giannisk1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Hi, Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος download manager που να μπορεί να κατεβάσει αυτόματα όλα τα περιεχόμενα ενός φακέλου; Χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζω ενα ενα τα αρχεία δηλαδή. thanks
fits13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 An otan les ta periexomena enos fakeloy ennoeis olokliro to site wste na to exeis olo sto disko soy se ena fakelo kai na to xeirizesai les kai eisai online tote yparxei to: teleport pro. an thes na soy pw apo poy tha to katevaseis rwta me idiwtiko minima giati apagorevete na pw link se public room.
giannisk1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι ακριβώς fits13. Για παράδειγμα έχω το "www.tipota.com/diafora/" ,και θέλω να κατεβάσω όλα τα περιεχόμενα το φακέλου "diafora".Αντί να κάνω σε κάθε ενα αρχείο "Save target as" μέσω του firefox,θέλω να δώσω το link σε εναν download manager,και να κατεβάσει όλα τα αρχεία.Δοκίμασα με το Reget,αλλά δεν το έκανε. Καμιά ιδεά;
fits13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Nomizw to programma poy soy proteina exei kai afti tin epilogi na mporeis diladi na dialexeis na katevaseis ena mono fakelo apo ena sigegrimeno site alla den to exw psaxei toso poli. apla egw katevasa ena pliri site me afto to programma kai ontws ekane doyleia.
giannisk1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Οκ δοκίμασα το πρόγραμμα που λές fits13 και κάνει αυτό που θέλω ακόμα και στην demo version.thanks!! ps.άκυρο το pm,κατέβασα το demo
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα το Flashget. Eνσωματωνεται στον Internet Explorer και στον Firefox δουλευει με το Plugin FlashGot. Πας στην σελιδα που θες να κατεβασεις πολλαπλα αρχεια και πατας δεξι κλικ->Ληψη ολων με Flashget για ΙΕ ή Flashgot All για Firefox και σου τα ξεκιναει ολα με το Flashget...
SSS787878 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 εγω για ακριβως τον ιδιο λογο χρησιμοποιω τον IDM (internet download manager) οπου με δεξι κλικ επιλεγεις ληψη ολων και σου βγαζει την λιστα με οτι εχει η σελιδα, μετα κλικαρεις αυτα που θες πχ ολα τα mp3 και εισαι ετοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.