Προς το περιεχόμενο

ΑΕΚ

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρωτοσέλιδο της Ένωσης της Δευτέρας με εκφράζει απόλυτα.

Σε ποιο σημείο ακριβώς, για τους Δημούτσους ή τους ανύπαρκτους; Γιατί ο μέτριος Παναθηναϊκός φέτος είναι όλη τη χρονιά καλύτερος από την κάκιστη ΑΕΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πραγματικα δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να καταλαβω πως η ΑΕΚ με το συγκεκριμενο ροστερ εχει "αερα" και "τουπε" "ελα μωρε οι πουθεναδες, η ΑΕΚ με τετοιους τιποτα μονο με αυτοκτονια το χανει"

Εκτος απο τον ειμαι_μεσα_για_τα_στημενα_Ριβαλντο, τον Αρουαμπαρενα και τον Λυμπε ΠΟΙΟΥΣ παικταραδες εχει ρε γαμωτο και εχει αποκτησει αερα??Τον Παπασταθοπουλο και τον Ζηκο?Τον Δελα και τον Ζερλαδο?Τον Μαντουκα και τον Ενσαλιβα??

Μπορει η ΑΕΚ καποια στιγμη να γινει ομαδαρα αλλα με οσα εχετε δει, με το ροστερ, δλδ εγω με Ματος πρεπει να ζηλευω τον Ζηκο?Ο Δελλας ειναι καλυτερος του Μορις? Ιβανσιτζ και Νινη εχετε?Για ποιο λογο ακριβως ο Μπλανκο ειναι καλυτερος του Σαλπιγγιδη? Ο Μαντουκα ειναι πιο χρησιμος απο τον Καραγκουνη?Γκονζαλεζ που ερχεται, εχετε?

Πραγματικα με 3 αντε 4 ποδοσφαιριστες κλασης επι του παροντος γιατι κοιτανε οι ΑΕΚτζηδες με υφακι,μου κανει εντυπωση.

Δημητρη, αντικειμενικα αν το δουμε το θεμα,

η ΑΕΚ εχει αξισου καλο ροστερ σε σχεση με τον Παναθηναικο (εως την επιθετικη γραμμη).

Στην επιθεση η γραμμη του Παναθηναικου εμενα μου αρεσει πολυ, και πολυ θα ηθελα να εχω επιθετικους οπως τον Παπαδοπουλο, τον Σαλπιγγιδη και τον Μαντζιο, και να πουμε και την αληθεια, νομιζω πως κανεναν δεν θα τον χαλαγε να εχει τετοιους παικτες στην ομαδα του.

Αλλα σε γενικες γραμμες, αμυνα και κεντρο εχουν και οι δυο ομαδες καλους παικτες.

Τωρα αποψεις οπως "πουθεναδες" και αλλα τετοια μονο ηλιθιες μπορω να τις αποδωσω, αστες να λεγονται και μη δινεις σημασια

Ενας φιλος μου λεει οτι η Αεκ εχει την καλυτερη πρωτη ενδεκαδα του πρωταθληματος.

Εγω πιστευω οτι αν επιστρεψουν σε καλους ρυθμους νινης και γκονζαλες,ο Παο εχει σιγουρα καλυτερο υλικο....

(προφανως θεωρω το υλικο του γαβρου το καλυτερο,σαν πρωτη ενδεκαδα τουλαχιστον)

Eπετρεψε μου να διαφωνησω. Απο την ομαδα που κατεβασα την Κυριακη ο Μαντζιος ειναι αναπληρωματικος, ο Γκαλινοβιτς τωρα αρχισε να παιζει, ο Σαριεγκι αλλαζει με τον Γκουμα, το ιδιο και ο Νιλσον με τον Βυντρα και ο ΔΗμουτσος δεν ξεκιναει παντα. Στο 2ο ημιχρονο εβαλα Ιβανσιτζ, ΕνΝτοι και Παπαδοπουλο, παικτες που σε αλλα ματς ξεκινανε βασικοι, περιμενω τις επιστροφες Νινη και Εκι και πλην του αμ.χαφ που εχω μονο 2 και παιζουν και του βασικου Μορρις ολες οι αλλες θεσεις παιζουν

Ε οχι και δεν εχει παγκο ο Παναθηναικος.

Να το πεις για τον γαβρο να το δεχτω με τα χιλια. Να το πεις για την αεκ να το δεχτω παλι.

Αλλα οχι για τον παναθηναικο. Εδω δεν ξερουμε καλα καλα ποιοι ειναι βασικοι και ποιοι παγκιτες με το ροτεισον του πεσειρο.

Μπορει κατ εμε να μην ειναι τρομερα ποιοτικος ο παγκος του παο, αλλα με 2 μεταγραφες τον Γεναρη (ενα πολυ καλο δεξι μπακ, και μια ρεζερβα αμυντικο χαφ) και υπο την προυποθεση οτι θα ειναι οκ ο Νινης (τον εκι δεν τον πολυ-υπολογιζω να επανελθει οπως πριν) την βγαζουμε φετος και το καλοκαιρι φευγουν κανα 2-3 τυχαρπαστοι που μας εχουν ξεμεινει.

ουτε οι βασικοι σας ειναι ποιοτικοι. εχετε 18 ισαξιους παιχτες β' διαλογης.

Δεν θα το ελεγα. Εγω λεω πως εχω στην ομαδα μου τουλαχιστον 7 παιχτες α διαλογης και αν βαλεις και εκι με νινη, πανε στους 9.

Θες να μου πεις και εσυ αλλους τοσους δικους σου?

Σορρυ, αλλα μηπως πειρατε λιγο φορα οι Παναθηναικοι?

Περσι βγαλαμε τη χρονια εμεις με 30κατι τραυματισμους, συνεχες ροτεισον και εντεκαδατους παικτες σαν τον Χετεμαι, τον Κυριακιδη, τον Γεωργεα, τον Πλιατσικα, τον Κονε, τον Παπασταθοπουλο και αλλους πολλους που αρκετοι απο αυτους παιξανε και το πρωτο τους παιχνιδι με τη φανελα σε παιχνιδι Τσουλου.

Πιστευω πως ετυχε οι περισσοτεροι απο αυτους να βγηκανε καλες περιπτωσεις παικτων.

Απλα και σε εσας, μερικοι ειναι παικτες εντεκαδας, οπως ο Εκι, ο Ιβανσιτς, ο Ματος, και κανα δυο ακομα, με τους υπολοιπους να παιζουν αναλογα τις συνθηκες που επιβαλει το καθε ματς και τις αναγκες του ροτεισον, χωρις να σημαινει πως υποβαθμιζω την αξια του Νινη, του Δημουτσου, του Τζιωλη κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...