paparoupas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω αμεσα μια καρτα τηλεορασης για λαπτοπ, η οποια θα μπορει να δουλεψει και στο εξωτερικο και η οποια να ειναι οσο το δυνατο πιο αξιοπιστη. FM tuner η remote ειναι μαλλον αδιαφορα.
tzoni007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 gia des ayto http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=29&Product_Id=328843
grigas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 αν την θες για αγγλία αγόρασε μία από εκεί...αλλιώς δεν θα έχεις ήχο
paparoupas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν το διευκρινισα, για Γερμανια τη θελω.
HexStatic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.hauppage.com/ Koitakse tis eksoterikes usb kartes. Den exw eksoteriki ,exw esoteriki PCI hauppage edw kai polla xronia kai eimai polly euxaristimenos. Tha sou proteina otidipote pareis na to pareis apo tin germania kai oxi apo edw giati kai tha breis megalyterh poikilia kai kalyteres times.
paparoupas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το σκεφτηκα να παρω απο Γερμανια, αλλα δεν ξερω ποσο ευκολη ειναι η εγκατασταση μιας τετοιας καρτας και θα προτιμουσα να την κανω εγω.
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Βαζεις το cd εγκαταστασης πατας επομενο επομενο ωσπου να σου πει να συνδεσεις την καρτα τηλεορασης, δε εχει κατι δυσκολο η ολη διαδικασια... Θα σου προτεινα και εγω να το παρεις απο Γερμανια, οδηγιες τουλαχιστον στα αγγλικα θα εχει...
paparoupas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Το θεμα μου δεν ειναι αν θα εχει οδηγιες η οχι. Απλα αν την αγορασω απο δω θα την εγκαταστησω εγω στο λαπτοπ της αδερφης μου, ενω αν παρει απο κει μια καρτα θα πρεπει να την εγκαταστησει μονη της, πραγμα αδυνατο. Και το δυσκολο δεν ειναι η εκγατασταση, αλλα ο συντονισμος των καναλιων.
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Καταλαβαινω, αφου δεν ειναι για εσενα... Παντως και ο συντονισμος των καναλιων στις περισσοτερες καρτες τηλεορασης γινεται αυτοματα μολις ξεκινησεις το προγραμμα σου για πρωτη φορα. Αλλα καλυτερα μην την μπλεξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.