Προς το περιεχόμενο

Cubophobia - PhysX powered free puzzle game

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το παιχνιδακι μου αρεσε αρκετα.Δυσκολος χειρισμος στα ορια του να σου σπαει τα νευρα αλλα αυτο δειχνει ποσο ρεαλιστικη ειναι η αναπαρασταση της φυσικης της μπαλας.Επισης μου αρεσαν τα γραφικα του παρα πολυ χωρις να εχω εντωπισει τον ακριβη λογο γιατι.

Οσο για το προβλημα σου EXSARXEIA_CITY,πηγαινε στο http://www.ageia.com/drivers/drivers.html και κατεβασε το Ageia Software.Αν το εχεις κανει ηδη και παλι σε πεταει στο desktop,ανοιξε το gamesettings.ini και αλλαξε το νουμερο διπλα στο RefreshRate.

Δημοσ.

hi,

great to see some people in the community trying our game!

And yes, we had a limited timeframe for both, the first, and the second release, which brought us second prize on Eurographics 06 Graphics Meets Game - Competition. For the competition we knew the game will run on a fast gaming machine, with at least a GeForce 7800 GTX. So the current release is definitely targeted for a really fast NVIDIA - gaming rig. But there are many things we have wanted to implement for this release...especially on the gameplay / content side. But as always you get short of time, and we are happy the gaming-engine was working so far

To answer your questions:

Current Requirements for the game:

.) NVIDIA ShaderModel 3.0 Graphics Card (actually GeForce 7 is your choise, Gef 6 might be slow

.) fast CPU

.) You have to install the Ageia PhysX Driver (http://www.ageia.com)

.) But you DON'T have to own a PhysX - Card

We are probably going to release an updated version in some time, which might include:

.) ATI Compatibility

.) Better Performance Scaling (more options to tweak)

.) A Third completely new level

.) better gameplay of the two levels

.) Tutorial level, to get used to the "not too easy" controls

Just let me know, if you have any further questions.

cheers,

heinrich

Δημοσ.

το ξεθαψα παλι το ποστ..

παω να το τρεξω και μου λεει οτι λειπει ενα glut32.dll αρχειο. μαλλον ειναι η καρτα μου ε? που ειναι 6200...

αλλα τετοια παιχνιδακια ξερει κανεις; με μπαλες κυβους και τετοια που ειναι σπαζοκεφαλιες; ή κανα site. ευχαριστω

Δημοσ.
παω να το τρεξω και μου λεει οτι λειπει ενα glut32.dll αρχειο.

Έχεις κάνει install τους ageia drivers; Άσχετα αν δεν έχεις την αντίστοιχη κάρτα

Δημοσ.

ωραια. μπαινω κανονικα μεσα, και οταν κανω loading με πεταει και με μενα εξω. και δε βρισκω το RefreshRate να το αλλαξω. Ξερω ειναι στο gamesetting.ini αλλα εγω δε το βρισκω. :neutral:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ισως να είναι λίγω ασχετο αλλα για να μην φτίαχνω νεο... , μηπως ξερει καποιος για να παιξει silferfall (ναι από Γαλλία είναι) χρειάζεται να κάνει εγκατάσταση στο software της Ageia. Το λέω γιατι ενώ το παιχνιδι ξεκινάει κανονικά (με βγάζει στο κύριο μενου) μόλις πατάω start μου πετάει error problem exe.

Έχω κάνει εγκατάσταση το software (της ageia )που είναι μέσα στο παιχνίδι και έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers από το site αλλα τιποτα. Δεν ξέρω άν φταιει η κάρτα που είναι ati 1650xt(κάπου είδα οτι οι drivers δεν υποστιρίζou ατι) ή η μνήμη που είναι 1Gd? κ

Α, εχω και το patch 1.11 έχει βγεί και 1.13 αλλα δεν το έχω δοκιμάσει.

Αν κάποιος ξέριε κάτι ας βοηθήσει γιατι φαίνεται πολύ καλό .

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...