Προς το περιεχόμενο

Need for Speed Carbon {Demo links post #125}

gio@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
emena o theios mou fernei tin collectors edition . lete na einai moufa?

mallon einai moufa,

twra blepw ama balane tpt

edit:Mallon kati bgike ama 8elei kanenas pm, pm me

Δημοσ.

to collectors einai working αλλά περιμένω να κυκλοφορήσει καμιά μικρότερη ελπίζω έκδοση.

edit : βγήκε rlded.... άντε να το δοκιμάσουμε και μετά να το αγοράσουμε ;)

Δημοσ.

προσωπικα οπου εχω κοιταξει στα σχολια το δινουν μουφα.

τελικα το κατεβασε καποιος να μας πει αν οντως ειναι fake ή οχι?

gio εχεις pm.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι μουφα,κανει ηδη βολτες και εκτος torrent.Μην το αναλυσουμε ομως παραπανω το θεμα,ας επιστρεψουμε με εντυπωσεις απο το παιχνιδι,κλπ:wink:

Δημοσ.

Εχω ενα προβληματακι με το παιχνιδι. Η αντανακλαση απο τα διαφορα φωτα πανω στο αυτοκινητο ειναι πολυ αργη. Εχω ενα athlon 64 3000, 1gb ram και μια 6800xt@16.

Δημοσ.
Εχω ενα προβληματακι με το παιχνιδι. Η αντανακλαση απο τα διαφορα φωτα πανω στο αυτοκινητο ειναι πολυ αργη. Εχω ενα athlon 64 3000, 1gb ram και μια 6800xt@16.

Aν απενεργοποιήσεις το motion blur θα λύσεις το προβλημά σου.

Δημοσ.
Aν απενεργοποιήσεις το motion blur θα λύσεις το προβλημά σου.

Όχι δεν εννοώ αυτό, αν και είναι απενεργοποιημένο, απλά η εναλλαγή των φωτισμών πανω στο αμαξι είναι πολύ αργή. Ακομα και σε low settings υπαρχει αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

prwti fora vlepw 12000 seeders!!! xaxaxaxaxaxaxa

ade na doume ....oi perissoteroi lene einai 10 fores kalutero apto most wanted...(pou de marese katholou)

eseis ti lete? elpizw na mhn einai pali toooso polu arcade style driving...

edit : goux goux... leechers ennow :) siga min htan seeders :D

Δημοσ.

Μετα απο ενα μισαωρο παιχνιδιου δεν εχω διαπιστωσει κατι πρωτοτυπο σε σχεση με το most wanted.Τα γραφικα ειναι βελτιωμενα,επανηλθε επιτελους το drift καθως και υπαρχει και η επιλογη του "wing man"(μελος του crew σου:D)ο οποιος σπευδει σε βοηθεια μολις τον χρειαστεις...Απο οτι ειδα με μια πρωτη ματια,εχει αρκετα νεα αυτοκινητα(Alfa romeo Brera κτλπ)..Ειδωμεν λοιπον...Ο χρονος παιχνιδιου θα δειξει...Παντως "αγοραστε" το!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...