Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι φταίει το messenger, ή γενικά οι ανοιχτές εφαρμογές. Όταν κλείνω το messenger δε με πετάει πάντως. Μια ερώτηση σε όσους δεν αρέσει το παιχνίδι. Τι παραπάνω είχαν τα άλλα nfs? ;p

Το τελέυταίο need for speed που μου άρεσε ήταν το Porsche Unleashed του 2000.

Για να μην πολυλογώ, σε εκείνο είχε και κάποια σημασία ο χρόνος. Είχες την επιθυμία να παίξεις ξανά και ξανά την ίδια πίστα ώστε να κάνεις καλύτερο χρόνο, να δεις που έχασες χρόνο την προηγούμενη φορά.

Από το hot pursuit και πέρα αυτοσκοπός του παιχνιδιού έχει γίνει το ξεκλείδωμα και το φτιάξιμο των αυτοκινήτων και όχι ο αγώνας ο ίδιος. Ο αγώνας είναι πια μόνο το μέσο για να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου.

Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι racing αλλά κάτι άλλο.

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε Voodooman πιστευω πως οποιος θελει πραγματικο Racing δεν θα παιξει NFS θα παιξει αλλα παιχνιδια αλλης κλασης.Το NFS ειναι arcade για μενα και το παιζω για την φαση και το γελιο.Οταν θελω racing παιζω F1,GTR,Richard Burns και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα που θα αντιπροσωπευουν το racing.

Δημοσ.

Βασικά ναι αυτό πιστεύω κι εγώ. Άμα θέλω racing παίζω το TOCA 3 που είναι πολύ καλός εξομοιωτής. Το NFS είναι κατηγορία από μόνο του. Ποτέ δεν ήταν εξομοιωτής. Ειδίκα την εποχή του Porsche και νωρίτερα δε νομίζω ότι η οδήγηση ήταν και τόσο καλή. Ίσα ίσα τώρα μου φαίνεται λίγο πιο ρεαλιστικό στην κίνηση του αυτοκινήτου. Όπως και να χει άλλα κάνουν αυτό το παιχνίδι διασκεδαστικό κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Constant1ne,το NFS,ειδεικά aπο το underground 1 και μετά είναι κατηγορία απο μόνο του,καθώς δεν υπάρχει παρόμοιο παιχνίδι ούτε καν για να συγκρίνουμε.Κάθε Fust and Furious θα έχει και ένα NFS απο πίσω... :P

Δημοσ.

Εγω χαιρομαι που δεν ειμαι υποχρεωμενος να γεμιζω τα αυτοκινητα με ηλιθια αυτοκολλητα, λαμπες νεον κτλ για να παιρνω παραπανω points.Δεν ειναι δυνατον να ξεφτιλιζουμε κατι Porche και κατι Lambo με αυτες τις βλακειες.

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου το nfs επαψε να ειναι παιχνιδι αγωνων ταχυτητας και αποτελει καθαρα πλεον παιχνιδι επιδειξης.

Επενδυει στο οπτικο θεαμα των οχηματων δινοντας μια υπερβολικη αν θελετε εικονα και κινηση αφηνοντας την ουσια απ εξω.

Για να ειμαι ειλικρινης δε θυμαμαι ποτε η EA στα race & sports games να εχει κατι καινουριο και εντυπωσιακο να προσφερει. Δηλαδη απο τη σειρα FIFA, NHL, NBA LIVE, NFS λιγα πραγματα αλλαζαν απο σειρα σειρα... αντε κανα menu καμια νεα μουσικη.

Να προσθεσω επισης οτι η μουσικη του nfs μιας και ειδα σε προηγουμενα post οτι το αναφερατε, εχει χαλασει εντελως. Προκειται για κλασικη χαζοαμερκανικη μουσικη raponewmetaloμ@μ@κ1α. Κατεβασα ολα σχεδον τα κοματακια που επαιζαν στο nfs 2 kai hot pursuit, απο ροκακια μεχρι τα απιστευτα ωραια techno και καθομαι και τα ακουω συνεχεια!

