Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνωμη να ρωτησω κατι ψιλοαχσετο , πλην ομως σημαντικο? Γραφουμε και με greeklish ή μονο ελληνικα? Γιατι εχω δει που λενε οι moderators οτι δεν γραφουμε και οι φιλοι ποιο πανω εχουν γραψει....απλη ερωτηση κανω....

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai to thema einai to eksis.....na epistrepsei i EA piso sto palio kalo Need for Speed Hot Persuit kai na stamatisei to panigiri me ta autokinita pou parelaunoun sta karnavalia kai sta panigiria....ntropi mia Lamborghini na ginete tsirkoulo

Δημοσ.

φιλε sugoruyo

αν και περιεγραψες τον τελειο καγκουρα, εκανες μεγαλυτερη βλακεια απο αυτον με το να τον πατησεις την ωρα που προσπεναγε.:evil:

αυτα ειναι πραγματα που μπορει να αποβουν μοιραια για ολους -ναι, και για σενα που εισαι στο ρευμα σου- μεσα σε ενα κλασμα του δευτερολεπτου.

αλλη φορα σε παρακαλω να αφηνεις τον καγκουρα να περναει, και μετα να τον πηγαινεις προφυλαχτηρα μεχρι να κανει δεξια.

αρκετα πιο safe, και με το ιδιο νοημα.

τωρα σχετικα με το θεμα της πασης φυσεως βελτιωσης του αυτοκινητου, ειτε ειναι ουσιαστικη ειτε ειναι εικαστικη,

ακομα και η δευτερη ειναι ενας τροπος εκφρασης.

εγω ειμαι φαν της πρωτης περιπτωσης, αλλα αναγνωριζω σε ολους το δικαιωμα να εκφραστουν ελευθερα.

τα αυτοκινητα και η βελτιωση τους ειναι ενα χομπυ πολυ πιο υγειες απο αλλα <<χομπυ>> για τα εξτρα χρηματα καποιου. ;)

επισης για το αλλο θεμα, τα computer games συντελουν στη βελτιωση των αντανακλαστικων και συγκεκριμενα οφελουν πολυ το λεγομενο hand-eye coordination. αρα κανουν καλο.

βεβαια οποιος μπλεκει την πραγματικοτητα με τα videogames, καλα θα κανει να εχει στην ελαφρυτερη περιπτωση μπατζανακη φαναρτζη, για να μην πω το Χριστό κουμπαρο.

Δημοσ.

Lipon diavasa me prosoxi ola ta parapano kai mias kai exo simetasxi se d.smvoulia lesxon autokinitou ,pampola club kai exo diorganosi kai tuning show sta Ioannina exo na po ta eksis.

Den mas ftei kanenos eidous racing game an emis exoume nero mesa sto kefali mas kai epireazomaste eite apo auta eite apo tis tainies,anti8eta 8a elega pos iparxoun distixos liga games ta opia mas ma8enoun na odigoume sosta kai mas ma8enoun kai kapia mixanologika.

Tora an o ka8enas 8eli na gemisei to amaksi tou me autokolita,plastika h na to kani dragsteradiko einai 8ema apoklistika dikou tou...arki omos na mpori na sevasti kai ton dipla tou.

Oson anafora to 8ema tis veltiosis apla exi pesi se la8os xeria...ola ta lamogia kai to alitario tou petalou sta limanakia (siga tin strofi) exoune ginei "dhmosiagrafoi" kai exoune proslif8ei apo megales ekdotikes eteries logo ton conne pou exoune ston xwro tis kontras , veltiosis klp pros xarin tis polisis fylon.

Den xriazete kapio autokinito na einai "toumpano" oste o odigous tou na einai kafros...parte gia paradigmo poly gnosto club pou egine crew tou opio to pisteuo einai.."sta @@ mas an exi kinis eki,afou emis sixnazoume eki pera kai kseroun ti ginete na min pernane "...ta sxolia dika sas.

Kai na sas po kai kati?

