Προς το περιεχόμενο

Top Ten Video Game Weapons

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτεινω να ορισουμε Weapons απο καθε παιχνιδι, οπλα τα οποια οταν τα εχεις αλλαζει η ισορροπια του παιχνιδιου προς οφελος σου απο την δυναμη τους ή τα ξεχωριστα χαρακτηριστικα τους...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλές οι επιλογές πιστεύω του gametrailers. Ακόμα και αυτά που δεν ήξερα μου άρεσαν πολύ. Ειδικά εκείνο που κολλάει στον τοίχο και ξεπαστρεύεις τους εχθρούς από απόσταση.

Και βέβαια, εννοείται πως το καλύτερο ήταν το Gravity Gun του Half Life 2 (προβλέψιμο από χλμ).

Δημοσ.
Shock Rifle (αν πάρετε και την έκδοση του Instagib....) από το κλασικό και κορυφαίο Unreal Tournament..

Και το ... "ψηστήρι" (όπως το λέγαμε με τους φίλους μου) ήταν πολύ ωραίο όπλο από το Unreal. Δε θυμάμαι τη κανονική του ονομασία, αλλά φαντάζομαι εννοείται τι εννοώ. Γενικά θα έπρεπε να χωρέσει στη 10άδα και ένα όπλο από το Unreal T.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και θα θυμίσω το translocator που πιστεύω ήταν ένα από τα πιο πρωτότυπα όπλα που έχω δει. Απορώ γιατι δεν μπήκε στο video δίπλα στο gravity gun. Πιστεύω του αξίζει. (Δεν δέχομαι παράπονα από όσους δεν έχουν παίξει CTF-UT)

Δημοσ.
Και το ... "ψηστήρι" (όπως το λέγαμε με τους φίλους μου) ήταν πολύ ωραίο όπλο από το Unreal. Δε θυμάμαι τη κανονική του ονομασία, αλλά φαντάζομαι εννοείται τι εννοώ. Γενικά θα έπρεπε να χωρέσει στη 10άδα και ένα όπλο από το Unreal T.

Ναι! Εννοείς το Plasma Rifle, πολύ καλό όπλο στα σωστά χέρια (και πολύ πολύ εκνευριστικό χεχε)

Θα συμφωνήσω και θα θυμίσω το translocator που πιστεύω ήταν ένα από τα πιο πρωτότυπα όπλα που έχω δει. Απορώ γιατι δεν μπήκε στο video δίπλα στο gravity gun. Πιστεύω του αξίζει. (Δεν δέχομαι παράπονα από όσους δεν έχουν παίξει CTF-UT)

Πω πω, τι μου θύμισες τώρα. Κατάφερα να πάρω frag με αυτό, απλά επειδή ο άλλος περίμενε να βγώ (για να με φάει) και καθόταν ακριβώς από πάνω του :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...