Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα εχω την collector εκδοση απο τον θειο.Οταν παω να κανω την εγκατασταση οταν βαζω το serial και παταω accept μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εχω το directx κατεβασα την τελευταια εκδοση αλλα τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Prin kaneis install to paixnidi kane de3i klik panw sto Autoraun kai epele3e na einai simbato me windows 2000 alliws 8a leei oti to dx den einai swsto ktl

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wolfidis συγχαρητηρια παω να σου αναψω μια λαμπαδα.Ευχαριστω για την βοηθεια να'σαι καλα παντως τι μλκ ηταν αυτη παλι ναι φταιει η συμβατoτητα

Δημοσ.

to idio akrivos itan kai sto most wanted . mou eixe vgalei tin pisti tote . tora molis mou to efere o theios kai se ligo tha to egatastiso . elpizo na min vgei kamia stravi giati eimai poli poromenos na paixo

Δημοσ.
oxi psemmata, o theios yparxei opws yparxei kai o santa clause kai to teras tou loh ness,epishs twra pia kserw sigoura ti kanoun kai oi theies .....

Χαχα

Αντε να κατεβει και εμενα αλλα το βλεπω να αργει(ολο Lιneage παιζω):-D :-D :-D

Δημοσ.

Eνας φιλος εγκατεστησε το Carbon σε ενα μηχανημα με P4 2.4 , 1gb ram , 6800GT 256mb agp, αλλα κανει αρκετα σπασιματα στα 1024x768 σε maximum ή high ......

Αν αναβαθμισουμε την καρτα γραφικων μονο, με μια 7600gt 256mb agp (209€) ή μια 7800GS 256mb agp, θα κανουμε τιποτα ή πρεπει να τα χωσει πλεον για να προχωρησει σε μια γερη αναβαθμιση ??

Δημοσ.

Eμένα στο λάπτοπ με Ati mobile X1600 256MB όταν πάει να ξεκινήσει το παιχνίδι κάνει restart όλο το pc. Απο μια γρήγορη ματιά, επίσημα δεν υποστηρίζει mobile κάρτες γραφικών αλλά είναι αρκετά περίεργη συμπεριφορά. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα? Καμιά λύση υπάρχει ή πάμε για uninstall?

Δημοσ.

Στο μηχάνημα της υπογραφής μου, 1280Χ1024, 4Χ FSAA,Aniso και όλα στο maximum κάνει λίγα σπασιματάκια στα cutscenes πριν τους αγώνες. Πατσαβουροκώδικας...

Κατά τα άλλα, στο λίγο που το είδα ως τώρα μου φάνηκε λίγο καλύτερο από τα Underground και αρκετά χειρότερο από το most wanted.

Και αυτή η γυαλάδα των αυτοκινήτων είναι ανυπόφορη...

Δημοσ.

Η ερώτησή μου απευθύνεται σε όσους έχουν παίξει το παιχνίδι!

Τις Reward cards που κερδίζονται σε ορισμένες νίκες σε ποιο menu μπορώ να τις βρω και να τις χρησιμοποιήσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...