xbyte1024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Κοιτάξτε και στο Ελλάδα υπάρχει 1 Gbps και χρησημοπηείται απο κάποια ιδρήματα. Απο Σεπτέβριο εχουμε και στο ΤΕΙ Κρήτης! Κάτι ακουσα οτι λόγο ruter περιοριστικε στα 200Mbps. Αλλα οποσδιποτε το οτι κατέβασα το iso των ubuntu σε 2 λεπτα (με μεση ταχύτητα 3,5MB/s) δε με χάλασε καθόλου. Πάντος έβλεπα την ταχύτητα και δεν το πίστευα! Περισσώτερη ώρα έκανε να πέραστεί στο flashακι παρα να κατέβει! Βέβαια φαντάζομε οτι για να το πετύχουν αυτο θα πλιρώνουν 1 περιουσία :???:
Dreamstorm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά , έτσι και είχα 1 gbps στο σπίτι θα γινόταν χαμός! Θα άνοιγα ένα ftp γεμάτο με stuff και περάστε κόσμε... Ώστε έτσι το τει Κρήτης ε; Μάλιστα , τώρα που φύγαμε εμείς άρχισαν τα καλά ! Ελπίζω τουλάχιστον ακόμα να μην ρίχνουν την ταχύτητα στους υπολογιστές του δικτύου έτσι και ξεπεράσουν συγκεκριμένο traffic κάθε μέρα...
xbyte1024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ισχύει! Στο ΤΕΙ οι μισές θύρες είναι απενεργοπηοιμένες! :evil: Μπορείς να κανεις μόνο browsing και να κατεβάσεις απο σελίδες. Τουλάχιστο αυτο ισχύει στα περισσότερα εργαστίρεια!
De@th L0rd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Kαι στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης τα ίδια χάλια έχουν.Όλες οι πορτ εκτός από την 80 είναι blocked.Eίναι αλήτες που τις κλείνουν γιατί εκτός του ότι δεν πληρώνουν τα λεφτά από την τσέπη τους τα γραφεία των διαχειριστών και των μεγαλοκαθηγητών είναι όλα ελεύθερα και κατεβάζουν αβέρτα.Εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα με ξένα πανεπιστήμια λες και έχουν τα ίδια κριτήρια.Τουλάχιστον έξω το κάνουν στις πανεπιστημιουπόλεις γιατί έχουν υπερβολικό αριθμό υπολογιστών στο δύκτιο και όχι 50 υπολογιστές σε όλο το τει που ζήτημα είναι αν δουλέουν 2-3 ώρες την μέρα στο νετ.Βέβαια τα PC των προνομιούχων είναι στο νετ 24/7 και δώστου p2p να καταλάβει.
qspock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Τι ωραία που θα είναι η ζωή όταν θα φτάσει η τεχνολογία για να συνδεθούμε με τέτοια ταχύτητα στην Ελλάδα, θα έχει ήδη θεραπευτεί ο καρκίνος και το aids, θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και θα φτάνουμε τα 120-130 χρόνια ζωης... Βασικα θα εχει εφευρεθει το warp drive και η ανθρωποτητα θα ταξιδευει στο διαστημα και θα γνωριζει αλλους λαους. Θα ξεπεραστει η πεινα και θα εινα ολοι πλουσιοι, εκτος απο την Ελλαδα, εκει θα ειναι ολα πανακριβα. Και φυσικα οι μονοι που θα κανουν βολτες στο διαστημα θα ειναι οι πολιτικοι μας...
xbyte1024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικα θα εχει εφευρεθει το warp drive και η ανθρωποτητα θα ταξιδευει στο διαστημα και θα γνωριζει αλλους λαους. Θα ξεπεραστει η πεινα και θα εινα ολοι πλουσιοι, εκτος απο την Ελλαδα, εκει θα ειναι ολα πανακριβα. Και φυσικα οι μονοι που θα κανουν βολτες στο διαστημα θα ειναι οι πολιτικοι μας... ...Για να μας κανουν ρεζίλι οχι πλέων σε πανκόσμια αλλα σε γαλαξιακή εμβέλια...
TirkaS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Arage oi eksogiinoi ti sindeseis na exoun???
eurander Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ναι ασχετο οτι στην ουσια δεν παιζουν τοσο γρηγοροι δισκοι στα μπακαλικα! Αυτη ειναι η πιο σωστη κουβεντα. Με ο,τιδηποτε πιο γρηγορο απο 50Μb/s ο δισκος γινεται bottleneck.
