Eusebius Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 pete666, δεν είναι μόνο free -- είναι και open-source, όπως και το αδελφάκι του, ο ένας και μοναδικός Firefox! konnak, πλάκα κάνω Αλλά για να μιλήσω στα σοβαρά, δεν με ενοχλεί να κακολογούν τα παραθυροπρογράμματα του πακέτου των Win, ακόμη κι όταν καταλαβαίνω ότι το κάνουν μόνο και μόνο επειδή είναι λίγο μόδα. Ούτως ή άλλως, όπως ξέρουμε όλοι εδώ, τα περισσότερα δεν είναι πολύ σόι (σε αντίθεση με το λειτουργικό το ίδιο, που δεν νομίζω ότι είναι κακό) -- άμα δεις τί εναλλακτικές λύσεις κυκλοφορούν σε open-source ή freeware, ή άμα βάλεις μια διανομή με KDE, είναι σαν να κάνεις ταξίδι στο μέλλον -- και ούτε εντυπωσιάζομαι απ' ό,τι βλέπω στα Vista, άσε που, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Vista, οι άλλοι θα έχουν ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Οπότε, ας λένε ό,τι θέλουν και ας το λένε μόνο και μόνο επειδή είναι μόδα -- δεν απέχει πολύ απ' την αλήθεια
k_antoni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 υπάρχει κ το evolution πλέον για win!! αντίστοιχο του outlook... πιο απλό στη χρήση, πιο ελαφρύ κ πιο ασφαλές!!
DIMITRISG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 korifaio ine to incredimail ! Παιδιά το incredimail ειναι φανταστικό. εβγαλα το outlook
bgeorgalas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αν και καθυστερημένα.....(μιας και ήδη βρήκες και είσαι ευχαριστημένος) υπάρχει και το eudora....
DIMITRISG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 αν και καθυστερημένα.....(μιας και ήδη βρήκες και είσαι ευχαριστημένος) υπάρχει και το eudora.... Εγω το ειχα βγάλει το outlook και εβαλα το incredimail πριν 3 μερες και τυχαια ειδα το post o peter 666 ειναι που ψαχνει αντικαταστατη του outlook για το eudora εχω ακουσει τα καλυτερα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.