yorgosd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 geia sas paidia... i need your help... Thelo ena programmataki pou na ksexorizei to bandwith gia kathe efarmogi...as poume ego exo 1024 kai thelo na exo 400kb gia voip kai ta ipoloipa gia download...Pos tha to kano auto??giati den thelo otan katevazo na min mporo na miliso sto voip... Episi tha ithela an kserete kai kapoio allo programma epeidi exo diktio na mporo na rithmiso to bandwith pou tha pairnei to kathe pc... Euxaristo
x_vagos_x Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ νομίζω αυτό κάνει το netlimiter...
yorgosd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 to dokimasa alla na sou po tin alitheia den katalava akrivos pos leitourgei...an kserei kaneis as voithisei
xbyte1024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Το χρισημοποιω εγω εδω και καιρό. στην κεντρική οθόνη σου δείχνει τις εφαρμογές που τρεχείς εκείνη τι στιγμή. Αν το κουτάκι ειναι σημαδεμενο περιοριζει το download ή το upload του αντίστιχου προργάμματος στο αριθμο KB/s που γραφει διλα και τον οποιο φισικά μπορείς να αλλάξεις. Ο αριθμός ειναι σε kiloBytes ΟΧΙ kilobits.
x_vagos_x Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Και από όσο κατάλαβα θα πρέπει έτσι να μοιράσεις το full download rate που πιάνεις με http download, είμαι σωστός ;
xbyte1024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν καταλαβα τι ακριβώς ενωείς! Πάντως δεν ασχολείσε με θύρες και προτόκολα. Απλά λές οτι το firefox θα χρισιμοπιει 10ΚΒ/s download και 5KB/s upload το voip θα εχει 20ΚΒ/s download και 10KB/s upload κάπιο άλλο θα είναι ελεύθερο και πάει λέγοντας. μπορείς ακόμα και να limitάρεις τό bandwith όλου του PC για να μην έξαντλείς τι σινδεση αν είσαι σε δίκυο. (εγώ γι'αυτο το χρισιμοπίησα αρχικά)
madsc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 geia sas paidia...i need your help... Thelo ena programmataki pou na ksexorizei to bandwith gia kathe efarmogi...as poume ego exo 1024 kai thelo na exo 400kb gia voip kai ta ipoloipa gia download...Pos tha to kano auto??giati den thelo otan katevazo na min mporo na miliso sto voip... Episi tha ithela an kserete kai kapoio allo programma epeidi exo diktio na mporo na rithmiso to bandwith pou tha pairnei to kathe pc... Euxaristo Με τί σύνδεση είσαι σε ταχύτητα; Είναι vivodi full, ή με κάποιον isp μέσω ΑΡΥΣ; /sc
yorgosd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 eima1024 forthnet ARYS entaksei paidia katalava pos douleuei thanx den mporo na vro pos tha meioso to bandwith se ena allon ipologisti, ektos tou dikou mou pou einai sindemenos sto diktio
madsc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μιλάς κανονικά (όσο γίνεται) με voip θα χρειαστεί να τα κόβεις/κλείνεις όλα στη γραμμή σου. Το "πρόβλημα" στην 1024 ΑΡΥΣ δεν είναι στο bw αλλά στα sim connections, ιδίως για udp. To όποιο traffic shaping ελάχιστα εώς καθόλου θα βοηθήσει. /sc
xbyte1024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 eima1024 forthnet ARYS entaksei paidia katalava pos douleuei thanx den mporo na vro pos tha meioso to bandwith se ena allon ipologisti, ektos tou dikou mou pou einai sindemenos sto diktio Δεν το βρήκες γιατι δε μπορείς να ελέγκσεις άλους υπολογιστές! Μπορείς μόνο να περιορίσεις την ταχύτητα του υπολογιστή τον οποίο χειρίζεσε. Και μάλιστα δεν είναι πάντα όσο αποτελεσματικό θα περήμενα, αλλα απο το τίποτα καλό είναι.:???: Απ'οτι ξέρω ο μόνος τρόπος για να ριθμίσεις αποτελεσματικά την κατανομή bandwith ειναι να πάρεις ενα πολύ καλο (και ακριβό) ruter που να σου δίνει αυτή τι δινατότητα. Νομίζω οτι αν δεν κερδίσω το loto πρότημο το netlimiter. :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.