antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 πως μπορω ενα βιντεο που το βρηκα σε αυτη τη μορφη "movie.r01,movie.r02" κλπ, να το αποσυμπιεσω,ωστε να γινει avi? ποιο προγραμμα χρειαζεται?
antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 TO WINRAR,απο οτι ξερω,δεν αποσυμπιεζει αρχεια αυτης της μορφης,παρα μονο αρχεια rar,γιαυτο ρωταω...
dr_psiloulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Winrar afto xriazese......epilegis to *****.r01 deksi clik - aposimpiesi edo kai ola OK....!!!!
antreaslam Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 οκ,μπορει να κανω λαθος.ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω αμεσα!
mandos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 actually ola ayta ta arxeia prepei na exoun kai ena .rar mazi tous alla den einai kai aparaithto
fits13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 einai xwrismena se tomous to megalo arxeio tis tainias kai kathe tomos onomazete etsi sto winrar. gi' afto kai exoyn tin katalixi r01 r02 kai oyto kathe xis.
random Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Απο εκει που τα κατεβασες θa εχεις και ενα .rar επιλεγοντας το, θα αποσυμπιεστουν αυτοματα τα 001, 002... Αν δεν εχεις rar, πρεπει να ανοιξεις πρωτα το winrar και να επιλεξεις αποσυμπιεση του πρωτου (το .000 .η το .001), τα επομενα παλι αυτοματα αποσυμπιεζονται. Αν αποτυχει η αποσυμπίεση (απο το .001), σημαινει πως ξεχασες να κατεβασεις το .rar , ή το σβήσανε επιτηδες οποτε τα επομενα ειναι αχρηστα
NiTroGen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Αν θέλεις να κατεβάζεις παράνομα ταινίες από το Internet, πρέπει να ξέρεις και να τις αποσυμπιέζεις!
magiraki Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 sos!!!'Εχω κατεβάσει 4 κομματια μίας ταινιας σε μορφή rar.Έχω το winrar και ενώ μου τα αποσυμπιέζει όλα δεν μου αποσυμπιέζει το 3.Μου γράφει "you need the next volume..." και κάτι τέτοια!Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίζει τα πρώτα 45 λεπτά και μετά να σταματά! Αυτό μου το κάνει και με άλλες ταινιες που έχω κατεβάσει!Τί μπορεί να φταίει?(Τις ταινιες τις κατεβάζω με το bitcomet και κομμάτι - κομμάτι τις αποσυμπιέζω!) sos!!!'Εχω κατεβάσει 4 κομματια μίας ταινιας σε μορφή rar.Έχω το winrar και ενώ μου τα αποσυμπιέζει όλα δεν μου αποσυμπιέζει το 3.Μου γράφει "you need the next volume..." και κάτι τέτοια!Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παίζει τα πρώτα 45 λεπτά και μετά να σταματά! Αυτό μου το κάνει και με άλλες ταινιες που έχω κατεβάσει!Τί μπορεί να φταίει?(Τις ταινιες τις κατεβάζω με το bitcomet
kleidokratwr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Το μήνυμα του είναι άκρως περιγραφικό. Δεν έχεις κατεβάσει όλα τα κομμάτια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.