Προς το περιεχόμενο

δίκτυο στο σπίτι

kostaskdk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξης: θέλω να λάνω ένα δίκτυο ασύρματο μεταξύ του φορητού και του σταθερού και να μοιραζω dsl, θέλω να χρησιμοποιήσω τον linksuw to 54gs,κάνει για αυτήν την δουλειά και δεύτερον αν υπάρχει πρόβλημα στην υγεία με την χρησιμοποίηση ασύρματου δικτύου.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι θέλω να κάνω ενα δίκτυο στο σπίτι(LAN-ADSL) στο οποίο θα συγκατοικήσω με ένα φίλο.Έχω στη διάθεση μου δυο υπολογιστές οι οποίοι εχουν κάρτες δικτύου(οχι ασυρματές).Σκοπεύουμε να αγοράσουμε μια συνδέση adsl και να την μοιραστούμε με τον συγκάτοικο μου.

Λοιπόν όπως γνωρίζω θα χρειαστώ extra ενα modem/router και ενα switch/hub καθώς επίσης και καλώδια για να συνδέσω τους δυο υπολογιστές πάνω στο switch τα υπόλοιπα φίλτρα τα δίνει ο Οτε.Θέλω να μου εξηγήσετε οτι εαν χρησιμοποιησω switch/hub η σύνδεση bandwidth μοιράζεται ισόποσα και στους δυο υπολογιστές ή χρειάζονται ρυθμίσεις μέσω προγράμματος π.χ netlimiter ή κάποια άλλη συσκευή(hardware);

Περιμένω τις απαντήσεις στα ερώτηματα μου..........Ευχαριστώ

Δημοσ.

@kostakdk.. nai ginetai auto pou les.. an katalaba kala tha xrhsimopoihseis to WRT54GS? na ksereis omws oti auth h suskeuh den exei modem panw opote tha xreiastei na exeis ki ena modem me ethernet porta panw wste na na sundethei sthn porta internet tou router.. oswn afora thn aktinobolia apo autes tis suskeues, sta xartia den ephreazoun se tpt giati milame gia upshles suxnothtes (2.4GHz), bebaia argotera ti tha bgei enas theos kserei. Pantws ki egw exw WiFi sto spiti alla to Access Point einai se allo dwmatio apo auto pou kathomai egw..

@blazefinger.. Ama pareis Modem/Router de tha xreiasteis switchaki.. giati ta perissotera an oxi ola ta routerakia exoun build-in LAN switches.. Filtro xreiazesai mono ekei pou exeis thlefwnikh suskeuh.. de mesolabei filtro metaksu grammhs kai modem!!! gia na moiraseis isoposa to bandwidth einai allh istoria.. to kalutero einai na pareis ena routeraki me QoS kai na baleis kapoia priorities.. to NetLimiter apla periorizei UP/DOWN gia sugkekrimena programmata kai kanei ki ena monitor sto traffic apo to client pou einai egkatesthmeno..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...