Προς το περιεχόμενο

Απο ποια χωρα εσταλει το mail?

Liquid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στειλει mail σε καποιον στην Αγγλια υποτιθεται,και λαμβανω επισης και απαντηση απο την ιδια διευθυνση.

Αυτο που προσπαθω να βρω ειναι αν πραγματικα σταλθηκε απο Αγγλια η Ελλαδα η απο καπου αλλου.

Μπορω η αδικα προσπαθω?

Δημοσ.

Πρέπει να το κάνεις μέσο outlook express, δηλαδή αν δεν διαβάζεις τα e-mail σου με το outlook express κάνε configure το outlook για να τα κατεβάσεις από εκεί.

Κάνεις δεξί κλικ στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει>preperties και μετά details.

Κάπου στα details θα γράφει "X originating ip" και μετά θα έχει μια ip π.χ. 344.12.11.23. Εσύ κρατάς αυτήν την ip.

Μετά κατεβάζεις το neotrace,

και το κάνεις εγκατάσταση. Μετά το τρέχεις, πατάς cancel στο register και περιμένεις λίγο να ξεκινήσει. Στο παράθυρο που ανοίγει βάζεις την Ip πατάς trace και περιμένεις(αργεί λίγο) να σου δείξει στο χάρτη που ειναι. Στην αρχή συνήθως δείχνει οτι είναι από Αθήνα απλά μετά δείχνει ακριβώς που είναι, στο λεω για να μην μπερδευτείς... αυτά...

Δημοσ.

standar ginetai me kapoia programmata afto....

email trackers klp....

alla to thema einai oti kai egw epsaxna kai den exw kati tetoio......

Opoios exei kapoio tetoio programma i kserei pws ginetai na mathoume apo pou mas irthe to mail na apantisei,please!!!!

thanks!!

xilia efxaristw EXSARXEIA_CITY!!!

exeis kai pm.....

Δημοσ.

Θα με ενδιεφεραι και εμενα ενα τετοιο προγραμμα, αλλα αξιοπιστο, τα πιο πολλα που εχουμε δουλεψει μεχρι τωρα ειναι προβληματικα. Εαν καποιος πραγματι θελει να βρει Domane ονομα ενος site, ωστε να βρει τα εμαιλς απο που ερχονται δεν μπορει να κανει και ερωτηση whois?? ωστε να δει σε ποιον ανηκει το Domane??

Δημοσ.

Βαζοντας την "X originating ip" που βρισκω οταν βαζω full headers στο μηνυμα και μου λεει πως βρισκεται Τοροντο-Καναδα και μεσω καποιου webmaillogin.com,που νομιζω ειναι καποιο remote τροπος για να βλεπεις τα mail.

Κι αν ειναι οντως ετσι,την ip απο αυτον που συνδεεται απο πισω δεν υπαρχει τροπος να τη δω.

Δημοσ.
Βαζοντας την "X originating ip" που βρισκω οταν βαζω full headers στο μηνυμα και μου λεει πως βρισκεται Τοροντο-Καναδα και μεσω καποιου webmaillogin.com,που νομιζω ειναι καποιο remote τροπος για να βλεπεις τα mail.

Κι αν ειναι οντως ετσι,την ip απο αυτον που συνδεεται απο πισω δεν υπαρχει τροπος να τη δω.

Δοκιμασε το whois στο domae του για να δεις ποιος ειναι ο ιδιοκτητης.

Δημοσ.
Μπορεις να γινεις πιο σαφης.Το who is το καταλαβαινω,αλλα που να το κανω..

βαλε το domane name για να δεις τον registrar, και τον ιδιοκτηττη του domane, εμεις χρησιμοποιουμε το http://www.allwhois.com εαν ο rgistrar ειναι εκει που λαμβανεις τα μαιλ.

Δημοσ.

Οχι,απο οτι ειδα δεν ειναι το ιδιο.

Απο τα received που εχω παρει μηπως μπορω να βγαλω ακρη.Αν εγω ειμαι ο ΧΧΧ@yahoo.com και ψαχνω να βρω [email protected]

Received: from 111.11.11.111 (EHLO c1-outbound1.webmaillogin.com) (222.22.22.222) by mta363.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Sun, 17 Sep 2006 05:42:08 -0700

Received: from fr3.webmaillogin.com ([333.33.33.333] helo=webmaillogin.com) by c1-outbound1.webmaillogin.com with esmtp (Exim 3.36 #1 (Debian)) id 1GOvxz-0006r8-00 for <[email protected]>; Sun, 17 Sep 2006 08:41:47 -0400

Received: from [44.444.44.444] ([email protected] HELO your4c04ab5e70) by fr3.webmaillogin.com (CommuniGate Pro SMTP 5.0.9) with ESMTPA id 234619811 for ΧΧΧΧ@yahoo.com; Sun, 17 Sep 2006 08:41:46 -0400

Δημοσ.
Οχι,απο οτι ειδα δεν ειναι το ιδιο.

Απο τα received που εχω παρει μηπως μπορω να βγαλω ακρη.Αν εγω ειμαι ο ΧΧΧ@yahoo.com και ψαχνω να βρω [email protected]

Received: from 111.11.11.111 (EHLO c1-outbound1.webmaillogin.com) (222.22.22.222) by mta363.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Sun, 17 Sep 2006 05:42:08 -0700

Received: from fr3.webmaillogin.com ([333.33.33.333] helo=webmaillogin.com) by c1-outbound1.webmaillogin.com with esmtp (Exim 3.36 #1 (Debian)) id 1GOvxz-0006r8-00 for <[email protected]>; Sun, 17 Sep 2006 08:41:47 -0400

Received: from [44.444.44.444] ([email protected] HELO your4c04ab5e70) by fr3.webmaillogin.com (CommuniGate Pro SMTP 5.0.9) with ESMTPA id 234619811 for ΧΧΧΧ@yahoo.com; Sun, 17 Sep 2006 08:41:46 -0400

Δεν καταλαβαινω τιποτα απο ολα αυτα εαν αναφερεσαι σε εμενα.

Δημοσ.

Οχι,ρωταω γενικα αν βγαινει νοημα απο τα details του μηνυματος.

Απο οτι καταλαβαινω ειναι ο δρομος που ακολουθει το μηνυμα για να φτασει σε μενα.

Απο κατω προς τα πανω παει.

Μηπως λοιπον το κατω received που περιεχει και το ονομα του αποστολεα ειναι και το ip που ψαχνω???

Δημοσ.
Οχι,ρωταω γενικα αν βγαινει νοημα απο τα details του μηνυματος.

Απο οτι καταλαβαινω ειναι ο δρομος που ακολουθει το μηνυμα για να φτασει σε μενα.

Απο κατω προς τα πανω παει.

Μηπως λοιπον το κατω received που περιεχει και το ονομα του αποστολεα ειναι και το ip που ψαχνω???

Δεν ξερω οπως το θετεις, παροτι ειμαι επαγγελματικα σχετικος, σε τετοιους ελεγχους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...