Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για συνεχομενα drifts μιλατε? η συνολικα?

Και αν συνολικα σε τι πιστες(βουνισιες η track style) και ποσους γυρους :P

Επειδή πίστες και ονόματα δεν θυμάμαι, ας πούμε το drift του demo.

Ένα μέτριο score ( total ) στα 1.100.000

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an einai kalitero apo to most wanted den xero . isos apo apopsi grafikon . genika sto most wanted oi kontres me tous mpatsous itan poli kaliteres

ego pira tin sevrolet camaro arxika . poli kali giati exei foveri epitaxinsi alla kai handling .

ypervolika eyjolo mexri to 30 % toulaxiston pou eimai . kai o blocker to kanei sxedon geloio . mono ta drifts kati lene kai ta boss se diskolia .

prosopika maresei na perno tin kamera pou deixnei mono to kapo . poliii kaliiii fasiii

Δημοσ.
Παντως ρε παιδια εχω φθασει στο 58% και δεν εχω παρει ακομη κατι καλο, πχ κανα EVO,Porche,Lambo κτλ...

Κάτι τέτοια "σαβουρο-αυτοκίνητα" τα ανοίγει μετά απο canyon duel races που υπάρχουν στο τελευταίο μέρος του χάρτη (πάνω δεξία που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται επειδή είμαι στην δουλειά), είναι στην περιοχή που boss είναι αυτός με το audi. θα δώ σίγουρα αργότερα που θα είμαι σπίτι. Χθές τσίμπησα το Evo και την έχω καταβρεί με αυτό!

Δημοσ.
Κάτι τέτοια "σαβουρο-αυτοκίνητα" τα ανοίγει μετά απο canyon duel races που υπάρχουν στο τελευταίο μέρος του χάρτη (πάνω δεξία που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται επειδή είμαι στην δουλειά), είναι στην περιοχή που boss είναι αυτός με το audi. θα δώ σίγουρα αργότερα που θα είμαι σπίτι. Χθές τσίμπησα το Evo και την έχω καταβρεί με αυτό!

Εμ εχω λιγο δρομο ακομη!!!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εμένα πάντως από το λίγο που ασχολήθηκα μου φαίνεται ως το χειρότερο NFS των τελευταίων χρόνων...

Απογοήτευση.

Δημοσ.
Επειδή πίστες και ονόματα δεν θυμάμαι, ας πούμε το drift του demo.

Ένα μέτριο score ( total ) στα 1.100.000

Κριμα γιατι δεν εχω το demo :D

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι φταίει το messenger, ή γενικά οι ανοιχτές εφαρμογές. Όταν κλείνω το messenger δε με πετάει πάντως. Μια ερώτηση σε όσους δεν αρέσει το παιχνίδι. Τι παραπάνω είχαν τα άλλα nfs? ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...