kchoriano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως ξέρετε κανένα site με θετικές και αρνητικές συνέπειες για τον τουρισμό; Έχω πτυχιακή εργασία και δεν μπορώ να βρώ πολλά στοιχεία στον κυβερνών χώρο.Δώστε καμιά λύση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Τρέξε γρήγορα εδώ!!!! Έχει τα πάντα! Το μεγάλο LOL είναι οτι ο Luci σου είχε πει οτι απαγορεύονται τα greeklish και τώρα έγραψες κυβερνών χώρο για να το σώσεις!!! :mrgreen: ΑΑΧΑΧαΧΑχΑχΑΧαχΑΑΧαΑΧΑχΑαχΑΧα ROFL!!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Σοβαρά τώρα. Η μας δουλεύεις κανονικά ή είσαι πιο τεμπέλης και από νυσταγμένο garfield που έχει φάει 1 νησί λαζάνια.... - Ο Τουρισμός είναι δύναμη και προοπτική για ολόκληρη τη Χώρα. - Επηρεάζει θετικά την πρόοδο των περισσότερων κλάδων της οικονομίας, από τις κατασκευές και τη βιοτεχνία, έως το εμπόριο και τις υπηρεσίες. - Δίνει ζωντάνια και πλούτο σε απομακρυσμένες περιοχές, σε νησιά και ορεινούς όγκους, - που υστερούν σε άλλες παραγωγικές δυνατότητες. - Ανοίγει δρόμους δημιουργίας και ανάπτυξης, σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, παντού στην Ελλάδα. - Συμβάλλει, άμεσα και έμμεσα, περίπου στο 18% του ΑΕΠ. (Ελλάδα) - Δημιουργεί, περίπου, 800 χιλιάδες θέσεις εργασίας και μπορεί να απορροφήσει σταδιακά ένα μεγάλο μέρος της σημερινής ανεργίας. - Ενισχύει την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική και περιφερειακή σύγκλιση, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. - Είναι, δηλαδή, βασικός αναπτυξιακός κλάδος, δυναμικός τομέας εξωστρέφειας, αλλά και σημαντικό παραδοσιακό πλεονέκτημα της Χώρας μας. Είναι τομέας με ξεχωριστή οικονομική, αλλά και κοινωνική σπουδαιότητα. Σημαίνει δύναμη για τη θέση της Χώρας μας στον Κόσμο. Σημαίνει προσωπική σύνδεση με την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τον Πολιτισμό της. Αρνητικά στοιχεία του τουρισμού: Υιοθέτηση ξένων προτύπων, αύξηση της εγκληματικότητας, κρίση παραδοσιακών αξιών.... Ψάξε στο google. Ξύπνα.
kchoriano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Με πιάνεις φίλε.Μάλλον αεκτζής θα σαι.
punky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Αρνητικά στοιχεία του τουρισμού: Υιοθέτηση ξένων προτύπων, αύξηση της εγκληματικότητας, κρίση παραδοσιακών αξιών.... Επίσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της υιοθέτησης ξένων παιδιών. Γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η εγκυμονούσα τουρίστρια πήγε μόνο μαζί σου. Και άμα πεταχτεί κανείς και πει ότι είμαι off topic και γ#%$@@ την κουβέντα, ευχαρίστως να του σκανάρω την έκθεση που είχα γράψει στο λύκειο, πάνω στο ίδιο θέμα. Κατά τα άλλα ρε συ Physics_Rulez, συμφωνώ στο πνεύμα αλλά όχι στο ύφος. Γιατί τόση επιθετικότητα;
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατι άλλο να ζητάει κάποιος βοήθεια, και άλλο να μου λέει οτι δεν βρήκε τίποτα για τον τουρισμό στο internet. Επίσης, όταν κλειδώνεται το θέμα σου, απαγορεύεται να ανοίγεις άλλο. ***edit*** Ίσως να ήμουν και λίγο υπερβολικός. Thanx punky, sorry kchoriano.
Steven Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εεε ντάξει ρε παιδιά... Πρέπει να δώσουμε credit στο παλικάρι ότι δεν έφτιαξε άλλο account για να μας "ξεγελάσει".... Θα το φτιάξει τώρα... Έτσι δεν είναι Luci???? Edit: Και εσύ Physics με την απάντηση σου μόλις του έδειξες οτι καλά έκανε και άνοιξε άλλο θέμα... Το σκοπό του τον πέτυχε δλδ το παλικάρι... Δεν έχω τπτ μαζί σου φυσικά...αλλά ποιός ο λόγος να απαντήσεις σε ένα ξύστη που βαριέται να γράψει στο google "συνέπειες τουρισμού"?? Φιλικά πάντα...
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ε αυτό το θέμα ζητάει βοήθεια, όχι έτοιμες εργασίες, είναι στα Ελληνικά και γενικά, μια χαρά.
kchoriano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μην αγχώνεσαι my friend ίσως εγώ δεν το έθεσα καλά.Πάντως παιδιά μην με πυροβολείτε γιατί είμαι καινούριος στο forum και δεν ξέρω ακόμα καλά τους κανόνες.Πάντως ο Steven πρέπει να ναι πολύ έξυπνο παλικάρι που υποθέτει οτι δεν θα το έχω αναζητήσει έτσι το θέμα.Ήδη έχω γράψει 60 σελιδες και αν θες στις στέλνω Steven.Απλά ζήταγα να μάθω αν ξέρατε κάποια εξιδεικευμένη σελίδα πάνω σε αυτόν τον τομέα.Με τις απαντήσεις που δίνεις μάλλον εσύ θα σαι ο ξύστης αφου δεν έχεις με κάτι άλλο να ασχοληθείς. Φιλικά πάντα. . . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.