Προς το περιεχόμενο

ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ *.r01,*r02 ΚΛΠ??

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορω ενα βιντεο που το βρηκα σε αυτη τη μορφη "movie.r01,movie.r02" κλπ, να το αποσυμπιεσω,ωστε να γινει avi?

ποιο προγραμμα χρειαζεται?

Δημοσ.

Απο εκει που τα κατεβασες θa εχεις και ενα .rar

επιλεγοντας το, θα αποσυμπιεστουν αυτοματα τα 001, 002...

Αν δεν εχεις rar, πρεπει να ανοιξεις πρωτα το winrar και να επιλεξεις αποσυμπιεση του πρωτου (το .000 .η το .001), τα επομενα παλι αυτοματα αποσυμπιεζονται.

Αν αποτυχει η αποσυμπίεση (απο το .001), σημαινει πως ξεχασες να κατεβασεις το .rar , ή το σβήσανε επιτηδες οποτε τα επομενα ειναι αχρηστα :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

sos!!!'Εχω κατεβάσει 4 κομματια μίας ταινιας σε μορφή rar.Έχω το winrar και ενώ μου τα αποσυμπιέζει όλα δεν μου αποσυμπιέζει το 3.Μου γράφει "you need the next volume..." και κάτι τέτοια!Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίζει τα πρώτα 45 λεπτά και μετά να σταματά! Αυτό μου το κάνει και με άλλες ταινιες που έχω κατεβάσει!Τί μπορεί να φταίει?(Τις ταινιες τις κατεβάζω με το bitcomet και κομμάτι - κομμάτι τις αποσυμπιέζω!)

sos!!!'Εχω κατεβάσει 4 κομματια μίας ταινιας σε μορφή rar.Έχω το winrar και ενώ μου τα αποσυμπιέζει όλα δεν μου αποσυμπιέζει το 3.Μου γράφει "you need the next volume..." και κάτι τέτοια!Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίζει τα πρώτα 45 λεπτά και μετά να σταματά! Αυτό μου το κάνει και με άλλες ταινιες που έχω κατεβάσει!Τί μπορεί να φταίει?(Τις ταινιες τις κατεβάζω με το bitcomet

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...