dmarccos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδια μολις το επαιξα και θέλω να πω τη γνώμη μου. πλήρης απογοήτευση. Το περίμενα πως και πως λόγω του ότι κολημμένος με τα NFS και λαμβάνοντας υπόψιν την ανωδική ποιοτικώς πορεία του παιχνιδιού, περίμενα κάτι πολύ special. Αυτό είναι χάλια. Πιστεύω ότι δεν ήταν έτοιμοι να το κυκλοφορήσουν αλλά έπρεπε λόγω ανταγωνισμού, ονόματος κ.α. Ελπίζω του χρόνου να κυκλοφορήσουν κάτι που να κάνει ΜΠΑΜ!!!! αλλιώς έσβησε Ε δεν είναι και τόσο χάλια ρε φίλε..
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δεν ειναι κακο, απλα δε λεει και πολλα σε σχεση με το προηγουμενο...
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 multiplayer h lan uparxei gia to game? estw k me hamachi program... ebala thn 1.3 ekdosh alla zhtaei key:P
S2Katana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Το εχω ψαξει και δε βρηκα τιποτα για lan...
kage Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 με ποια λογικη δεν βαλαν ουτε λαν... κ απ οσο ξερω τα περισσοτερα games ths ea εχουν κ direct ip gia online χωρις key.
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 to Need For Speed Carbon Collectors Edition einai allo game? ti diafores exei?
wgibson Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα προσφατα ο αδερφος μ ειχε crash με το nfsc ... με μυνημα της MICROSOFT οτι το nfsc παρουσιασε σφαλμα....το παιχνιδι φορτωνει κανονικα στο μενου αλλα οταν παει να παιξει αγωνες η να αγορασει αμαξια πεταει το μηνυμα της microsoft. αν γνωριζει καποιος οτι δηποτε θα το εκτιμουσα.. ευχαριστω προκαταβολικα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.