kchoriano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 καλα μιλαμε εχω συγκλονιστει φιλε ουτε ο τσουκαλας δεν θα τα ελεγε τοσο καλα οσο εσυ.Ελεος πια κερδιζουμε τον οφη,να κερδιζουν οι βαζελοι το παραρτημα ισοπαλια με τον οφη,να ισοπαλια εδωσε το παραρτημα,χανουμε απο τον (χανοντας και την ευρωπη εκεινη τη χρονια) εεελλααα μωρε μια στις τοσες κερδισε και το παραρτημα ελεος πια ελεος καντατε γραφικοι Δηλαδή ρε φίλε εσύ δεν το είδες θα μας τρελάνεις τελείως.Αυτή η καραμέλα πιπιλιέται τόσα χρόνα αλλά σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο.Τυχαία νομίζεις ότι βγάλαν τον καλύτερο τους παίχτη στο ημίχρονο; (Οφορίγκουε).Αυτά που έκανε ο Σηφάκης σήμερα εσάς και τον ίδιον ρεζιλεύουν και θα πρεπε να σουν ο πρώτος που θα κράξεις, γιατί αν παίξεις μπάλα μπορείς να κερδίσεις τον Οφη χωρίς να δώσεις δικαιώματα. . . Το σημερινό ηταν αληθινά γελοίο και το ξέρεις αν είδες τον αγώνα.Αν έγραψα κάποια υπερβολή πες την μου. Το μόνο που κατέγραψα πριν από 3 post είναι τη διαφωνία μου σχετικά με την πρεμούρα να μιλήσουμε για τρένο. Ούτε προκλητική δήλωση είναι, ούτε και θα λογοδοτήσω και σε κανέναν που την πιστεύω. Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν: "σταμάτα να κάνεις υποδείξεις. Έλεος", "Ρε blueviper πάλι τα ίδια άρχισες; Συνεχίζεις να προκαλείς συνεχώς και μετά εκ των υστέρων παρουσιάζεσαι σαν θύμα." Άντε μετά να πιστέψω πως δεν έχεις πρόβλημα μαζί μου... Πραγματικά δεν έχω blueviper, σου είπα όμως ότι από την αρχή με εκνεύρισες όταν ειρωνεύτηκες στα καλά καθούμενα, και ο καθένας στην θέση μου θα ένιωθε το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εγω λοιπον που ειδα το σημερινο γελοιο οπως λες για λυσε μου μια απορια. αφου το ματς ηταν στημενο γιατι δεν κερδισε τελικα ο Παναθηναικος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Προς γαυροβάζελους. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε οτι εδώ είναι της ΑΕΚαρας. Αν θέλετε να γράψετε οτιδήποτε άλλο πηγένετε στο δικό σας post. Αιντε να χαρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 kchoriano είναι απλά για γέλια αυτά που λες. Η αλήθεια είναι ότι τον Σηφάη τον έκραζαν οι συμπαίκτες του γιατί δεν έκατσε να φάει κι άλλα, στο ημίχρονο τους είπανε ότι πρέπει να φάνε πέντε. Σκέφτηκες μήπως ότι κάποιοι στον ΟΦΗ βιάζονταν επειδή ήθελαν να νικήσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 kchoriano είναι απλά για γέλια αυτά που λες. Η αλήθεια είναι ότι τον Σηφάη τον έκραζαν οι συμπαίκτες του γιατί δεν έκατσε να φάει κι άλλα, στο ημίχρονο τους είπανε ότι πρέπει να φάνε πέντε. Σκέφτηκες μήπως ότι κάποιοι στον ΟΦΗ βιάζονταν επειδή ήθελαν να νικήσουν; Εχετε ξεφύγει βαζελάκια. Σε 2-3 βδομάδες που θα τα πούμε, δεν θα υπάρχει ούτε (Τ)σιφάκης, ούτε φιρφιρίκουε και μακαρι να υπάρχει ο (Βαζελο)βασάρας. Δεν θα σας σώσει ούτε ο κάκος ούτε ο κακός ο λύκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmelegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 blueviper το κράτα πισινή είναι προστακτική! Μην κάνεις τον έξυπνο εκεί που δεν σε παίρνει. Αλλά ξέρεις εσύ σφύρα αδιάφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τελικά στο παρόν thread έχει μαζευτεί περισσότερο Τσουκαλοειδές κι από τα άλλα 2 μαζί. Cmelegos, evagelos_21 κι οι υπόλοιπες υγιείς δυνάμεις: όσο πιο πολύ σκυλιάζετε και επιμένετε να μη γράφουν και να μη συμμετέχουν γαυροβάζελοι, τόσο προσωπικά θα αράζω εδώ μέσα και θα κάνω το χαβαλέ μου. Και ξέρετε...μεταξύ ενός κυριλέ και cool οπαδού και δύο-τριών φανατικών που έτσι και πεις μισή κουβέντα για την ομάδα τους, τους χαλάει το υπόλοιπο της μέρα, μονάχα ο πρώτος τη βγάζει με το χαμόγελο. Ξεκινήσαμε κι εντατικά μαθήματα συντακτικού και γραμματικής τώρα...μονάχα αυτό έλειπε από το thread για να δέσει το γλυκό της καφρίλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 προς αεκοχανουμους. αν θελετε να μην ασχολειται το thread σας με τις αλλες ομαδες μην τις αναφερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και εμείς χαβαλέ σου κάνουμε. Αλλωστε δεν είστε και για τίποτα άλλο εσείς οι γαυροβάζελοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Έτσι έτσι...θα περάσουμε όμορφα! Θα σκάσει και καμιά συνταγούλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 blueviper,χαρα στο κουραγιο σου...ειλικρινα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Συνταγή για γαυρο ψητό έχει το μαγαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Θες την τούρκικη εκδοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και την απόγονη του στόλου καλή θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εχετε ξεφύγει βαζελάκια.Σε 2-3 βδομάδες που θα τα πούμε, δεν θα υπάρχει ούτε (Τ)σιφάκης, ούτε φιρφιρίκουε και μακαρι να υπάρχει ο (Βαζελο)βασάρας. Δεν θα σας σώσει ούτε ο κάκος ούτε ο κακός ο λύκος. Κοίταξε, Φιλαδελφειώτης είμαι και παίζει να έχω πάει να δω ΑΕΚ πιο πολλές φορές από εσένα καθότι πάντα μου ήταν συμπαθής και έχω πανιγυρίσει και ευρωπαϊκά της γκολ στο γήπεδο. Και να σου πω την αλήθεια, όταν ακούω/διαβάζω μαμακίες σαν τις δικές σου, λέω ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Να μου πεις, κάθε ομάδα έχει κάφρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.