσαλονίκη, αλλά και αθήνα να ήμουνα, δεν νομίζω να είχα:-))

2. γιατί η λίστα με τα στοιχεία των κατόχων διαρκείας καταλήγει στην τράπεζα; Γιατί χρησιμοποιείται για προώθηση προϊόντων;

1. Μένω άφωνος τότε, αν δεν έχεις και προφανώς δεν είχες ούτε πέρσι-πρόπερσι, δεν ξέρω πώς σε βρήκαν.

Για το 2. δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, ενδεχομένως να υπόκειται στους όρους που υπογράφεις όταν αγοράζεις το διαρκείας. Δεν το θυμάμαι.

δεν είχα ποτέ διαρκείας. Υποψιάζομαι όμως πως με βρήκαν. Κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τύπος τηλέφωνο, κάνουμε λέει μια δημοσκόπηση για την τάδε εταιρεία δημοσκοπήσεων, έχετε χρόνο να απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις; Ναι λέω εγώ, και αρχίζει να με ρωτάει πράγματα του στυλ "πόσο συχνά πάτε σε σουπερ μαρκετ για ψωνια, πάτε σε μεγάλα ή μικρά σουπερ μάρκετ, ψωνίζετε από πολυκαταστήματα, χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα κλπ κλπ. Μετά άρχισε τα πιο εξειδικευμένα σε στυλ "τι μάρκα τσιγάρα καπνίζετε, τι ποτά συνήθως πίνετε" κλπ κλπ, και σε κάποια φάση ρωτάει και "ποιά ομάδα υποστηρίζετε". Εγώ από κεκτημένη ταχύτητα λέω "αεκ". Και λίγες μέρες μετά με πήραν για την αεκ dinners.

οπότε μάλλον οι μάγκες δώσανε τα στοιχεία της δημοσκόπησης σε εταιρείες ενδιαφερόμενες για την προώθηση των προϊόντων τους. Γι αυτό και όταν ρώτησα την τύπισσα "που ξέρεις ότι είμαι αεκ" έχασε τα λόγια της...

Οκ κατάλαβα. Άρα εδώ δεν πρόκειται για κόλπο της παε, αλλά της τράπεζας. Anyway κινδυνεύουμε να βγούμε πολύ offtopic, ας πούμε για τον Μορέτο και το 1,000,000 ευρώ που θα πάρει. :-)

ας πούμε για τον Μορέτο και το 1,000,000 ευρώ που θα πάρει. :-)

βασικά, καλύτερα να ασχοληθούμε με το κομμάτι του αν στέκει η είδηση...

γιατί αν δεν κάνω λάθος, η είδηση αυτή προκύπτει από ένα δημοσίευμα της «A Bola» .

μέχρι να υπάρξει κάτι πιο επίσημο, δεν νομίζω πως αξίζει να ασχολούμαστε... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...