Προς το περιεχόμενο

δωρο για σπιτι;

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι λατρεύεις την Βαυαρία διάολε. Εγώ πάλι λατρεύω μόνο το BMW μου, με καταγωγή από εκεί. Είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για την κατάλληλη δουλειά. Τους φαντάζομαι να βιδώνουν βίδες και να γρυλίζουν στο μισοσκόταδο. Το αποτέλεσμα μια φορά τους δικαιώνει.

Δημοσ.

Φωτιστικά δαπέδου δεν βρίσκεις με 50 ευρώ!!!

Μπορείς να της αγοράσεις όμως και μια γλάστρα με ένα φυτό εσωτερικού χώρου! Δίνει χρώμα κι άλλη όψη στο σπίτι το φυτό! ;)

Δημοσ.

Xα-χα-χα!!! Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πήγα γλάστρα σε σπίτι σαν δώρο... Η κολλητή μου πάντως όταν έφτιαχνα το δικό μου με γέμισε με κεριά -γιατί ήξερε ότι μου άρεσαν, αλλά όταν μου έφερε φυτό ήταν ότι καλύτερο! :D

Kαι το ακόμη πιο χρήσιμο μου το έφερε ο αδερφός μου... ένα ηλεκτρικό σκουπάκι! Απίστευτο εργαλείο και να φανταστείτε το θεωρούσα περιττό!!! :neutral:

Δημοσ.

Maria Ts στην Χαλκίδα τίποτα της προκοπής δεν βρίσκεις με 50 ευρώ διότι η αγορά είναι περιορισμένη, ενώ για ένα περίεργο λόγο τα μόνα σοβαρά μαγαζιά τα έχουν αθηναίοι που φυσικά και εκμεταλλεύονται την κατάσταση.

Φωτιστικό δαπέδου βρίσκεις και με λιγότερα από 50 ευρώ. Μια βόλτα στους αδελφούς Κωνσταντακάτου ή σε τύπου ΙΚΕΑ μαγαζιά, θα σε πείσει.

Πάντως μου έφερε ένας φίλος από το πανηγύρι του Ρέντη μια ηλεκτρική μυγοσκοτώστρα, γαμώ τις χρήσιμες για την περιοχή. Είναι σαν ρακέτα αλλά έχει ηλεκτροφόρο δίχτυ, οπότε σκοτώνει κάθε ιπτάμενο τέρας στον αέρα.

Αξία: ανεκτίμητη.

Δημοσ.

Tώρα που το ξανασκέφτηκα, θα επιμείνω στο ηλεκτρικό σκουπάκι... αν δεν έχει η κοπέλα!

Μπορεί η αγορά της Χαλκίδας να είναι μικρή, όμως πάντα βρίσκω δωράκια στις τιμές που θέλω! Το να κατέβω Αθήνα για ένα δώρο... αυτομάτως η αξία του δώρου διπλασιάζεται: βάλε εισητήρια ή βενζίνη και την όλη γύρα που θα φέρεις για να βρεις αυτό που θες! Τα βάζεις κάτω και τέλος οι τιμές είναι ίδιες!

Δημοσ.

Τώρα που είπες κεριά Μαρία, σκέφτομαι ότι είναι καλή ιδέα τα κεριά. Πρώτον γιατί σε όλες τις γυναίκες αρέσουν, και δεύτερον γιατί με 50 ευρώ θα πάρει πολλά και διάφορα. Τα πολλά κεριά κάνουν ατμόσφαιρα. Λόγω της γυναίκας μου έχω καμιά φορά την αίσθηση ότι ζω σε εκκλησία. Αλλά παραδέχομαι ότι είναι ωραία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...