Προς το περιεχόμενο

mytv

poisom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρέπει να σβήσεις το φάκελο του προγράμματος και απο την registry.

Kostas_07 to exeis kanei? An nai

Se parakalo mproreis na gineis ligo pio sigkekrimenos gia to poia arxeia sbino apo to registry?

Exo prospathisei edo kai 2 meres kai den exo kataferei tipota.

To kano uninstall... sbino oti sxetiko fakelo iparxei me ayto kai to installer tou(ennoo to Installshield) kai xrisimopoio ena registry cleaner.... alla kai pali tipota...

Δημοσ.

Άλλη μια επίκληση βοήθειας από δω! Όποιος μπορεί να μου πει πως μπορώ να ξεγελάσω με την ip ας μου στείλει pm.

Δοκίμασα πάντως με το hide ip και απέτυχα. Είναι λέει μόνο για internet browsers...

Δημοσ.
Kostas_07 to exeis kanei? An nai

Se parakalo mproreis na gineis ligo pio sigkekrimenos gia to poia arxeia sbino apo to registry?

Exo prospathisei edo kai 2 meres kai den exo kataferei tipota.

To kano uninstall... sbino oti sxetiko fakelo iparxei me ayto kai to installer tou(ennoo to Installshield) kai xrisimopoio ena registry cleaner.... alla kai pali tipota...

Εγώ δεν το έχω κάνει γιατί δεν μου λειτουργεί το πρόγραμμα,αλλα σε ένα site έχω βρει αυτό:<<to ekana desinstaller, kai sto registe episis, meta esbisa ola ta cookies klp ustera allaksa tin imerominia tou pc ,auto einai olo. to ksanaebala install kai ola mia xara.>>(οπότε μάλλον ξαναμπαίνει).

Άλλη μια επίκληση βοήθειας από δω! Όποιος μπορεί να μου πει πως μπορώ να ξεγελάσω με την ip ας μου στείλει pm.

Δοκίμασα πάντως με το hide ip και απέτυχα. Είναι λέει μόνο για internet browsers...

Εγώ έχω δοκιμάσει πολλα προγράμματα που αλλάζουν την ip,αλλά όλα αλλαζουν

την IP μόνο για τους browsers.Οπότε μάλλον όλα αυτά τα προγράμματα είναι μόνο για τους browsers.

Δημοσ.
μόλις το δοκίμασα και πάιζει κανονικά, χωρίς να κάνω τίποτα

Είσαι στην Ελλάδα;;; Αν ναι επειδή κάτι υποψιάζομαι τι isp έχεις και επίσης έχεις modem ή router ;

Δημοσ.
μόλις το δοκίμασα και πάιζει κανονικά, χωρίς να κάνω τίποτα

για οσα isp δεν εχουν μπει ακομα στο database ωστε να μπλοκαριστουν κανονικα θα παιζει. το θεμα ειναι μετα το 3ημερο τι κανουμε.

Δημοσ.

ουτε εμενα δουλευει

απ οτι διαβασα εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=154659

η otenet δινει σε καποιους ip που δεν ειναι απο ελλαδα γι αυτο και δουλευει σε μερικους.

για ολους τους αλλους δε νομιζω να γινεται τιποτα

μακαρι να κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...