JiKL Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Xμμ δεν τις χρησιμοποιεις ακριβως...απλα τις μαζευεις ωστε να ξεκλειδωθουν καποια "δωρα"...αν πας στο κεντρικο μενου θα δεις ποιες καρτες σου λειπουν για να ξεκλειδωσεις κατι κτλ κτλ
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Pedes me to pou ekana install kai to epeksa efage amesos uninstall telios mamakia!!!
Dark_son20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 to pexnidi leei xoris vasika na prosferei kati trela parapano apo to underground... molis tsimpisa olo to nisaki apo ton kinezo kai sinexizo a ta drift exoun ginei ligo paloukakia i mou fenete? episeis to boss chalenge itan ligo spasimo...afto to akoloutho kai meta akolouthame... to gamato neo xaraktiristiko einai to Crew sto opio tin exw katavrei me ton blocker me to pou plisiazei o alos tou dino sima kai ton dialiei
HcR21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 to exw 2 meres kai mou fanike pio kalw apo to most wanted to drift emena mou fanike eukolo giati se polaplasiazei tous pontous pou ekanes se mia dio strofes synexomena kai esti pernas eukola to skor ton allon.
Dark_son20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 malon to RX8 mou den protinete...tha dokimaso me kana alo amaksi giati ton pino....episeis gamato to oti fevgeis apo to gkremo
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πολυ ευκολο ομως ειναι, πρεπει να το θελεις για να χασεις...
HcR21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 egw exw arxisei me tin alfaromeo brera kai eime polloi euxaristimenos..ontw polloi wreo auto pou feugeis apo to gkremo...
JiKL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Και μενα μου φανηκε πολυ ευκολο γενικοτερα...με δυο μερες παιχνιδι απο 4+- ωρες παιχνιδι ειμαι στο 65% στο πολυ χαλαρο... Τα καλα, μου αρεσουν τα drift ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα μεχρι να το μαθεις και αρκει να εχει δυναμη το αυτοκινητο ωστε να μπορεις να διατηρεις μεγαλη ταχυτητα, το crew, οι γκρεμιλες τα κακα, οι λιγοι μπατσοι και τα λιγα κυνηγητα, τα λιγα drifts, τα λιγα Pink slips που μπορεις να παρεις χμμ αν θυμηθω κατι αλλο
pusher Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Xμμ δεν τις χρησιμοποιεις ακριβως...απλα τις μαζευεις ωστε να ξεκλειδωθουν καποια "δωρα"...αν πας στο κεντρικο μενου θα δεις ποιες καρτες σου λειπουν για να ξεκλειδωσεις κατι κτλ κτλ Ποιο λες κεντρικό μενού; Αυτό του safe house; Εκεί δε βρήκα τίποτα τέτοιο!
JiKL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ποιο λες κεντρικό μενού; Αυτό του safe house; Εκεί δε βρήκα τίποτα τέτοιο! Oχι δεν λεω αυτο, λεω το ακομα πιο "κεντρικο" εκει που διαλεγεις career, my cars,challenge series ....
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν και ειμαι jap car fan, το Golf R32 που ξεκλειδωσα εχτες ειναι μακραν the best! Παντως ρε παιδια εχω φθασει στο 58% και δεν εχω παρει ακομη κατι καλο, πχ κανα EVO,Porche,Lambo κτλ... Στο drift, οσο επαιζα με keyboard τον επινα.Με το που εβαλα το τιμονι, ολο κατι 300.000points χτυπαω!Ειναι ψιλοπανευκολο το game.
privateer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 To ebala xtes kai epa8a ena psilosok me ta a8lia textures pou exei. San na paizeis thn ps2 ekdosh einai se megalyterh analysh. (An kai to "san" den xreiazetai pisteyw afou ontws prepei na xrhsimopoiei ta assets ths ps2 ekdoshs kai oxi ayths tou xbox360). Kata ta alla exei to klassiko gameplay twn nfs (me ta kala kai ta kaka tou). Oi fans twn nfs 8a to agaphsoun oi ypoloipoi 8a to prosperasoun. Prepei epishs na to ekanan kai poio eykolo. Mallon epeidh kapoioi dyskoleythkan arketa me to MW katebasan ton deikth dyskolias. Krima. P.S.: Ayta ta crews prepei na einai mia apo tis xeiroteres idees th EA ta teleutaia xronia. Einai san na xrhsimopoieis cheat me tis eylogies tou paixnidiou
billpeppas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Στο drift, οσο επαιζα με keyboard τον επινα.Με το που εβαλα το τιμονι, ολο κατι 300.000points χτυπαω!Ειναι ψιλοπανευκολο το game. Αν είσαι ακόμα στα 300.000 points καλύτερα να κάνεις edit και να το σβήσεις γιατί είναι νούμερο ντροπής Ξανα-πόσταρε αφού περάσεις τα 800.000 points.
JiKL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Για συνεχομενα drifts μιλατε? η συνολικα? Και αν συνολικα σε τι πιστες(βουνισιες η track style) και ποσους γυρους
Voodooman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Αν και ειμαι jap car fan, το Golf R32 που ξεκλειδωσα εχτες ειναι μακραν the best! Παντως ρε παιδια εχω φθασει στο 58% και δεν εχω παρει ακομη κατι καλο, πχ κανα EVO,Porche,Lambo κτλ... Στο drift, οσο επαιζα με keyboard τον επινα.Με το που εβαλα το τιμονι, ολο κατι 300.000points χτυπαω!Ειναι ψιλοπανευκολο το game. Με ποιό τιμόνι φίλε; Με το momo racing δεν παίζει, κάτι πάει στραβά και δεν δουλεύει... Για εμένα είναι παιχνίδι μόνο για ενοικίαση. Δεν θα το έλεγα καν racing, action θα το χαρακτήριζα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.