ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 για σας παιδιά.. κάποιες ερωτήσεις για αυτό το game ποίες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για τα γραφικά του? συγκεκριμένα τα έχω όλα στο full και πάει fast,το μονο που παρουσιάζει είναι , στο χωρο που σκάνε τα βλήματα το επίπεδο γίνετε μαυρο τετράγωνο! το ίδιο ισχύει όταν παίρνεις ένα όχημα ο δρόμος που διασχίζει..γίνετε μαύρος νομίζω ότι έχει καπνό η ομίχλη γίνετε μαύρο?διορθώνεται αυτό με κάποια ρύθμιση? το σύστημα μου είναι .. ADM X2 4400 6600GT 128 ram 2GB ram το παιχνίδι θέλω να το πάρω original που να το βρω σχετικά καλή τιμή? το original υποστηρίζει online.. αυτό σημαίνει ότι έχει dethmatch? ευχαριστώ για το χρόνο σας..
privateer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Mallon den exeis egkatasthsei to teleytaio patch
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 privateer..που να το βρω αυτό, έχεις κάποιο link?
gregdais Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 ANEMOS V file mou tha to vreis sigoura edw
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 geia sou..gregdais kala? to link pou edoses de leitourgei.. to patch .. mipos mou kleidosei to DEMO.. ? mexri na paro to original thelo na to testaro..na pekso ligo
gregdais Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 kala eimai file esu? tora doulevei to link! den gnorizw file mou an tha kleidwsei to demo giati egw ta exw perasei stin full ekdosi! pantws oti exei vgalei ekei tha to vreis!dokimase kai an den kanei tpt tote ksana perna to demo!
privateer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Far Cry v1.3 Patch http://www.gamershell.com/download_7353.shtml
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 gregdais & privateer.. thanks otan leo (DEMO) diakritika..enoo to full backup apo original tou filou mou pou to exei gnisio.. vevea tha to agoraso original!! (tha doulepsei to patch i tha kleidosei?)
gregdais Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 THA doulepsei giati doulepse kai sto diko mou demo!! :)prota pernas to 1.30 meta to 1.31
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 paidia.. ola ok! ta grafika telia! thanks tora sto thema online.. aksizei ?
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 για σας παιδιά..κάποιες ερωτήσεις για αυτό το game ποίες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για τα γραφικά του? Από το Config Utility, όλα στο High, και το Water Quality στο Ultra High το παιχνίδι θέλω να το πάρω original που να το βρω σχετικά καλή τιμή?το original υποστηρίζει online.. αυτό σημαίνει ότι έχει dethmatch? Λογικά Πλαίσιο' date=' Παπασωτηρίου, e-shop, κάποιο από αυτά θα το έχει. Αλλιώς...play.com P.S. Online έχει ωραιούτσικα modes, και καλή φάση ( TDM [ team deathmatch '] , DM [ deathmatch ], Assault [ one team defending, the other one...you know ] ) P.S.2.(Edit): Για το online...καλό θα ήταν να δείς τι κάνει η σύνδεσή σου, γιατί αν δεν έχεις το κατάλληλο ping, τζάμπα τα λεφτά. Οπότε....σταματάς όλα τα downloads, δεν έχεις κανένα πρόγραμμα να χρησιμοποιεί την σύνδεσή σου με το internet, και κάνεις το εξής: Start -> Run -> cmd [ και πατάς enter προφανώς ] Εκεί γράφεις: Αγγλία: ping http://www.jolt.co.uk Σημειώνεις το average ping ( σε ms ) έπειτα Αγγλία: ( αλλά δρομολογείται διαφορετικά το connection αυτουνού ) ping 81.19.179.28 σημειώνεις... Γερμανία: ping http://www.raies.de Σημειώνεις αντίστοιχα το average ping Γαλλία: ping http://www.serverox.net Ιταλία: ping http://www.gamesnet.it Επανέλαβε το test σε διάφορες ώρες της ημέρας ( προτείνω 11 το πρωί, μετά στις 3 το μεσημέρι, και μετά στις 9 το βράδυ, και άλλη μια στις 12 το βράδυ ) να δείς αν έχεις σταθερό ping στην γραμμή σου, ή αν είσαι σε γαϊδουρεμένο DSLAM και έχεις ping της προκοπής μετά τα μεσάνυχτα Σε όσους servers ( βλέπεις και σε ποιά χώρα είναι, οπότε αντίστοιχα ping θα έχεις και σε servers άλλων εταιριών στην ίδια χώρα με αυτόν που δοκίμασες ) έχεις ping κάτω των 130ms, μπορείς να παίξεις ( αν και ιδανικά για τα ελλ. δεδομένα θα ήταν ένα 80-90ms ).
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 tis rithmisis..ne etsi tis exo billpeppas eisoun katatopistikotatos.. gia download en ora game de me noiazei na to stamatiso.. tha testaro ta ping kai tha do..
billpeppas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 gia download en ora game de me noiazei na to stamatiso.. Καλά αυτό είναι τελείως εκτός συζήτησης...δεν τίθεται καν ερώτημα
S2Katana Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Στο θεμα του multi, επειδη το εχω original με την ευγενικη χορηγια του παλιου cpu μου AMD 64bit 3200+, δεν ειναι κακο, αλλα οχι και κατι το ιδιαιτερο.
ANEMOS-V Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 P.S. Online έχει ωραιούτσικα modes, και καλή φάση ( TDM [ team deathmatch ] , DM [ deathmatch ], Assault [ one team defending, the other one...you know ] ) telika ta ping itan apo 111 ews 144.. pisteuo kala.. tora online to game miazei me to unreal ? ekselisete se ayta ta orea dash-zougles? exei diko tou server in game i prepei na pas allou?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.