chvet Δημοσ. 28 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2002 Θέλω σε κάποια κυψέλη που πρέπει να γίνει το τελικό άρθροισμα (SUM) να το κάνω να είναι κλειδωμένο, δηλαδή όταν πάει κάποιος στο συγκεκριμένη θέση εάν πατήσει π.χ. del ή επιστροφή καταλάθος να μην φεύγει το SUM, πως γίνετε αυτό ? Γιατί τώρα έτσι όπως το έχω, εάν παω καταλάθος και ξεχαστό και πατήσω κάποιο δικό μου αριθμό σε αυτό το σημείο ή το del φεύγει όλη η άθροιση και μετά πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία για να βάζει σε εκείνη την κυψέλη το άθροισμα, να του λέω ποια θα πάρει να προσθέση κλπ, οπότε είναι μπελάς. Μπορείτε να μου πείτε πως το ασφαλίζω ? Ευχαριστώ.
daimonas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2002 Μια πολύ πρόχειρη λύση.Αφού αλλάζεις τις τιμές από τι κατάλαβα στο Sheet κάνε ένα copy τα κελιά με τα αθροίσματα και κάνε τα Paste Special/PasteLinks στο αμέσως επόμενο Sheet (όπου και μπορείς να το του δώσεις και την ονομασία αθροίσματα) και φυσικά η επικόλληση στα αντίστοιχα κελιά .Στη συνέχεια Tools/Protection/Protect Sheet/Τσεκάρεις τις επιλογή contents.Βάζεις και έναν κωδικό...Οπότε τώρα στο φύλλο με τα αθροίσματα δεν γίνονται αλλαγές από το πληκτρολόγιο και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η αλλαγή της τιμής τους σε σχέση με τις τιμές των υπόλοιπων κελιών στο προηγούμενο φύλλο.Εννοείται τα κελιά με τα αθροίσματα στο αρχικό φύλλο τα έχεις σβήσει τώρα.Αλλά μάλλον αυτό που θες επιτυγχάνεται καλύτερα και πιο όμορφα με άλλον τρόπο που τώρα δε γνωρίζω... <small>[ 27-08-2002, 22:50: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: daimonas ]</small>
gv Δημοσ. 29 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2002 1)epilegeis ola ta kelia - de3i klik - protection - 3etsekareis to locked 2)epilegeis to sigkekrimeno keli - de3i klik -protection - tsekareis to locked 3)tools - protection - protect sheet - kai patas to OK xoris na valeis password, afou den sintrexoun logoi prostasias. auta ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.