Oloi autoi pou nomizoune oti einai "grigoroi" kai xerades giati den prospa8oune na simetasxoun se enan episimo 8esmo?

Giati osoi to prospa8isan patosane...ena agonistiko amaksi kani giro sta 3000 euro na to agorasis...kai giro sta 1000 na to noikiasis...

An'autou h pliopsifia epizitei to xirokritima,sta limanakia klp...mprosta se kosmo pou den exi dei live pote tou enan pragmatiko agona autokinitou...o ka8enas mpori na pai me to plai me ena autokinito stimeno eidika gia autin tin doulia...kai to oti exoune to monopolia 2,3 odigoi simeni oti exoune kai kales plates..periodika,synergia kai veltiotes pou tus stirizoun..otan omos pane se allo xwro pou o antagonismos einai pio entonos tous perimeni o "patos" opos exi diksei me autous pou to exoune dokimasei...

En kataklidei...ena game einai panta ena game...pezoume gia na pername kala kai na diaskedazoume...tora an apo eki kai pera 8eloume kapia apo auta na ta kanoume stin pragmatikotita,mono mesa se asfaleis sin8ikes..kai as stamatisei pia auto to pexnidi tis tuning ypokoltouras stin xwras mas giati ta xrimata mas na kserete pos pigenoun kyrios se atoma asxeta me to xwro...

Signomi gia ta polla .

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα μαζι σου.

Αν και ειμαστε ολοι off topic, νομιζω πως ειναι χρησιμη η συζητηση που κανουμε.

Σε σχεση με αυτο που λες για τα Λιμανακια, καταρχας σιγα τις στροφες.Ειναι επικινδυνος δρομος αφου εχει αναποδες κλισεις και πολλη κινηση.Ειναι παραλογο να λιωνουμε εκει το αυτοκινητο μας.

Επισης, ολοι αυτοι που αυτοθεωρουνται χεραδες, γιατι απλα δεν παιρνουν μερος στα 3 GTCC(επισημοι αγωνες μεταξυ των αυτοκινητιστικων clubs) που ηδη εχουν πραγματοποιηθει?Το κοστος ειναι αστειο(40 ευρω συμμετοχη και 20 ευρω ημερησια αγωνιστικη αδεια).

Η απαντηση ειναι απλη.Γιατι εκει εχει στροφες και ανταγωνισμο.Και γιατι εκει δε μετρανε τοοοοσο πολυ τα αλογα, τα νεον και τα Watt στο ηχοσυστημα, αλλα η πραγματικη γνωση του αυτοκινητου και της οδηγικης τεχνης...

Δημοσ.

homor ξερεις οτι και εγω ασχολουμαι με αυτα τα πραγματα.

ενω δεν θα διαφωνησω μαζι σου επι της ουσιας, θα διαφωνησω επι των λεπτομεριων.

λες εσυ "αντε πιστα"

λεω εγω "δεν γινεται"

τα λαμογια και οι ανεγκεφαλοι της προηγουμενης 20ετιας εχουνε κανει μαγαζακι τους και εχουνε οικοιοποιηθει ολα τα ποστα,

και ενα πολυ σημαντικο ποσοστο των λογων που δεν θα δουμε ποτε προκοπη ειναι ακριβως αυτο.

για αντε κλεισε τα μεγαρα για μια μερα να σε δω... ξερεις ποσα ζητανε? αρκετα πανω απο μυριο.

σιγα ρε μαγκες!! τα μεγαρα ειπαμε να κλεισουμε, ναι, αυτο το χωραφι. οχι τη laguna seca!!

οσο για τους αγωνες μεταξυ των club που λεει ο katana, ισως καποτε να καταλαβει οτι αυτοι διοργανωνονται περιπου σαν τσιρκο.

οταν δηλαδη εχει κανναν αλλο αγωνα, τοτε τα club τρεχουνε στο τελος, απλα για να μαζευτει κοσμος (απο τα club) να δει τους παππουδες που τσακωνονται νωριτερα. αμα τελειωσουνε αυτοι, τοτε βλεπουμε και τα club.

