Προς το περιεχόμενο

περιεργω προβλημα οθονης μετα απο αλλαγη καταστασης σε μια αλλη.....

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ανεβαινει το λογισμικο των XP (ειναι δηλαδη στην οθονη με τη σημαιουλα των XP)ειναι ολα οκ.μετα απο λιγο φευγει η σημαια των XP,η οθονη γινετε μαυρη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανοιγουν τα XP.μολις ανοιχουν τα XP η οθονη τρεμει παρα πολυ με απειρες γραμμες απο τα δεξια προς τα αριστερα,παραλληλα δηλαδη (σαν να βαλουμε κολητα στην οθονη ενα κινητο.εαν την κλεισω και την ανοιξω αμεσως το προβλημα εχει λυθει.

βεβαια ουτε λογος να γινει σχετικα με το εαν υπαρχει κινητο κοντα.....

αλλη μια κατασταση που μου το κανει ειναι οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι.παταω στο shortcut του παιχνιδιου και το παιχνιδι ξεκινα.γινετε για πολυ λιγο η οθονη μαυρη(οπως παντα)και μετα απο δευτερολεπτα βλεπουμε το παιχνιδι που εχει αρχισει να φενετε στην οθονη μας.σε εκεινω το σημειο ειναι που μου κανει το ιδιο προβλημα.δηλαδη τρεμει πολυ σε απειρες γραμμες παραλληλες.

και το χειροτερο ειναι οτι την εχω βαλει και σε αλλο pc και κανει α ιδια.....

εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι.....

Δημοσ.

Proton elegje tin sixnotita ananeosis tis othonis apo tis idiotites.

An einai kapou sto 65 dokimase na tin anebaseis!

An den lithei dokimase na kaneis apomagnitismo.

Kai me to kleisimo-anoigma pou kaneis tin idia douleia kaneis, dld apomagnitizeis tin othoni!

Dokimase kai pes mou!

Δημοσ.

ειχα σκεφτει και εγω τον απομαγνητισμο αλλα δεν χερω απο που γινετε.ειναι κατι που μπορω να κανω εγω?απο τις ρυθμισεις τις οθονης.η μαλλον θελει τεχνικο?.επεισης η συχνοτητα ανανεωσης της οθονης απο που ελενχετε??

Δημοσ.

Αρχικά πες μας τι οθόνη έχεις. Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω εγώ είναι αν κοντά στην οθόνη σου ( και πιο συγκεκριμένα δίπλα ) υπάρχει τηλεόραση ;; Η συχνότητα ελέγχεται δεξί κλίκ->ιδιότητες->ρυθμίσεις->για προχωρημένους->οθόνη. Αυτό από τα XP και επίσεις ελέγχεται από τα ίδια τα κουμπία τις οθόνη για να δείς σε τι ρυθμό όντως δουλεύει.

Δημοσ.

η οθονη ειναι μια sony HDM - A220 κανονικη και οχι tft.κοντα δεν υπαρχει τηλεοραση (στα 2μετρα)και δουλευει σε αυτην την αποσταση απο την τηλεοραση 2 χρονια τωρα.και ενα router ο οποιο δεν ειναι wireless (to exo apenergopoihmeno).

οταν λετε να ρυθμησω την συχνοτητα ενοειτε τα ΗΕΡΤΖ??

Δημοσ.

Εγώ έχω μιά Philips ( κανονική ) και εγώ καί είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. μου εμφάνιζε παράλληλες γραμμές στην οθόνη και έπαιζε πάρα πολύ, ακριβώς όπως τα λές. Εμένα τελικά έφταιγε η τηλέόραση και από τότε την έχω κλείστη όποτε δουλεύω στο PC και απλά τα 3 τελευταία χρόνια δεν έχει εμφανίσει τπτ. Τον άνοιξες του υπολογιστή με κλειστη την τηλεόραση ?? Κοίταξες την συχνότητα ανανέωσης από κει που σου είπα ??

ναι τα HERTZ ρύθμισε στα 85 -100 θα είναι καλά.

Δημοσ.

η συχνοτητα ηταν στα 60 (εαν ενοουσες τα ΗΕRΤΖ ).επειδη το εβλεπα απο την δουλεια μεσω remota desktop.τωρα μενει να παω σπιτι το μεσημερι να τη δοκιμασω....

Δημοσ.

ναι τα HERTZ ρύθμισε στα 85 -100 θα είναι καλά.

το 60 είναι καταστροφικη :-D :-D :-D Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα!!! Εγώ την οθόνη μου την έχω στα 100. Αν αντέχει η δικιά σου και παίζει κανονικά βάλε την εκεί. Αλλιώς βάλε την στα 85.

Δημοσ.

λοιπον εβαλα την οθονη στα 85 αλλα το ιδιο πραγμα παρουσιαζει...η τηλεωραση ειναι κλειστη..και εγω βεβαια δεν χερω τι αλλο μπορω να κανω.ο απομανγητισμος πως γινετε ρε παιδια???μηπως ειναι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Λογικά έχει χαλάσει η οθόνη σου

Κάτι μαύρες γραμμές εμφανίζει και η δική μου που και που (samsung).

Μάλλον χρειάζεται να τη δει τεχνικός.

Δημοσ.

εκανα καποια πραγματακια απο αυτα που ειπατε αλλα νωμιζω οτι δεν γινετε τιποτα.τωρα αποτε αλλαζει η προβολη της οδονης,δηλαδη αυτο που διχνει,πχ οταν ανοιγω μια σελιδα στο να παω στη επομενη,τοτε ολη η επιφανεια εργασιας μεταφερετε και πιο αριστερα.μην μπερδεψετε την επιφανια εργασιας των XP μιλαω για αυτο που προβαλει η οθονη.εαν παω στις ριθμησεις τις οθονης και το μεταφερω δεξια,τοτε ολα οκ.....

μαλλον θελει τεχνικο....

Δημοσ.

Othonoula R.I.P.

Eee....kalitera ase ton texniko!

I mallon pes rota kalitera an ajizei na tin ftiajeis, i an se simferei na goraseis kainourgia!

Kai opos to kobo mallon tha se simferei na agoraseis kainourgia!

Δημοσ.

πηρα την SONY και μου ειπε 25 ευρο κοστιζει ο ελεγχος.θα την παω και βλεπουμε.....εαν δεν αξιζει δεν θα την φτιαξω,αλλα ελπιζω να φτιαχνετε γιατι εκτος του οτι ειναι πολυ καλη οθονη,desing,χει επανω 4 usb,ειναι και πολυ δυσκιλη εποχη για εξοδα...

οταν εγραφες R.I.P. ενοουσες κατι σχετικο με την οθονη η ειναι τιποτα αλλο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...