axniotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω ένα εσωτερικό δίσκο τον οποίο έβαλα σε ένα κουτί και τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό... Τον ενώνω με usb στο laptop μου τον αναγνωρίζει ως usb device, αλλα ως εκει. Δεν τον βλέπει ως δίσκο. Στο Device Manager το βλέπει ως USB Mass Storage Device αλλα με ενα κίτρινο θαυμαστικό (!) και όταν προσπαθω να κανω update driver μου λέει This device can not start. Υπόψιν ότι πριν λιγο καιρό όταν τον είχα ξανα ενώσει δούλευε κανονικα! Και ως πριν λίγες μέρες ο δίσκος δούλευε κανονικά στον σταθερό μου υπολογιστή (τώρα απουσιάζω στο εξωτερικό) Παρακαλώ όποιος γνωρίζει πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα μου ας κάνει τον κόπο να μου πει γιατί έχω πολύ σημαντικά πράγματα στον δίσκο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Ο δίσκος είναι Seagate 120GB στις 7200 στροφές (εσωτερικός). Είναι σε θήκη Chronos... Η Θήκη τροφοδοτείται με δικό της καλώδιο.
tsaganos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως άλλαξες το jumper? Σε δικό μου κουτί ένας δίσκος παίζει μόνο στο Cable Select (CS) και ένα άλλος μόνο Master. Πάνω στο δίσκο υπάρχει αυτοκόλλητο που αναφέρει πως πρέπει να βάλεις το jumperακι σε κάθε περίπτωση.. Μία ιδέα λέω, δεν ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.