tsakonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια Χαρα!!! Προσπαθω να κανω φορματ(WINXPSP2) στο pc ενος φιλου και μου βγαζει ενα περιεργο προβλημα.Ta specs : P4P800 mobo P4 3.0 cpu 2 Sata HDD 1 PAta Hdd Primary Slave Στο setup των winxp βλεπει ολα τα partition και φυσικα το C: το οποιο ειναι στον SATA1 μαζι με 2-3 partitions. Οταν παω να κανω εγκατασταση εκει μου λεει οτι το partition αυτο δεν ειναι compatible και πρεπει να το σβησω και να create new compatible partition.Το σβηνω και εμφανιζετε σαν unpartition space .Εκει διαλεγω να κανω new partition RAW ,το κανω, και οταν παω παλι να κανω εγκατασταση εκει, μου λεει οτι το partition αυτο δεν ειναι compatible!!!! ΠΑΛΙ? Τι στο καλο ρε παιδες για ριξτε καμια ιδεα!!!
tsakonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Φυσικα αφου τον βλεπει στο φορματ Ok Τελικα λυθηκε το προβλημα ,επρεπε να ξηλωσω τον PAta Hdd γιατι παρολο που ηταν σαν Primary Slave στα win δεν αρεσε αυτο...αφησα μονο τον Sata και τωρα προχωραει κανονικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.