Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για το θέμα του ρεαλισμού βεβαίως βεβαίως! πόσους κοντράκηδες ξέρεις

που τρέχουν τη μέρα?

ελα απο χανια και θα δεις πολους αχαχα :D

to game ειναι πολυ super εγω σε XBox το παιζω και μετράει αγρια

Δημοσ.
για το θέμα του ρεαλισμού βεβαίως βεβαίως! πόσους κοντράκηδες ξέρεις

που τρέχουν τη μέρα?

Aν εχεις τα αλογα, τρεχεις ανεξαρτητα ωρας:-D

Δημοσ.
Aν εχεις τα αλογα, τρεχεις ανεξαρτητα ωρας:-D

Sigoura

den paizetai 8ema suzitisis!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα εχω την collector εκδοση απο τον θειο.Οταν παω να κανω την εγκατασταση οταν βαζω το serial και παταω accept μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εχω το directx κατεβασα την τελευταια εκδοση αλλα τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Και εμένα την ίδια έκδοση μου φέρνει ο θείος, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο γιατί ο θείος είναι τρείς μέρες στο δρόμο(90% τώρα)...:-D

Δημοσ.

Καλο το παιχνιδακι, απλα θα ηθελα να ειναι λιιγο διαφορετικο απο το Most Wanted.

Μου τη σπαει που ειμαι στο 35% και εχω παρει μοοοοοοονο 5 αυτοκινητα!Που ειναι τα Evo,οι Porche κτλ???

Δημοσ.
βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εχω το directx

Κανονικά, μετα το serial, σου ζηταει να συμφωνησεις στην εγκατασταση του dc 9.0c,

ελέγχει αν ηδη το εχεις, αν εχεις παλιοτερο στο αναβαθμιζει, αν το εχεις ηδη συνεχιζει, και μετα βαζει το game.

μπορει να κανεις χειροκινητα την εγκατασταση dx 9.0c, απο το "[dvd drive]: \DirectX\DXSETUP.exe"

,πριν την εγκατασταση του παιχνιδιου

αλλιως δοκιμασε ολικη αφαιρεση του dx

----------------------------------------------

Why doesn't the DirectX version update after you install a new version?

trnsp.gif Answer This is typically due to an improper installation. Try reinstalling DirectX directly from Microsoft's webpage to allow it to update. If your system still doesn't allow DirectX to update, contact your system manufacturer for further assistance in installing DirectX as it is a system program from Microsoft.

-----------------------------------------

The DirectX program created by Microsoft is critical in making sure that a game works properly. DirectX is considered the middle-man between your computer hardware and the game you are trying to run. If DirectX doesnʼt work properly, neither will the game, so itʼs best to re-install it should you run into a problem with this program. To install or reinstall the newest version of DirectX, follow these instructions:

1. Click on the following link to Microsoftʼs DirectX download site:
    www.microsoft.com/windows/directx/downloads
  2. Click on the Get DirectX Now link.
  3. Select your language from the available drop-down box, and click Go.
  4. Click on the Download button on the upper right-hand side of the window.
  5. Click on the Save button.
  6. Click the Desktop button on the left of the window to designate your desktop as the download location.
  7. Click the Save button to start the download.
  8. Once the download is completed, double-click on the file you downloaded to your desktop.
  9. Follow the prompts during the installation, to install the latest version of DirectX.
  10. Once the installation is complete, verify that the installation worked by launching the DirectX Diagnostic Tool.

1. Click the Start button.
    2. Click on Run.
    3. Type dxdiag in the available text box, and press OK.
    4. On the System tab, make sure that the version of DirectX listed matches the version listed on the Microsoft website above.

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα εχω την collector εκδοση απο τον θειο.Οταν παω να κανω την εγκατασταση οταν βαζω το serial και παταω accept μου βγαζει ενα μυνημα οτι δεν εχω το directx κατεβασα την τελευταια εκδοση αλλα τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Αυτο ειναι ενα προβλημα που ειχε και η παλιοτερη εκδοση...

Δοκιμασε αυτο > Να κανεις copy ολα τα αρχεια του dvd σε εναν φακελο στον σκληρο δισκο. Μετα πηγαινε στον φακελο autorun βρες το autorun.cfg (οχι το autorun.ini που ειναι αλλου...)και ανοιξε το με το notepad. Ψαξε μεσα εκει να βρεις το DirectXVersion=9.0c για να το βαλεις DirectXVersion=0, το κανεις save και exit και κανεις την εγκατασταση απο τα αρχεια που εβαλες στον σκληρο.

Δημοσ.

θα το δοκιμασω παιδια και θας σας πω ευχαριστω παντως

edit

EXSARXEIA_CITY δοκιμασα με τον τροπο που ου λες αλλα δεν εβγαλα ακρη ηταν ηδη στο DirectXVersion=0 δοκιμασα μετα να το κανο 9.0c αλλα και να σβησω τελειως την σειρα αυτη αλλα παλι τα ιδια μου λεει

θα δοκιμασω αυτο που λεει ο random και θα δω αν θα παιξει

για να καταλαβετε τι μου λεει δειτε εδω αλλα αντι για directx 8.0 που λεει εδω εμενα μου λεει για directx

http://i17.photobucket.com/albums/b59/danny_boy_69/untitled-4.jpg

Δημοσ.

Τιποτα παιδια εκανα και αυτο που ειπε ο random αλλα και ο EXSARXEIA_CITY αλλα συνεχιζει να βγαζει το ιδιο μυνημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...