Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Paidia kai egw shmera molis ton tsimphsa 3erete posh wra 8elei na fortisei gia prwth fora?? Me 'geia mas sunonomate:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Σημερα με πηρε το παραπονο. Μου ηρθε ενα φυλλαδιο της Dell. Δεν θα σας πω για τα laptop της. Το φυλλαδιο ειχε μεσα επαγγελματικους servers. Επαγγελματικοι servers βαρεων βαρων, με 2300 ευρω. Οσο κοστιζει και ενα macbook δηλαδη(με επεκταση μνημης και κανα δυο μικροαναβαθμισεις). Μα ειναι δυνατον, ενα laptop να κοστιζει οσο ενας επαγγελματικος server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχήν να σε ενημερώσω για να μην έχει άσχημη κατάληξη η ιστορία αυτή, ότι απαγορεύεται η συζήτηση για παράνομο software στο site. Μετά : έδωσες για αυτό το μηχάνημα 1900 μαζί με τα μεταφορικά; ( μόνο!!) Ουάο. Καινούργιο από χρήστη ή εταιρία; Apologoumai file, den tha epanalifthei ... Oso gia tin timi, mazi me ton foro itan 2000-2100 euro (ypologizo metatrepontas tis kipriakes lires se euro), alla kai pali erxetai pio fthina .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.appleinsider.com/article.php?id=2092 http://weblog.infoworld.com/enterprisemac/archives/2006/09/update_on_64bit.html deite auta ta dyo links, lene gia MacBook Intel Core 2 Duo. A kai kati allo, epeidi diavasa gia prob thermansis, pera apo to 8ema tis CPU, mporw na balw sta RAM modules alouminenies 8ikoules tis thermaltake? an ginetai 8a allaksei tpt simantiko? Epipleon prin ligo pou koitaza sto site elege gia gyalisteri o8oni pws auksanei to contrast ama tin baleis klp, kanei douleia i paparies (sorry kiolas) lene? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 mporw na balw sta RAM modules alouminenies 8ikoules tis thermaltake? an ginetai 8a allaksei tpt simantiko? Δεν έχεις μάλλον δει ποτέ πόσο "στενάχωρα" είναι στο εσωτερικό ενός laptop... Εκτός αυτού, οι ψύκτρες που λες είναι για "νορμάλ" μνήμες και όχι για τα SODIMMs που μπαίνουν στα laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, είναι πιθανό να μου δωθεί η επιλογή να μου φέρει το νέο MacBook Pro (όταν κυκλοφορήσει) απο Βέλγιο η μητέρα ενός φίλου μου. Είναι προτιμότερο νομίζετε απο την ''πολυαγαπημένη'' Rainbow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 και εσύ πότε νομίζεις ότι θα κυκλοφορήσει (το νέο Macbook Pro) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Σε τηλεφωνική επικοιωνία που είχε φίλος μου με apple του είπαν οτι σε 2 βδομάδες περιμένουν ανακοίνωση έναρξης παραγωγής νέων MBP, είδη η παραγωγή των προηγούμενων άρχισε να μειώνεται. Άρα ελπίζω κατα το Δεκέμβριο να μπορούμε να αγοράσουμε. Στο ερώτημά μου τώρα, τι λέτε για το Βέλγιο, αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 και εγώ απλά θα σου απαντήσω οτι αυτά περί τηλεφωνήματος τα έβγαλες από το μυαλό σου... anyway, επειδή υπάρχει σημαντική πιθανότητα να κυκλοφορήσει MBP με core 2 duo πρiν τα Χριστούγεννα, θα σου πρότεινα να αποφύγεις την rainbow (συν τοις άλλοις, στην rainbow τα καινούργια προιόντα καθυστερούν κανά μήνα, μπορεί και παραπάνω - δες τι έγινε με macbook/macbook pro). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δεν τα ονειρεύτηκα, τσέκαρε τα εδώ:http://forums.appleinsider.com/showthread.php?threadid=67395, πρώτα μου τα είπε ο φίλος μου κ μετά τα διάβασα κ στο appleinsider. Έχεις υπ'οψη σου κανα μειονέκτημα αν έρθει απο εξωτερκό το μηχάνημα? Όντως η Rainbow δεν θα τα φέρει αμέσως κ δν μου αρέσει πολύ αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ontws oi ypaliloi ths apple kai ths rainbow enhmerwnontai LIGO PRIN tis paralabes newn kommatiwn, etsi wste na mhn thn pathsoun kai paroun kapoio palio...opote an o giorgos_k exei filo ek twn esw isws na exei egyrh pigh an to pareis apo to exwteriko isws exeis problhma me thn egyhsh,h apple dinei international omws ekei sthn rainbow isws se kourasoun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ikariwths, k γω αυτό με την εγγύηση φοβάμαι. Θα ρωτήσω την Rainbow(σαφώς δν θα βασιστώ σε αυτα που θα μου πουν..) αλλά απο την άλλη προτιμώ να παει Βέλγιο το μηχάνημα αν πάθει κάτι(φτου κακά..) παρα στο service της Rainbow. Επιπλέον θα γλυτώσω το ΦΠΑ στο Βέλγιο οπότε μαλλον προς τα εκεί προσανατολιζομαι, θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.