Οσο αφορα τωρα τον ρεαλισμο μαλλον θα πρεπει να το ξεχναμε... EA και ρεαλισμος ειναι χιλιομετρα μακρια!

Δημοσ.

Καλά παιδιά, καθένας έχει και διαφορετική άποψη για το αν κάθε nfs ήταν καλό ή όχι, η οποία εκπορεύεται από τα γούστα του.Άλλος δε γουστάρει νύχτα, βγάζει το nfsu πατάτα.Άλλος δε γουστάρει το χ είδος μουσικής, βγάζει το χ nfs πατάτα.Άλλος δε γουστάρει κόντρες σε πόλη και θέλει πίστα, ξαναβγάζει το χ nfs πατάτα.Εγώ θεωρώ πως για να κρίνουμε ένα παιχνίδι αν είναι καλό πρέπει να το κοιτάξουμε τεχνικά και όχι αν είναι του γούστου μας.Κι εμένα δε μ αρέσουν τα space sims, να βγάλω το FreeSpace 2 πχ πατάτα;

Επίσης μην περιμένετε ρεαλισμό σε nfs.Ψάχνετε σε λάθος παιχνίδι.

Πάντως η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το carbon δεν είναι τεχνικά άρτιο παιχνίδι.Τα προηγούμενα ήταν τουλάχιστον άρτια παιχνιδάκια και εναπόκειτο στα γούστα σου αν θα σου αρέσουν ή όχι.

Δημοσ.
Το τελέυταίο need for speed που μου άρεσε ήταν το Porsche Unleashed του 2000.

Και εμενα αυτό μόνο μου άρεσε. Δεν θυμάμαι πόσες ώρες είχα φάει με αυτό το παιχνίδι. Είχα κολλήσει.....

Δημοσ.

Ειναι η εντυπωση μου ή οχι οτι κατι αλλαξε στο Drift??

Στα προηγουμενα (Undergroung 1,2 και MW) ηταν οτι πιο ευκολο για μενα και τα καθαριζα πολυ ευκολα.Τωρα με το ζορι περασα το πρωτο και στο δευτερο δεν μπορω με τιποτα!!!Ειναι το πρωτο NFS μετα απο χρονια που παιζω στο pc τα 3 προηγουμενα ηταν στο PS2.Να παιζει αυτο ρόλο?

Το προβλημα ειναι οτι το αμαξι υπερστρεφει ανεξέληγκτα.Συν οτι οταν "βγαζω" καλα drift οι ποντοι ειναι ελαχιστοι(σε σχεση με των αντιπάλων μου).

Στα προηγουμενα NFS μετραγα με εκατονταδες χιλιαδες τωρα με μερικες εκατονταδες!!!!

Τοσο απογοητευση ειμαι!?!?!?!

Και δεν μπορω να το βρω και στο PS2 να δω διαφορες...

Δημοσ.

ναι το drift δεν ειναι τελειως βλακεια

σαν παιχνιδακι δεκαετιας 80 παει το αυτοκινητο ή εμενα μονο ειναι ετσι?

το NFSU ηταν το καλυτερο πιστευω

Δημοσ.

Το βαλα και γω να το δοκιμασω και μου φανηκε ασυλληπτη μουφα. Λιωνοντας καθε μερα το TOCA το 3, μου φανηκε πολυ αποτομη η αλλαγη στο Carbon και ετσι εφαγε uninstall απ το πρωτο μισαωρο. Κατα τη γνωμη μου το underground το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο αυτου. Κριμα γιατι το περιμενα και καιρο...

Δημοσ.

το drift θελει απλα λιγη συνηθεια και μετα ολα οκ :D

billpeppas δυστυχως δεν την βρισκω αυτη την πιστα ουτε στο world map ουτε στο quick race (παροτι ειμαι στο 80%)..

η δεν την εχω ξεκλειδωσει ακομα η ειμαι τυφλος η..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...