Προς το περιεχόμενο

sindesi laptop me desktop pc

dimkar2405

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όσων αφορά τα δίκτυα είμαι αρκετά άσχετος και θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατι θέλω να συνδέσω το λάπτοπ με τον επιτραπέζιο.Ποιοί τρόποι υπάρχουν?Γίνεται με τηλεφωνικό καλώδιο?

Δημοσ.

Ενα απλο cross over καλωδιο δικτυου θα σε καλυψει φιλε μου. Στα πιο πολλα καταστηματα πληροφορικης μπορεις να το βρεις ή να στο φτιαξουν επι τοπου στα μετρα που το θελεις και δε κοστιζει πολυ...

Δημοσ.
Ενα απλο cross over καλωδιο δικτυου θα σε καλυψει φιλε μου. Στα πιο πολλα καταστηματα πληροφορικης μπορεις να το βρεις ή να στο φτιαξουν επι τοπου στα μετρα που το θελεις και δε κοστιζει πολυ...

Σε ποιές θύρες θα συνδέσω το καλώδιο?θέλω τη σύνδεση για να μεταφέρω απλώς αρχεία.Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου πάντως.

Δημοσ.

Το φορητο σου ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει καρτα δικτυου και φανταζομαι αν εχεις σχετικα καινουριο σταθερο, θα εχει ενσωματωμενη καρτα δικτυου. Εκει θα κουμπωσεις το καλωδιο cross over...

Για να εισαι σιγουρος πηγαινε Πινακας ελεγχου->Συνδεσεις δικτυου και δες αν υπαρχει εικονιδιο Τοπικης συνδεσης. Ειναι μια ευκολη ενδειξη να δεις αν εχεις καρτα δικτυου ή οχι...

Αν δεν εχεις πες μου να σου πω πως μπορεις να προχωρησεις και τι αλλο θα χρειαστεις...

Δημοσ.

Εσωτερικη PCI ειναι καλυτερα φιλε μου ! Υπαρχει και λυση σε εξωτερικη με USB, αλλα ειναι καλυτερα απο θεμα πορων στο συστημα σου να μην ειναι USB...

Υπολογισε γυρω στα 10-15€ εχει η εσωτερικη και εισαι οκ...

Δημοσ.
Εσωτερικη PCI ειναι καλυτερα φιλε μου ! Υπαρχει και λυση σε εξωτερικη με USB, αλλα ειναι καλυτερα απο θεμα πορων στο συστημα σου να μην ειναι USB...

Υπολογισε γυρω στα 10-15€ εχει η εσωτερικη και εισαι οκ...

Μάλλον θα πάρω εσωτερική, έχω δύο υποδοχές ακόμη στη μητρική.ελπίζω να μην δυσκολευτώ να την συνδέσω.Προτείνετε κάποια απο πλαίσιο?

Δημοσ.

Για ενα απλο δικτυο 2 υπολογιστων δε χρειαζεται να ανησυχεις για μαρκα, με ολες τις καρτες πανω κατω την ιδια αποδοση θα εχεις...

Ειναι πολυ απλη στην εγκατασταση, δε ξερω αν εχεις ξαναβαλει τιποτα. Απλα ανοιγεις το κουτι σου εντοπιζεις μια αδια θεση PCI (ποτε εκεινη που ειναι κατω απο την καρτα γραφικων) και τοποθετεις την καρτα σου πανω απο την θεση που επελεξες και την πιεζεις ομαλα ωσπου να σου κουμπωσει.

Μετα απλα ξεκινας τα Windows σου και βαζεις το CD με τους οδηγους της καρτας ακολουθεις τα βηματα στην οθονη και εισαι ετοιμος, απο πλευρα υλικου..

Δημοσ.

Ουτε εγω πιστευω, αλλα αν εχεις καποια δυσκολια εδω ειμαστε ;-)

Μετα πρεπει να ορισεις κοινη χρηση φακελων, δε ξερω ποση επαφη εχεις με αυτο, οποτε θα σου δωσω τις γενικες γραμμες που πρεπει να ακολουθησεις:

Πηγαινε σε καθε υπολογιστη στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε:

Διυθυνση ΙΡ 192.168.0.1 (αυτη την τιμη την αλλαζεις σε καθε υπολιγστη, οποτε στον δευτερο βαλε 192.168.0.2)

Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0

Επισης στον Πινακα ελεγχου πηγαινε Συστημα->Ονομα Υπολογιστη->Αλλαγη και βαλε ενα καλο ονομα σε καθε υπολογιστη σου (πχ pc1 στο ενα και pc2 στο αλλο ή stathero,laptop ή οτι αλλο θες) και φροντισε να ειναι στην ιδια ομαδα εργασιας (πχ WORKGROUP,MSHOME).

Μετα κανεις δεξι κλικ σε καθε φακελο που θες και ενεργοποιεις την κοινη χρηση ωστε να τον βλεπει και ο αλλος...

Επισης καλο ειναι, για να μην εχεις προβλημα το δικτυο σου, να εχεις εγκατεστημενο το Service Pack 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...