Ardov Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Α, ρε Tirkas, με έκανες και γέλασα ρε φίλε βραδιάτικα, να'σαι καλά. :-D :-D Εγώ πάντως σκέφτομαι να μείνω στην καλή 1ΜΒPS που έχω, μια χαρά κατεβάζω με 114 ΚΒ/δευτ. Τι άλλο να κατεβάσω πιά? Έχω φτάσει σε σημείο να βαριέμαι το Internet απο άποψη downloads. Άντε καμιά ταινιούλα που και πού. Σκεφτείτε το εξής, με 114ΚΒ/δευτ. κατεβάζετε 10GB την ημέρα, 300 GB το μήνα. Νομίζω ότι όσοι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες, πρέπει να τις επανεξετάσουν γιατί σίγουρα κατεβάζουν πολύ σκουπιδαριό. Είχα διαβάσει κάτποτε ενα άρθρο στο Internet για το χαμένο bandwidth και είχα μείνει έκπληκτος. Η γνώμη μου είναι η εξής, ναι όντως η χώρα μας είναι πολύ πίσω στο Internet και στο ADSL (γνωστός στην Αγγλία έχει σύνδεση 16/2 MBPS και πληρώνει 40 ΕΥΡΩ το μήνα περίπου), ναι όντως είναι ακριβό το ADSL και θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη η υπηρεσία, αλλά νομίζω ότι κυνηγάμε το πολύ και χάνουμε το λίγο χωρίς να το έχουμε πραγματικά ανάγκη. Εαν είναι ανάγκη επιχείρησης ή ανάγκη εργασίας τότε ας αναβαθμίσουμε τις γραμμές μας και ας φωνάξουμε και τον E. Τ. να διακτινιστεί από τη γραμμή των 8 ΤBPS (το μήνυμα που έδωσε ο Tirkas πολύ σοφά). Αλλά εαν το θέλουμε για κανένα τραγουδάκι, καμια ταινιούλα και κανένα software και κυρίως για να αισθανομαστε ότι έχουμε βαρβάτη σύνδεση, γιατί κυρίως για το τελευταίο το θέλουμε, καλό θα ήταν να κάναμε καλύτερους υπολογισμούς, να ορίσουμε τις προτεραιότητες μας και τις πραγματικές μας ανάγκες και να μη καταναλώνουμε χρήματα και το σημαντικότερο φαιά ουσία. (ώ ρε τι έχω να ακούσω απο τους μουλαράκηδες και τους μπιτοκομήτηδες) :mrgreen:
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Την μέρα που αντί να βγαίνουμε έξω στον αληθινό κόσμο με την παρέα μας θα γλεντάμε στο πιο hot virtual-κυβερνοσκυλάδικο τότε θα φανεί η αξία σε Gbps σύνδεση στο σπίτι
Ardov Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Φαντάζεσαι να πετύχεις και καμιά κουκλάρα στο virtual-σκυλάδικο? Φωτιά θα πάρει η γραμμή!!! :twisted: Θα έχουμε εθιστεί τόσο που ούτε ενα λεπτό χωρίς DSL δεν θα αντέχουμε. Όχι και τίποτε άλλο, αλλά μέχρι να τη φτιάξει μετά το "κάψιμο" ο πΟΤΕ τη γραμμή (του Αγ. Π&@$*%^) θα έχουμε φουντάρει από την Ακρόπολη. (εαν υπάρχει ακόμα) Καλά όλα αυτά για πλακίτσα, αλλά εαν δούμε βαθύτερα τα μηνύματα είναι πολλά. Σκεφτείτε μόνο πόσες διαφημίσεις τηλεπικοινωνιών βλέπουμε και ακούμε την ημέρα. Μας λένε "πληρώνετε μαλ&@*% για να μιλάτε ώρες και ώρες ατελείωτες". Οδηγούμεθα στην αποξένωση. Τέλος πάντων, όσοι θέλουν, θα τα πάρουν τα μηνύματα. Αρκετά είμαι off topic.
stefnic2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 orea kai peste mou oti tin exoume afti tin taxitita.....meta ti tha kanoume ?? tha agorasoume tous sklirous diskous san paketa tsigara....lol
christos_0b Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Οι ασιατες ειναι αλλη κατηγορια, ισως η πιο υψηλη κατηγορια,δεν παιζονται σε τετοια θεματα.Οι συγκρίσεις είναι αστείες. Ασιατες?Η νοτιος Κορεα και η Ιαπωνια ειναι οι ασιατες(με αμερικανικες συνηθειες) που ενοεις και κανενας αλλος... Ωραια στην Νοτιο Κορεα πεθαινουν απο το υπερβολικο gaming ενω στην βορειο απο την ασιτια η ζουνε με πενταροδεκαρες.... Αν ειναι να γινουμε ετσι,καλυτερα να μεινω στα 384 και στα 1024. Ειδικα η Νοτιος Κορεα δειχνει να θυσιαζει τον πολιτισμο και την κουλτουρα(οποια απο αυτα εχουν απομεινει σαν ΜΙΣΟΣ λαος που ειναι πλεον)στον βωμο της τεχνολογιας μαζι με τα παιδια της και εσεις μου την δειχνετε σαν παραδειγμα προς μιμιση? Ευχαριστω δεν θα παρω... Το θεμα ειναι τεραστιο και σε λαθος κατηγορια γιαυτο σταματαω αλλα πιστευω οτι ολοι ξερετε πως μιλαμε για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ακραιες καταστασεις οταν μιλαμε για την Νοτιο Κορεα οποτε δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.
Ardov Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Και ερχόμαστε στα λόγια μου. Ποιός ο λόγος να αποχαυνωθούμε και να αποξενωθούμε έτσι όπως αυτοί οι άλλοι λαοί? Ας μείνουμε Έλληνες και ας έχουμε 1MBPS.
johnnyestia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία λογική. Όποτε κάποιο κράτος είναι πιο ανεπτυγμένο σε κάποιον τομέα από εμάς, εμείς αντί να θέσουμε στόχους, χαιρόμαστε που είμαστε γλετζέδες και καλοφαγάδες και τους βαφτίζουμε όλους ξενέρωτους, καμένους κτλ κτλ. Δέν είναι ανάγκη να σταματήσουμε τον πολιτισμό που (δεν) παράγουμε ως Έλληνες άν αποκτήσουμε καλύτερες υποδομές σε τεχνολογία, συγκοινωνίες κτλ, ούτε είναι φρόνιμο να απαξιώνουμε όπου μας βολεύει τους άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.