skullman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα αν μπορείτε να με βοηθήσετε λιγάκι. Μου φερε 1 ξαδερφάκι μου το λάπτοπ του για φορματάκι (HP Pavilion DV6057ea). Ξεκινάω λοιπόν, κάνω φορμάτ τον δίσκο και τώρα βλέπει πριν ξεκινήσουνε τα Windows, 2 λειτουργικά XP HOME και με ρωτάει από ποιό θέλω να μπουτάρω! Αν επιλέξω την πρώτη επιλογή, μπαίνει κανονικά, αν επιλέξω την δεύτερη βλέπω μια μαύρη οθόνη και δεν γίνεται τίποτα. Καμμία ιδέα γιατί βλέπει 2 εγκαταστάσεις και πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? Είναι λίγο ιστορία να ξανακάνω φορμάτ από την αρχή! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
NiTroGen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Επεξεργασία του αρχείου C:\boot.ini και στην κατηγορία [operating systems] αφαιρείς τη γραμμή του 2ου λειτουργικού. Ίσως χρειαστεί να αφαιρέσεις τις ReadOnly, Hidden και System ιδιότητες του αρχείου αυτού. Πρόσεξε γιατί αν κάνεις λάθος μπορεί να μην ξεκινάει καθόλου το λειτουργικό σύστημα!
skullman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση! Πως μπορώ να το δω το αρχείο αυτό? Χρειάζεται κάποιος File Manager ή γίνεται και με κάποιες επιλογές των Windows? Οκ, το βρήκα μόνος μου! Ευχαριστώ!
fits13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Re file mipws xereis kai ti parametroys mporeis na valeis sto arxeio boot.ini kai ti kanei i kathe parametros?????? To msconfig ekei poy leei ektelesi to xerw alla to thema einai oti den xerw ti kanei i kathe parametros toy boot.ini mporeis na mas exigiseis an fisika xereis. eyxaristw poly.
NiTroGen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 http://support.microsoft.com/kb/833721
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.