sfakattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά έχω πάρει το 3μηνο dslcube της vivodi με ημερομηνία εναρξης της σύνδεσης στις 6/7/2006. Όπως καταλαβαίνεται τελειώνει.Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω τώρα;Θα κοπεί μόνο του ή χρειάζεται να κάνς κάτι.Χρειάζεται να το κόψω και απο vivodi και απο ΟΤΕ;Ας μου πουν παιδιά πο υο έχουν κάνει ήδη αυτό.Ευχαριστώ
doubleh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 παρ τους τηλεφωνάκι. Άμα σου πούνε αποστολή με φάξ, ρώτησέ τους αν γίνεται με ημεηλ. Εμένα το δέχτηκαν, αλλά μόνο από το μεηλ μου στη βιβόντινετ
kattistt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 τους στελνεις fax λεγοντας οτι επιθυμεις ακυρωση της συνδεσης στις "ταδε" του μηνος ... απλα πρεπει να το ακυρωσεις πριν την λυξη του αλλιως στην ανανεωνουν απο μονοι τους ...
eric_in Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 ...kai mono me tin vivodi prepei na miliseis.auti tha kopsei tin sindesi kai tha kanonisei me ote na kopei kai i grammi.
El_ninio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λογικα περίπου δύο βδομάδες πριν θα σου έρθει στο mail της vivodi ένα mail τους που θα σε ρωτάει αν θες να συνεχίσεις σε αορίστου στην ίδια ταχύτητα, πράγμα που θα γίναι αυτομάτως αν δεν απαντήσεις ή αν θα πάρεις προπληρωμένο πακέτο ή αν θα διακόψεις εντελώς. Δες τιμοκαταλόγους, δες προσφορές και αποφασίζεις!
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 φίλε μου στείλε την ταυτότητα σου με φάξ και ζήτα άμεση διακοπή.Πληρώνω μαμησιάτικα 47.5ευρώ για 1 μήνα που το άφησα να γίνει αορίστου.Το καταλαβαίνετε?????
kattistt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λογικα περίπου δύο βδομάδες πριν θα σου έρθει στο mail της vivodi ένα mail τους που θα σε ρωτάει αν θες να συνεχίσεις σε αορίστου στην ίδια ταχύτητα, πράγμα που θα γίναι αυτομάτως αν δεν απαντήσεις ή αν θα πάρεις προπληρωμένο πακέτο ή αν θα διακόψεις εντελώς. Δες τιμοκαταλόγους, δες προσφορές και αποφασίζεις! Σε εμας δεν στειλανε ουτε mail ουτε fax ουτε πηρανε τηλ.... (σημερα τελειωνει η συνδεση) Μπορει να ετυχε...
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά γιατί πλήρωσες τόσα λεφτά???? Δεν ξέρω και ακόμα να μάθω,ξέρεις τι είναι 40 λεπτά και 1 ώρα αναμονή κάθε μέρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.