Προς το περιεχόμενο

Opera & ''Αν-ενημέρωτη'' Insomnia Home Page

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα Opera... :mrgreen: Ναι έγινε και αυτό... :twisted:

Έχω βάλει ως home page το http://www.insomnia.gr ( :rolleyes: ) αλλά όποτε πατάω το home με βγάζει στην insomnia home όπως ήταν όταν την αποθήκευσα :neutral: και δεν ενημερώνεται το panel ''forum'' με τα τελευταία topics που πόσταραν χρήστες... ( :( ) παρά μόνο όταν πατάω το logo της insomnia... :oops:

Θέλει κάποια ρύθμιση ; :lol:

Thnx εκ των προταίρων.... ;-)

Δημοσ.

Bαλε firefox :mrgreen:

Mαλλον πρεπει να φταιει κατι στην cache του Opera και κραταει την αρχικη σελιδα οπως την εχει στην cache του και οχι την τρεχουσα οταν ανοιγεις τον browser... Δες στις ρυθμισεις του αν εχει κατι που μπορεις να φτιαξεις...

Δημοσ.

Το κοίταξα ρε asmilon αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικο ( το πρώτο πράγμα που έκανα )

Και αυτό να φταίει, μήπως υπάρχει κάποια ΡΥΘΜΙΣΗ ;;;

ps. Firefox είχα αλλά είπα να το δοκιμάσω και αυτό... Το πρώτο του bug ( για σήμερα )!

Δημοσ.

Δεν είναι bug. Εγώ το βρήσκω πολύ βολικό να φορτώνει ένα session με 4-5 tabs από την cache κάθε φορά που ανοίγω τον Opera παρά να περιμένω να κατέβουν κάθε φορά. Όποτε θέλεις μπορείς πάντα να κάνεις κάτω πάνω το ποντίκι για να κάνει refresh η σελίδα που θέλεις.

Δημοσ.

Αν ειναι feature, καλο θα ηταν να υπαρχει επιλογη να μην δουλευει απο την cache και να παιρνει την αρχικη απευθειας απο το νετ, οπως κανουν οι περισσοτεροι browsers...

Δημοσ.

Α! Δηλαδή έχεις βάλει να παίζει τα mouse gestures και το πάνω - κάτω που λες είναι ένα από αυτά ; Μήπως κάτι πιο έυχρηστο ; Τhanx...

@asmilon : Right !

Δημοσ.

Stick to Opera! :P

Πήγαινε Tools\Preferences\Advanced\History\Check Documents κι επέλεξε Always.

Έξω από τις υπεροχές του Firefox, η Cache του Opera είναι το κάτι άλλο. Η ταχύτητα με την οποία πηγαίνεις μπρος πίσω στο ιστορικό σου, είναι αξεπέραστη προς το παρόν.

Δημοσ.

Αυτό που λές blueviper το είδα και εγω, αλλά το δοκίμασα και σε μένα δεν δουλεύει, και δεν έχω σκοπό να κάθομαι να ψάχνω για κάτι που δεν μου χρειάζεται.

Δημοσ.

E?!

Ανάθεμα κι αν κατάλαβα. Είχες κάποιο πρόβλημα και πρότεινα σε σένα λύση; Νόμιζα πως η απορία ήταν του x_vagos_x.

Τι δε δουλεύει πάντως; Η ανανέωση της cache κάθε φορά; Μια χαρά δουλεύει αν κάνει όσα ανέφερα παραπάνω. Φοβάμαι όμως πως μάλλον δεν κατάλαβες το αρχικό πρόβλημα του x_vagos_x. Μπορεί εσένα να σε βολεύει να φορτώνει κάποια στοιχεία από την cache (όπως κι εμένα), για τον ίδιο όμως ήταν πρόβλημα.

Δημοσ.

Ε, τι γίνεται ρε guyz ;

ps. απ' ότι κατάλαβα μία απορία μου είναι αρκετή...

anyway, thanx

Δημοσ.

@ blueviper :Όταν πρωτορώτησε ο x_vagos_x το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν η λύση που πρότεινες εσύ και το δοκίμασα να δώ αν δουλεύει για να το ποστάρω,αλλά τελικά σε μένα δεν κάνει τίποτα. Μην αρπάζεσαι.

Δημοσ.

Δεν αρπάζομαι, αλλά όταν μου απευθύνονται με ένα "...και δεν έχω σκοπό να κάθομαι να ψάχνω για κάτι που δεν μου χρειάζεται", λες και το αξίωσε κάποιος, προσπαθώ πρώτα να κατανοήσω κατά πόσο αυτά που είπα αφορούσαν εσένα ή τον αρμόδιο που άνοιξε το thread.

Σε μένα πάντως δούλεψε μια χαρά...φυσικά περίμενα λίγο ώστε να προκύψουν νέα post/thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...