Προς το περιεχόμενο

Ποιός είναι ο Isp της Adsl σας;

Ποιός είναι ο ISP της ΑDSL σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός είναι ο ISP της ΑDSL σας;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Forthnet 1024 και παει σερνωντας.... αλλα σε οποιον ISP και αν πηγα παντα τα ιδια ηταν. Εχω αλλαξει 4-5. Μαλλον το DSLAM εδω ειναι off.

Δημοσ.
Forthnet 1024 και παει σερνωντας.... αλλα σε οποιον ISP και αν πηγα παντα τα ιδια ηταν. Εχω αλλαξει 4-5. Μαλλον το DSLAM εδω ειναι off.

les me 3 gbps na exei provlima i forthnet?dslam sucks.

Δημοσ.

Vivodi 1Mbps Full llu. mas exoun vevaia rigmenous giati twra plirwnoume 40 eurw ton mina, oute diplasiasmos oute tpt gia autous pou einai sto diktuo... Ama den ginei tpt to vlepw na tsimpaw ena proplirwmeno cube sta 2Mbps me 99 eurw ola plirwmena gia 1 pentamino....

Δημοσ.

Forthnet 1bill 1024!mexri peripou telh dekembrh..!euxaristhmenos-mia xara phgainei h anabathmish omws logika tha'rthei otan tha'mai athhna pou tha'xw teleiwsei:p alla ekei pou menw to idioktuto diktuo einai apo tis 1tes hmeromhnies........good :D

Δημοσ.

HOL αλλά μόνο λόγω του 4 Mbit. Δεν υπήρχε περίπτωση να έβαζα αλλιώς, και εάν δεν έχει καλύτερη προσφορά όταν λείξει το συμβόλαιο, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια περίπτωση να μείνουμε.

Δημοσ.
Πάντως παρατηρώ ότι υπάρχουν και αρκετοί που μετά την αναβάθμιση παραμένουν ευχαριστημένοι.......

eimai kai ego enas apo autous.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Otenet αλλά δεν μου έκανε αναβάθμιση το download, ενώ είχα 384/128 και έπρεπε να γίνει 768/192 μου ανέβασε μόνο το UPLOAD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...