Προς το περιεχόμενο

DVD σε ogm

xbyte1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κάποιο καλό τρόπο για να συμπιέσω DVD σε ogm? :|

Παλιότερα ριπαρα σε divx με autoGordiaNote αλλά είχα προβλήματα με τους υπότιτλους! :confused:

Και απ video που κατέβασα είδα οτι το ogm έχει καλή ποιότητα και παίζει σωστά με K-lite codec pack ή σε linux γι'αυτο προσπαθώ να περάσω σε αυτο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. :)

Δημοσ.

Απ'οτι ξέρω το κανονικό θελει λιγο ψαγμένες ρυθμίσεις γι'αυτο ενας φίλος μου πρότεινε το auto.

Άλλα αφου το λες θα το ψάξω. :-)

Δημοσ.

Tι προβλημα ειχες με τους υποτιτλους?

Το .ogm ειναι container...

Δεν επηρεαζει καθολου την ποιοτητα της εικονας, συγκριτικα με το .avi...

Δημοσ.

Απλά με το ogm εχεις τα παντα σε ενα αρχείο και το βρήσκω βολικό.

Οι υπότιτλοι που έβγαλα με autoGN απλά δεν παίζουν σε υπολογιστές που δεν το έχουν εγκατεστιμένο. Φαντάζομε οτι θα είναι δύσκολο να παίξουν και σε linux.

Με το Subtitle Workshop ανοίγει κανονικά τους υπότιτλους αλλα δεν ξέρω τι να κάνω για να διορθωθούν.

Εσύ ξέρεις κανένα πρόγραμμα που να συμπιέζει σε ogm?

Δημοσ.

Το κατέβασα! :)

Βέβαια θα μου πάρει ώρες μέχρι να καταφέρω να καταλάβω τι κάνει η κάθε ρύθμηση! (είχα συνιθίσει σε πιο απλά πράγματα).

Το VLC μου βγάζει αυτό:

Unrecognized format for 'G:\SPACEBALLS\SPACEBALLS.idx'

Μάλλων δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τα Ελληνηκά! :evil:

• Super Moderators
Δημοσ.
Το κατέβασα! :)

Βέβαια θα μου πάρει ώρες μέχρι να καταφέρω να καταλάβω τι κάνει η κάθε ρύθμηση! (είχα συνιθίσει σε πιο απλά πράγματα).

Το VLC μου βγάζει αυτό:

Unrecognized format for 'G:\SPACEBALLS\SPACEBALLS.idx'

Μάλλων δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τα Ελληνηκά! :evil:

Μήπως είναι corrupted το idx αρχείο; Μήπως δεν βρίσκει το αντίστοιχο .sub αρχείο;

Με τον VLC (που χρησιμοποιώ ως default player) απεικονίζονται μια χαρά ελληνικοί υπότιτλοι τόσο σε srt όσο και σε idx/sub...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...