Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πω πω, τι μου θύμισες τώρα. Κατάφερα να πάρω frag με αυτό, απλά επειδή ο άλλος περίμενε να βγώ (για να με φάει) και καθόταν ακριβώς από πάνω του Εμείς το πετάγαμε χαλαρά πάνω στον αντίπαλο και το χρησιμοποιούσαμε ώστε να του κάνουμε frag! Πολύ γέλιο!
green_beret Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Στο Painkiller ειχε ενα γ@μ@το οπλο που πεταγε παλουκια. Φοβερο και αυτο το οπλο. Πολλοι ισως να το ειχαν ξεχασει.
FireFoxGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εμείς το πετάγαμε χαλαρά πάνω στον αντίπαλο και το χρησιμοποιούσαμε ώστε να του κάνουμε frag! Πολύ γέλιο! Σωστός! Ένα άλλο κορυφαίο ήταν όταν έριχνες με το translocator στην περιοχή της σημαίας, την έπαιρνες και όλη η ομάδα σε κυνηγούσε για να την φέρει πίσω. Μόλις απομακρυνόσουν λίγο (και όλοι φυσικά ήταν από πίσω σου) έκανες teleport και πήγαινες πίσω στην βάση. Η σημαία έπεφτε και η αντίπαλη ομάδα την γυρνούσε.. Εκείνη την στιγμή την έπαιρνες ξανά και ανενόχλητος (τουλάχιστον τις πρώτες φορές) πήγαινες από την άλλη μεριά! Κλασική πίστα : Lava Giant.. Αααα ρε Unreal, που είσαι. . .
Xvipes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 μου ήρθε στο μυαλό ένα πολύ καμμένο όπλο.από το Earthworm Jim (snes εποχή) που έπερνες ένα όπλο που πέταγε μπουρμπουλήθρες και απλά δεν έκανε τπτ!! ίσως αυτό να πάει στην κατηγορία worst weapon ever
Isle Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω δεν εχω παιξει κανενα αλλο unreal εκτος απο το UT2004, ωστοσο μου αρεσει πολυ και κριμα που δεν μπηκε κανενα οπλο στο top10. Οπλα που μου αρεσουν ειναι: Shock Rifle-κυριως για το combo και τα μακρινα χτυπηματα, το instagib το βαριεμαι Rocket Laucher-το βασικοτερο οπλο στο unreal Redeemer-αν δε μπει αυτο δε μπαινει κανενα και φυσικα, το αγαπημενο μου Flak Cannon, ειδικα το primary fire απο κοντινες αποστασεις, με τον κομματιασμο του αντιπαλου και το πεταγμα των υπολειματων(ειτε σαρκας ειτε μεταλλων) σε διαφορους τοιχους η πατωματα μαζι με το κοκκινο/πρασινο αιμα που κυλαει αφθονο το translocator δεν μου αρεσει τοσο, ωστοσο μερικες φορες που επαιζα με καποιους οχι τοσο εμπειρους οσο εγω στην CTF-Faceclassic επιανα την σημαια δυο φορες, και μετα αλλαζα ομαδα και την επιανα αλλες τρεις και νικουσα με το translocator, και εχω κανει και telefrag με αυτο, αν και ειναι δυσκολο να το πετυχεις, πολλες φορες ζβουριζω γυρω απο τον αντιπαλο μεχρι να με σκοτωσει Περα απο το UT2004 δεν εχω αλλες ιδεες, ωστοσο μη ξεχασουμε το χιλιοπαιγμενο μας CS, με το Magnum, το Desert Eagle, το Commando, και φυσικα το M4. Ειμαι υπερ της ιδεας του insomnia top 10 weapons poll, ειδικα αν εμπαινε μεγαλη λιστα, αλλα θα προτιμουσα να μην εμπαιναν οπλα απο games που δεν ειναι fps, αν αρχισουμε τωρα να βαζουμε οπλα απο Wow και αλλα rpg θα μπερδευτουμε.
kx5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πού είναι η voodoo doll απο το Blood;; χεχεχε lol αυτό θα έλεγα! Microwave expander από Duke Nukem 3D atomic 8)
chiderboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Gravity gun. Το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό για όποιον εχει παιξει half life 2. Ακόμα ένα απο τα αγαπημένα μου είναι το air taser απο τη σειρά syphon filter (PSX)...
Vrok Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Isle δυστηχώς (γνώμη μου) το translocator διαφέρει πολύ μεταξύ UT2004 - UT99. Στο 99 πριν βγει ένα patch που το μάμησε, δεν υπήρχε όριο στην ταχύτητα του TL, με αποτέλεσμα να μπορεις να κάνεις τρελά πράγματα με αυτό.
Isle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Συγνωμμη μαν, οπως ειπα και πριν δεν εχω παιξει αλλο εκτος απο το 2004 αρα δεν εχω δει το translocator οπως ηταν παλια.Οταν εννοεις δεν υπηρχε οριο στην ταχυτητα του εννοεις οτι δεν επρεπε να περιμενεις να φορτισει καθε τοσο που τηλεμεταφεροσουν?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τα διπλά Uzis που κουβάλαγε η Lara στο πρώτο (και καλύτερο) Tomb Raider.
Isle Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αντε, θα φτιαξει ο privateer το poll? Χρειαζεται καποιος με ευρεα γνωση σε fps, εχουμε κανεναν?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ..και μετά να ακολουθήσουν και poll για: *Το καλύτερο car. *To ομορφότερο γκομενάκι. *Το καλύτερο intro. *To καλύτερο finish. *Το καλύτερο music theme. *Οι πιο εντυπωσιακές εκρήξεις. ..και άλλα πολλά μπορούν να μπουν,αρκεί να υπάρχει φαντασία και όρεξη για να ανοίγουμε ψυφοφορίες,μια και τις ευνοεί και το προεκλογικό κλίμα!
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 quiz: poio einai to poio dunato oplo sto ut? (hint: mh biasteite na apanthsete) twra oson afora ta opla genika, exw sumpa8eia sta opla tou UT (plin redeemer kai transocator) sto BFG tou Doom sto railgun tou quake kai mou aresei kai to gravity gun apo to HL2 (an kai misw ton tropo pou allazoun ta opla sto HL). edit: ektos sunanagosmou alla g****o oplo einai to QSG (quantum singularity gun) apo to u4et.
Obsidian Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 17 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 17 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος *ultra bump* Φυσικα μην ξεχναμε το φοβερο υπεροπλο, spiritual successor του BFG.. το GFB (Good Feather Bird):
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.