andreas_m Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 έχω ενα pc το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς έχει πάθει.Κάποια στιγμά άρχισε να μη ανοίγει καθόλου η οθόνη ενώ δούλευε κανονικά μετα από κάποιες προσπάθειες άρχισε να δουλεύει και αποφάσισα να το κάνω format γιατί πήγεναι πολύ αργά λόγω οτί ειναι και παλιό το σύστημα (celeron 1.8 GHz κάρτα γραφικών onboard και μνήμες δύο μια 128 και μια 256) έκανα κανονικά το format αλλά όταν πάω για εγκατάσταση, windows xp sp2 στο ενδιάμεσο μου κλείνει πάλι η οθόνη ενώ δουλεύει το υπόλοιπο σύστημα και κολάει. Το έκανα πάνω από τρείς φορές και όλο τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει άραγε. Περιμένω με αγωνία τα φώτα σας.
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να τρεξεις το MemTest 3.2 να ελεγξεις αν εχουν προβλημα οι μνημες σου, αυτο μου φαινεται πιο πιθανο... Μετα δοκιμασε αν μπορεις με καποια αλλη καρτα γραφικων... Μηπως εχει μαζεψει πολυ σκονη το ανεμιστηρακι της vga και κολλαει για αυτο?
polidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Ego ypopsiazomai oti sou xtipise o Diskos. Dokimase na valis kapio palio disko an exeis kai xanakane egatastash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.