Belouxiotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω τα εξής προβλήματα στον Firefox: 1) Δεν αποθηκεύει τις προσωπικές ρυθμίσεις στη μπάρα της εργαλειοθήκης πλοήγησης με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον εκκινώ να αναγκάζομαι να βάζω τα εικονίδια που θέλω ξανά και ξανά( π.χ. νεα καρτέλα, σελιδοδείκτες...):evil: 2) Δεν μπορώ να βάλω στο quicksearch καμία μηχαχή αναζήτησης δηλαδη πατάω προσθήκη μηχανών με πηγαίνει στη σχετική σελίδα επιλέγω την μηχανή... αλλά τζίφος δεν την βγάζει στη μπάρα πλοήγης, δεν έχω ούτε τον google! Τι φταίει? Πως θα το φτιάξω? Ευχαριστώ...
Pink_Panther Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Epanegatastash dokimases? Mipws o diskos sou exei diksei tipota esfalmena arxeia? Gia kane kai ena checkdisk.
Belouxiotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι..... δυο τρεις φορές..... αλλά τζίφος! Οχι απο δίσκο όλα κάλά..
stendel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω τα εξής προβλήματα στον Firefox: 1) Δεν αποθηκεύει τις προσωπικές ρυθμίσεις στη μπάρα της εργαλειοθήκης πλοήγησης με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον εκκινώ να αναγκάζομαι να βάζω τα εικονίδια που θέλω ξανά και ξανά( π.χ. νεα καρτέλα, σελιδοδείκτες...):evil: Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Το έτρεξα μία φορά σε safe mode το έφτιαξα όπως ήθελα και μετά όλα καλά.
Belouxiotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός stendel!!!!!!!! Και το περίεργο είναι πως τον είχα τρέξει σε safe mode αλλά δεν θυμάμαι να μου είχε βγάλει το παράθυρο στο κλείσιμο για αποθήκευση των ρυθμίσεων......περίεργα πράματα!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.