_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το να συνδέσεις και άλλα ηχεία στον ενισχυτή του creative είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές? Κινδυνεύεις να τον πάρεις στο χέρι.Καλύτερα να καταργήσεις τελείως τα creative και να βάλεις τα άλλα μόνα τους. Και δεν έχουν και μεγάλη πιθανότητα να παίξουν καλά,ειδικά αν η αντίστασή τους και η ευαισθησία τους, έχει μεγάλη διαφορά από τις προδιαγραφές του ενισχυτή. Αστα όπως είναι.
jason88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 εννοειται πως αν βαλω πανω στο woofer τα μεγαλα τοτε θα βγουν οι δορυφοροι. απλα θελω να το δοκιμάσω πριν τα σκασω για ραδιοενισχυτη...
madsc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Το woofer σου απ' ότι λες είναι ενεργό. Dedicated είσοδο για subwoofer δεν βλέπω επάνω του, άρα κάνει το crossάρισμα το sub σου για τις χαμηλές. Από τα front audio out + rear της κάρτας ήχου σου θα συνδέσεις με jack αντίστοιχα στα audio input του suwoofer σου. Εννοείται θα χρειαστεί να συνδέσεις το sub σου κ στο ρεύμα για να δουλέψει ο ενισχυτής του. Μετά θα χρειαστεί να φτιάξεις καλώδια με rca στη μία άκρη που να ξεκινούν από το front speakers out του sub σου κ θα καταλήγουν στα παθητικά ( υποθέτω ) μεγάλα ηχεία σου. Έτσι θα παίξει αν φτιάξεις σωστά τα καλώδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουν όσο σωστά/δυνατά θα έπαιζαν με deck ενισχυτή. Για να κάνουν match τα ηχεία που θα συνδέσεις με τον ενισχυτή του sub κ το sub θα πρέπει να έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα δικά του ηχεία. ( Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό ). Γνώμη μου είναι να μην δοκιμάσεις μεγάλες εντάσεις με αυτό το συνδυασμό για πολύ ώρα. Εκτός από τα "μεγάλα" ηχεία σου μπορεί να προκληθεί πρόβλημα κ στον ενισχυτή του sub. Αν πάρεις εξωτερικό deck ενισχυτή θα μπορείς να συνδέσεις σωστά front/rear παθητικά ηχεία, αλλά η υπόθεση μπερδεύεται με το sub λόγω έλλειψης εισόδου επάνω του. Η κάρτα ήχου σου έχει έξοδο .1 (μόνο για sub δηλ) ή κάποια ψηφιακή για σύνδεση με ενισχυτή ( toslink/coaxial ) ; /sc
jason88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον η καρτα ηχου που εχω ειναι αυτη, εχει 2ψηφιακες εισοδους-εξοδους.
jason88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Tελικα πηρα ραδιοενισχυτη. Yamaha RX-V359. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
christos_0b Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο ακριβως θελω. και απ'οτι εχω καταλαβει για να συνδεσω στις rca εξοδους τα μεγαλα ηχεια τοτε πρεπει να βαλω στα απλα συρματακια των ηχειων rca βυσματα ωστε να μπορουν να συνδεθουν με το woofer. ps: οι δορυφοροι του 4.1 της creative συνδεονται στο woofer με rca και αυτο με την σειρα του συνδεεται στην καρτα ηχου με τα διπλανα στη φωτο μου mini-jacks. Μα πιστευω πως ΔΕΝ εχεις καταλαβει οτι θελεις εναν τελικο ενισχυτη για να παιξουν τα ηχεια του στερεοφωνικου σου(εκτος αν ειναι αυτοενισχυομενα) και δεν νομιζω με τις διαφορες αλχημειες να εχεις αποτελεσμα ασε που παιζουν και αλλα στην μεση..... Χωρις εναν κανονικο ενυσχιτη θα εχεις μηδενικο αποτελεσμα. Watt/Rms των ηχειων που θες να συνδεσεις? Edit:Lol οκ πηγα λιγω μεσα στην κουζινα και μετα postαρα την απαντηση. Αντε καλοριζικος,καλη επιλογη μου φενεται για απλες καταστασεις χαχαχα! Btw εβαλες μυαλο και αφησες τα πειραματα στην ακρη,ετσι επρεπε
jason88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 ενταξει τωρα που πηρα τον Yamaha, it's all over. Σε λιγο παω να παρω και καλωδιο για να τον συνδεσω με την καρτα. Προς το παρων του εχω συνδεσει 2x55W στα 6Ω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.