privateer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Σύμφωνα με το gametrailers http://www.youtube.com/watch?v=GxSdKF5Fd38
godlike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πού είναι η voodoo doll απο το Blood;; χεχεχε
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 privateer θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα Insomnia Best 10 Game Weapons of All Time? Mια ιδεα ριχνω οποιος θελει μπορει να το οργανωσει...
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 mboroume na ftiaxoume ena poll Proteinete opla kai to kanoume
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Nα αρχισω εγω και να προτεινω καποια που μου ερχονται τωρα: BFG Doom Canon Gun Serious Sam Scythe of the Celt Undying Railgun Quake III
Blackman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 mono apo FPS paixnidia?giati mallon tetoia tha poun oi perissoteroi
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Den yparxei tetoios periorismos
asmilon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Προτεινω να ορισουμε Weapons απο καθε παιχνιδι, οπλα τα οποια οταν τα εχεις αλλαζει η ισορροπια του παιχνιδιου προς οφελος σου απο την δυναμη τους ή τα ξεχωριστα χαρακτηριστικα τους...
karolos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 call of duty2 kar98k h apoliti karampina
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω θα θυμηθω τα παλια. BFG απο το Quake II!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ καλές οι επιλογές πιστεύω του gametrailers. Ακόμα και αυτά που δεν ήξερα μου άρεσαν πολύ. Ειδικά εκείνο που κολλάει στον τοίχο και ξεπαστρεύεις τους εχθρούς από απόσταση. Και βέβαια, εννοείται πως το καλύτερο ήταν το Gravity Gun του Half Life 2 (προβλέψιμο από χλμ).
FireFoxGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Shock Rifle (αν πάρετε και την έκδοση του Instagib....) από το κλασικό και κορυφαίο Unreal Tournament..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Shock Rifle (αν πάρετε και την έκδοση του Instagib....) από το κλασικό και κορυφαίο Unreal Tournament.. Και το ... "ψηστήρι" (όπως το λέγαμε με τους φίλους μου) ήταν πολύ ωραίο όπλο από το Unreal. Δε θυμάμαι τη κανονική του ονομασία, αλλά φαντάζομαι εννοείται τι εννοώ. Γενικά θα έπρεπε να χωρέσει στη 10άδα και ένα όπλο από το Unreal T.
Vrok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω και θα θυμίσω το translocator που πιστεύω ήταν ένα από τα πιο πρωτότυπα όπλα που έχω δει. Απορώ γιατι δεν μπήκε στο video δίπλα στο gravity gun. Πιστεύω του αξίζει. (Δεν δέχομαι παράπονα από όσους δεν έχουν παίξει CTF-UT)
FireFoxGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Και το ... "ψηστήρι" (όπως το λέγαμε με τους φίλους μου) ήταν πολύ ωραίο όπλο από το Unreal. Δε θυμάμαι τη κανονική του ονομασία, αλλά φαντάζομαι εννοείται τι εννοώ. Γενικά θα έπρεπε να χωρέσει στη 10άδα και ένα όπλο από το Unreal T. Ναι! Εννοείς το Plasma Rifle, πολύ καλό όπλο στα σωστά χέρια (και πολύ πολύ εκνευριστικό χεχε) Θα συμφωνήσω και θα θυμίσω το translocator που πιστεύω ήταν ένα από τα πιο πρωτότυπα όπλα που έχω δει. Απορώ γιατι δεν μπήκε στο video δίπλα στο gravity gun. Πιστεύω του αξίζει. (Δεν δέχομαι παράπονα από όσους δεν έχουν παίξει CTF-UT) Πω πω, τι μου θύμισες τώρα. Κατάφερα να πάρω frag με αυτό, απλά επειδή ο άλλος περίμενε να βγώ (για να με φάει) και καθόταν ακριβώς από πάνω του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.