Προς το περιεχόμενο

ups agora kai stisimo

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo na paro ena ups gia to spiti epidi exo polla periferiaka pano sto pc koumpomena kai me tin ptosi tou reumatos tha pathi kamia zimia tipota kai meta tha trexo kai den tha sono....tora to pc to exo sindesi se ena polimprizo pano mazi me tous metasximatistes apo tous sklirous diskous pou exo kai exo sindesi pano sto polimbrizo kai ena allo polimpizo extra gia tis alles siskeues....an agorazo ena ups ti na valo pano ektos apo to pc??? tous sklirous diskous i tin othoni kai pio ups mou protinete mge i apc ...kai telos an valo ups pos tha to sindeso kateythian apo tin priza reumatos i na to valo pano sta polimbpriza pou exo ??? ti einai kalitera???

Δημοσ.

Prota to ups exei 3-4 exodous .pare ena 1000 ups oste na sikonei arketa pragmata kai gia arketa lepta .pano vale to pc stin mia exodo tin othoni stin alli exodo kai pare kai ena polymprizo me mpriza pou na mpainei sto ups kai syndese kai tous diskous pou exeis .

Gia ta ypoloipa periferiaka pare kana kalo polymprizo tis apc pou parexei kali prostasia apo ypertaseis.

To ups na to valeis apeytheias pano stin mpriza toy reymatos .

Oso gia marka ego tha proteina apc (exo kai ego ) .Poly axiopista kostizoun akrivotera apo alla stin agora alla exeis kai to kefali sou isyxo .episis exoun kai poly kalo after sales support .emena mou xalase kai se mia mera irthan kai mou to allaxan me allo .

Δημοσ.

Το 1000άρι το βρίσκω υπερβολή, αν κάποιος θέλει απλά να σώσει τη δουλειά του και το hardware του.

Στο μηχάνημα της υπογραφής μου +εκτυπωτή +scanner και με ΟΛΕΣ τις USB κατηλειμμένες από joystic,gamepad, USB hub, το 600ἀρι που έχω αντέχει πάνω από 10 λεπτά -δεν ξέρω ακριβώς πόσο, δεν το έχω ψάξει,αλλά 10 λεπτά το έχω τσεκάρει.

Α, και μετά το UPS, υπάρχει και ένα πολύπριζο ασφαλείας της Merlin Gerin. Δεν χρειάζεται, αλλά το βρήκα τυχαία, οπότε είιπα να το βάλω και αυτό.

Δημοσ.

Από όσα έχω διαβάσει στα περιοδικά, δεν έχω βρει κάπου να μιλάνε για κακής ποιότητας UPS έτσι όπως μιλάνε πχ για τα τροφοδοτικά, οπότε υποθέτω πως όλα πάνω-κάτω ικανοποιητικά πρέπει να θεωρούνται. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο χρόνος που κάνουν να αρχίσουν να τροφοδοτούν το PC από την μπαταρία τους. Όσο πιο μικρός, τόσο καλύτερα. Ας μας πει όμως και κάποιος που ξέρει περισσότερα για σιγουριά.

Αρκετή σημασία έχει να είναι line interactive, είναι μάλλον η καλύτερη διάταξη για τον home user από άποψη κόστους-απόδοσης.

Όσο για μάρκες, τα APC είναι τα πιο μουράτα και φημισμένα, τα Merlin Gerin επίσης, αλλά μία καλή μέση μάρκα είναι τα mustek. Υπολόγισε για οποιοδήποτε από τα παραπάνω 70-100 ευρώ.

Δημοσ.

Mια ερωτησουλα

Το Μαστεκ που ειχα εδω και 4-5 χρονια και ταφτυσε επερνε οθονη,μοναδα κτλ και απλα πηγαινε στην μπριζα.Δεν ειχα ασχοληθει με ups αλλα αποτι ειδα κατι λενε για συνδεση με υπολογιστη με usb και κατι τετοια.Αφενοως εχω πραγματα πανω που μου πιανουν τις usb και απο την αλλη δεν καταλαβαινω που χρειαζεται.