ασε που ολο και καποιος "κολλητος" θα μπασει στους αγωνες των club καννα αγωνιστικο αμαξι προκειμενου να ικανοποιησει την διψα του για διακριση....

υποδομη? μηδεν

οργανωση? μηδεν

αποτελεσμα? μηδεν.

ας μη συνεχισω καλυτερα γιατι εδω δεν ειναι μερος για τετοιες κουβεντες.

απλα ελπιζω να καταλαβες τη διαφωνια μου.

Δημοσ.

Φιλε μου p3tran ξερω πολυ καλα τι λεω, καθως εχω ηδη λαβει μερος 2 φορες στην οργανωση των GTCC εκ μερους του ''δικου μου'' αυτοκινητιστικου club.

To GTCC ειναι μια αυτουσια οργανωση στην οποια συμμετεχουν αποκλειστικα club και ειναι ΔΩΡΕΑΝ η παρακολουθηση απο τους θεατες.Δλδ προκειται για ενα μονοημερο/διημερο event στο οποιο τρεχουν μονο τα clubs, σε κατηγοριες αναλογα με τα κυβικα εκατοστα.Η πιστα ειναι αποκλειστικα κλεισμενη για αυτα.Σε προσκαλω το Σεπτεμβριο να παμε μαζι για να δεις απο κοντα τι συμβαινει.

Σωστο αυτο που λες για τα Μεγαρα(ναι,ειναι ενα ακριβο χωραφι) αφου πριν κανα μηνα που πηγαμε οργανωμενα με το club, ζηταγαν 2000 ευρω για να κλεισουμε την πιστα.Ετσι, πηγαμε ''απροειδοποιητα'' και με 40 ευρω ανα αμαξι περασαμε εκει ολη τη μερα!

Υ.Γ. Αν δε διαφωνει ο privateer, δε νομιζω πως ειναι αχρηστη ή ατελεσφορη η συγκεκριμενη συζητηση, οποτε καλο ειναι να συνεχιστει.

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι δεν εχει νοημα μια τετοια κουβεντα σε ενα τετοιο φορουμ, καθως υπαρχουν εξιδεικευμενα φορα αλλα και συγκεκριμενα meetings για τετοιες συζητησεις.

στο καρτοδρομιο γινεται το gtcc? μετα τα αλλεπαλληλα φιασκα των διοργανωσεων στα μεγαρα, ομολογω πως εχω σταματησει φετος να παρακολουθω τα δρωμενα.

παντως αν τα παρακολουθεις κι εσυ, σιγουρα καταλαβες για τι πραγμα μιλαω πιο πανω...

δεν ειναι τυχαιο οτι και αλλα μεγαλα αυτοκινητιστικα club ενω στις πρωτες εκδηλωσεις πλημμυρησαν πραγματικα τον τοπο με τις συμμετοχες και το κεφι τους, στη συνεχεια αποσυρθηκαν απογοητευμενοι.

θετικο λοιπον που μου λες οτι στο καρτοδρομιο ητανε επιτυχια η διοργανωση. ευχομαι να συνεχισει ετσι.

θετικο βλεπω επισης οτι τα μεγαρα ζητησαν "μονο" 2 χιλιαρικα σε εσας (πιο club αληθεια?). επεσε η τιμη αρκετα.

φαινεται πως το κραξιμο κανει καποια δουλεια τελικα.

παντως καταλαβαινεις κι εσυ οτι 5-7 ημερισιες διοργανωσεις το χρονο, ακομα κι αν τελικα καταφερουν να γινουν ΑΡΤΙΕΣ,

σιγουρα δεν λυνουν το προβλημα στους δρομους......

over and out σε αυτο το θεμα απο εμενα.

Δημοσ.

Re pedes telika vgike to sigegrimeno paixnidi? ta priest, the fast and the furious, command & coquer 3 tiberium wars exoyn vgei i akoma??? kai telos an xerei kaneis apo poy mporw na ta katevasw an mporw vevaia as moy stilei prive minima. eyxaristw poly.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...