Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω παλι πιστευω οτι δεν εχει νοημα μια τετοια κουβεντα σε ενα τετοιο φορουμ' date=' καθως υπαρχουν εξιδεικευμενα φορα αλλα και συγκεκριμενα meetings για τετοιες συζητησεις.

στο καρτοδρομιο γινεται το gtcc? μετα τα αλλεπαλληλα φιασκα των διοργανωσεων στα μεγαρα, ομολογω πως εχω σταματησει φετος να παρακολουθω τα δρωμενα.

παντως αν τα παρακολουθεις κι εσυ, σιγουρα καταλαβες για τι πραγμα μιλαω πιο πανω...

δεν ειναι τυχαιο οτι και αλλα μεγαλα αυτοκινητιστικα club ενω στις πρωτες εκδηλωσεις πλημμυρησαν πραγματικα τον τοπο με τις συμμετοχες και το κεφι τους, στη συνεχεια αποσυρθηκαν απογοητευμενοι.

θετικο λοιπον που μου λες οτι στο καρτοδρομιο ητανε επιτυχια η διοργανωση. ευχομαι να συνεχισει ετσι.

θετικο βλεπω επισης οτι τα μεγαρα ζητησαν "μονο" 2 χιλιαρικα σε εσας (πιο club αληθεια?). επεσε η τιμη αρκετα.

φαινεται πως το κραξιμο κανει καποια δουλεια τελικα.

παντως καταλαβαινεις κι εσυ οτι 5-7 ημερισιες διοργανωσεις το χρονο, ακομα κι αν τελικα καταφερουν να γινουν ΑΡΤΙΕΣ,

σιγουρα δεν λυνουν το προβλημα στους δρομους......

over and out σε αυτο το θεμα απο εμενα.[/quote']

Συμφωνω στο τελευταιο που λες, ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη!Αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι η νοοτροπια.

Τα GTCC γινονται κατα 3/4 στο Καρτοδρομο και κατα 1/4 στα Μεγαρα.Στα Μεγαρα ειναι το Σεπτεμβριο, αλλα πιστευω εκει δε θα εχει επιτυχια, λογω της μορφολογιας της πιστας.

BTW, αναφερομαι στο HYC (Hellenic Yaris Club, http://www.yarisclub.gr )

Συγγνωμη για τα off topic guys.Back on topic!!!

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

elate sto dsl re paidia . den einai toso akrivo .

orea screens kai ta amaxakia den einai san karagiozides . pote omos tha kanoun mia epilogi na pathenei kai zimies to amaxi ? thelo ligotero arcade

Δημοσ.

makari na valoun ta autokinita na pathainoun zimies.....giati to na pigaineis to amaksi me 300 na to stoukareis sto toixo kai aplws na sunexizeis den einai kai oti kalutero.....xalaei olo to gameplay.....toulaxiston opws eipe kai o mandipl as to exoun ws epilogi

Δημοσ.

Μα αμα πηγαίνεις με 300 και στουκάρεις, μετά δεν συνεχίζεις ...

Αrcade είναι με αρκετά καλή φυσική και με πολλά εξτρά αλα φαστ εν φουριους ... Εγώ ετοιμάζομαι για συνδιασμό game τιμονιέρα , αλλιώς sux ...

Δημοσ.
elate sto dsl re paidia . den einai toso akrivo.

DSL έχω φίλε μου αλλά τώρα είμαι διακοπές και μπαίνω με ISDN. Αλλά και DSL να είχα εδώ είναι πολύ πιο βολικό να έχεις thumbnails και να κάνεις click να βλέπεις ότι θες.

Αλλιώς να μη φωνάζουμε για τις υπογραφές κτλ. Ας βάλουν όλοι DSL δεν είναι τόσο ακριβό...

Δημοσ.

elate twra "valte adsl den einai akrivo"........

To exete skeftei oti o allos den mporei na exei diathesimothta?????????

To oti einai pio oikonomiko einai alla gia kapoius allous den einai...

opote mhn petate etsi....................................................

Δημοσ.
Μα αμα πηγαίνεις με 300 και στουκάρεις' date=' μετά δεν συνεχίζεις ...

Αrcade είναι με αρκετά καλή φυσική και με πολλά εξτρά αλα φαστ εν φουριους ... Εγώ ετοιμάζομαι για συνδιασμό game τιμονιέρα , αλλιώς sux ...[/quote']

...kai sto underground 1 & 2 alla kai sto most wanted ginotan auto...ektos ama itan metopiki....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...