Δημοσ.

Η USB χρειάζεται για επικοινωνεί το UPS με το PC, ώστε όταν τίθεται αυτό σε λειτουργία, να σε ειδοποιεί μέσω software πόση ώρα ακόμη σου απομένει μεχρι να σβήσει το PC. Γενικά, τη σύνδεση την κάνεις για λόγους monitoring του UPS.

Ούτε εγώ την έχω κάνει ποτέ (είναι και σειριακή να φανταστείς η δική μου!) και δεν έπαθα τίποτε.

Δημοσ.

None.

Η τάση δεν γνωρίζει οικιακή κ μη χρήση. ;)

Σου απάντησαν κ από πάνω, APC.

O κυριότερος λόγος usb/serial σύνδεσης ups με pc είναι το controlled shutdown μόλις τελειώσει το ρεύμα από το ups.

/sc

Δημοσ.
None.

Η τάση δεν γνωρίζει οικιακή κ μη χρήση. ;)

Σου απάντησαν κ από πάνω, APC.

/sc

Πάντως, αν έχει κάποια σημασία αυτό, το PC mag στις μετρήσεις του βγάζει τα APC και τα MGE να έχουν από τα χειρότερης ποιότητας ηλεκτρονικά...

Δημοσ.

στο ίδιο άρθρο μήπως συγκρίνει κανένα ups της upselec(t)?

είμαι περίεργος να δώ σε σχέση με αυτά που ανέφερες πού το κατατάσσουν...

Δημοσ.
στο ίδιο άρθρο μήπως συγκρίνει κανένα ups της upselec(t)?

είμαι περίεργος να δώ σε σχέση με αυτά που ανέφερες πού το κατατάσσουν...

Ναι, έχει ένα χιλιάρι Up Select ULA. Από τα 22 μεγάλα UPS, το βγάζει 17ο στην απόδοση, αλλά 12ο στην τελική κατάταξη. Στην ποιότητα ηλεκτρονικών είναι 9ο.

Δημοσ.

Να σας πώ την εμπειρία μου με τα ΑPC.Επειδή στην επαρχία είμαι σε ένα μέρος οπού κάνει συχνά διακοπές και πτώσης τάσης η ανάγκη για UPS είναι επιτάκτικη.Έχουμε 3 ups.2 στο σπίτι κι ένα στο μαγαζί. Όλα APC.To ποιό παλιό από όλα είναι APC και το μόνο που έχει χρειαστεί είναι αλλαγή μπαταρίας.Τα άλλα 2 έχουν κάνει αμέτρητα ταξιδάκια στην αντιπροσωπεία και έχουν επισκευασθεί , έχουν αντικατασταθεί αρκετές φορές.Γνώμη μου τα καινούρια APC έχουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα όχι B' αλλά Δ΄διαλογής και δεν αξίζουν τα λεφτά τους.To UPS που έχω στο φοιτικό σπίτι και είναι άγνωστη μάρκα σχετικά και έχει κι εδώ (αλλά πολυ λιγότερα) προβλήματα το δύκτιο της ΔΕΗ και το έχω 3 χρόνια χωρίς να πάθει το παραμικρό.Πάντα απο προσωπική μου άποψη , μακριά από τα APC.Ο πατέρας μου πλήρωσε ακριβά την εμπιστοσύνη σε αυτή την εταιρία.Εν τω μεταξύ σαν ηλεκτρονικός άνοιξα τα UPS για να δώ τα κυκλώματά τους το καλοκαίρι.H διαφορά του παλίου APC (made in USA) με τα καινούρια ΑPC( made in Taiwan -China) είναι κάτι περισσότερο από εμφανής στο εσωτερικό.Δεν έχω διαβάσει το άρθρο του PC Mag αλλά πιστεύω πως έχει κάποιο δίκιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...