Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ

hackermon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια βοηθεια γραφω μία εκθεση και πρέπει να μιλήσω για τα ΜΜΕ και αν αυτά στηρίζουν τη δημοκρατία και θέλω να πάρω ιδέες εχω γρψει μεχρι τώρα αρκετες παραγράφους αλλα θέλω να πάρω ιδέες μπορείτε να με βοηθησετε???π.χ οτι ο τα ΜΜΕ βοηθάν στην επικοινωνία μεταξύ των λαών

Δημοσ.

πας 3 γυμνασιου και εμεις ειχαμε μια τετοια εκθεση τοτε οτι καποιες φορες μας αποπλανουν οτι δεν λενε την καθαρη αληθεια μας αποπροσανατολιζουν μας προβαλουν αλλα προτυπα (στυλ αλεξανδρατου κτλ.) /πλζ βγαλε αυτη την εικονα σε με μπερδεβω με τον αγαπητο "παρεδωσε" και λεω κι εγω γραφει τετοιες εκθεσεις ο "παρεδωσε"....

Δημοσ.

Όπως είχε πει και κάποιος άλλος γνωστός άγνωστος...έχουμε υπερεκτιμήσει το σκοπό του forum...

Ο ένας θέλει να του κάνουμε την πτυχιακή και ο άλλος θέλει για την έκθεση για τα ΜΜΕ...

Και ας αλλάξει κάποιος τον ηλίθιo τίτλο...

Δημοσ.

Kάποτε, όταν πήγαινα στο λύκειο, γινόταν ένας πανελλήνιος διαγωνισμός εκθέσεως για την "Μάχη της Κρήτης".

Αφού προσπάθησα να γίνω όσο πιο αντικειμενικός γινόταν, εξετάζοντας μια τεράστια βιβλιογραφία και γράφοντας πολλές ώρες γιατί η έκθεση ήταν το αγαπημένο μου, μου είπαν ότι η δουλειά μου ήταν πολύ καλή ως άριστη, αλλά δεν θα την έστελναν καθόλου ως συμμετοχή.

Από αυτό το περιστατικό μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες για την έκθεση που θα γράψεις.

Δημοσ.

Μήπως κάποιος θα μπορούσε να ζητήσει καί καμμιά δουλειά μέσα από το μπλα-μπλα?:)

Ή πως σας φαίνεται η ιδέα να γράψει κάποιος ένα οδηγό 'Πως να γίνετε αόρατος μιζαδ:oops:ρος?'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...