Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω για μια καρτα τηλεροασης για λαπτοπ

paparoupas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω αμεσα μια καρτα τηλεορασης για λαπτοπ, η οποια θα μπορει να δουλεψει και στο εξωτερικο και η οποια να ειναι οσο το δυνατο πιο αξιοπιστη. FM tuner η remote ειναι μαλλον αδιαφορα.

Δημοσ.

Το σκεφτηκα να παρω απο Γερμανια, αλλα δεν ξερω ποσο ευκολη ειναι η εγκατασταση μιας τετοιας καρτας και θα προτιμουσα να την κανω εγω.

Δημοσ.

Βαζεις το cd εγκαταστασης πατας επομενο επομενο ωσπου να σου πει να συνδεσεις την καρτα τηλεορασης, δε εχει κατι δυσκολο η ολη διαδικασια... Θα σου προτεινα και εγω να το παρεις απο Γερμανια, οδηγιες τουλαχιστον στα αγγλικα θα εχει...

Δημοσ.

Το θεμα μου δεν ειναι αν θα εχει οδηγιες η οχι. Απλα αν την αγορασω απο δω θα την εγκαταστησω εγω στο λαπτοπ της αδερφης μου, ενω αν παρει απο κει μια καρτα θα πρεπει να την εγκαταστησει μονη της, πραγμα αδυνατο. Και το δυσκολο δεν ειναι η εκγατασταση, αλλα ο συντονισμος των καναλιων.

Δημοσ.

Καταλαβαινω, αφου δεν ειναι για εσενα... Παντως και ο συντονισμος των καναλιων στις περισσοτερες καρτες τηλεορασης γινεται αυτοματα μολις ξεκινησεις το προγραμμα σου για πρωτη φορα.

Αλλα καλυτερα μην την μπλεξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...